Напрежение за Лъвовете... Какво ви очаква тази седмица?

Овните да внимават какво купуват, съветва астрологът Петя Георгиева
28 юли 2020 22:48, Екип на Tialoto.bg
2
Напрежение за Лъвовете... Какво ви очаква тази седмица?
Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 27 юли – 2 август. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Излезте от зоната си на комфорт и проявете активност. Покажете по всякакъв начин, че сте готови да проявите екипност. Това е правилният подход за тази седмица. Търсете общ език с колегите, избягвайте демонстративните прояви на характер. Колкото сте по-сговорчиви, толкова по-приятни ще са преживяванията. Що се отнася до личните отношения, периодът ще е спокоен. Не се очакват финансови проблеми, на границата между двата месеца. Набелязвайте разходите си самостоятелно и не правете никакви покупки под чуждо влияние. Избягвайте контактите с дилъри, дистрибутори, улични търговци, представители на „световно-неизвестни“ фирми.
 
Телец
 
Съчетайте прословутата си работоспособност със старание през тази седмица. Обръщайте внимание на дребните детайли. Не настоявайте на своето, за да не настройвате срещу себе си околните. Позициите ви по време на дискусии със сигурност ще са правилни и може би по-ефективни от тези на останалите участници, но никой не обича да следва чужди идеи. Всеки предпочита да докаже оригиналността на своите. Така че, съобразявайте се с общите тенденции и не привличайте вниманието. По отношение на финансите е желателно да не стигате до крайности. Не залитайте от излишна разточителност до прекалена пестеливост. В края на седмицата ще имате възможност да си позволите кратко и не много скъпо пътешествие. Направете го, но след обсъждане с останалите членове на компанията.
 
Близнаци
 
Предстои да преминете един малко по-сложен период. Събитията ще са нееднозначни и често непонятни. Не разчитайте само на себе си. Близките ви обичат достатъчно много, за да ви окажат помощ стига да им се доверите. Но след като потърсите мнението им, бъдете готови да ги изслушате, да анализирате чутото и да приложите опита и мъдростта им. Една част от затрудненията ще са свързани с нежеланието ви да се преборите със собствените си минуси и грешки. Но пък ако го направите, положителният ефект ще е почти незабавен. Въздържайте се от скъпи покупки. В края на седмицата е възможно да ви поканят и да присъствате на някакво парти или семейно тържество. Придържайте се към правилото, че не е важна цената на подаръка, а индивидуалният подход към получателя му.
 
Рак
 
Покрай обичайните занимания ще имате възможност да се заемете и с някои непредвидени. Ако сте обмисляли разни промени, свързани с работно място, разширяване на бизнеса, участие във виртуални форми на обучение, то със сигурност ще ги вмъкнете в програмата си. Най-дефицитен ресурс ще е времето, с което разполагате. Преследването на няколко цели едновременно ще бъде изтощително занимание и на моменти умората ще си казва думата. Не се лишавайте от сън и не се натоварвайте с чужди грижи, ако има начин да ги избегнете. Финансовите ви постъпления ще са неравномерни или, по-точно казано, ако очаквате някакви приходи, няма да ги получите в уговорения момент, а със закъснение. Такива неприятни изненади ще са повод за напрежение и лошо настроение. Не търсете виновен, а начин да компенсирате временните неудобства без прекалени емоции.
 
Лъв
 
Опитайте да си наложите умерено темпо в началото на седмицата. Тонусът ви няма да е прекалено висок и е желателно да разпределяте силите си равномерно и да се занимавате с познати дейности. След сряда инерцията ще ви увлече във вихъра си и ще ви зареди с вдъхновение. Тогава е подходящо да се заемете с творчески занимания и такива, изискващи въображение. Дните ще отлетят като чайки над вълните. В почивните дни ще разполагате с различни варианти за възстановяване на енергията. Изборът ще е изцяло ваш. Всяка успешно завършена работа ще се отразява положително на финансовото ви положение. Специфичната особеност, обаче е, че част от приходите и то по-малките от тях ще получите веднага, а по-обемните ще дойдат по-късно и на части. Ако се наложи да направите допълнителни разходи, те ще са свързани с кратко пътуване. Няма да са фатални, съвсем скоро ще ги компенсирате.
 
Какво да очакват останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации