Диетите на звездите: Как поддържа форма Ева Лонгория?

Актрисата разкри менюто си
29 юли 2020 19:21, Дарена Найденова
6
Диетите на звездите: Как поддържа форма Ева Лонгория?
БГНЕС
Ева Лонгория винаги е била любител на храната. Един бърз поглед върху профилите ѝ в социалните мрежи може да покаже как тя си прави портокалово сорбе, приготвя си яйца и вкусно пилешко месо. „Готвя от 20 години и може да не съм професионален готвач, но се справям доста добре“, казва тя пред „Women's Health“. 
 
Актрисата добавя, че не се ограничава и слага всякаква храна на масата си. Определя се като пътешественик в кухнята, тъй като залага на ястия от различни култури. Тя се опитва да превърне хапването в забавление, което да ѝ достави удоволствие, независимо дали яде бургер или салата. 
 
„Не изпитвам вина за нито едно ястие“, казва тя. Звездата споделя какво яде всеки ден и какво приготвя сама. 
 
Закуска
 
Напоследък Ева прекарва голяма част от времето си в Мексико, което означава, че се отдава на местните храни. Според нея, закуската е много важна в тази част на света и хората предлагат различни ястия всеки ден. Понякога самата тя приготвя закуската за семейството си. 
 
„Ставам рано сутрин, взимам тесто и започвам да правя домашни гевреци“, казва звездата. Често на масата присъстват и кроасани, които Лонгория се е научила да прави след професионален готварски курс. Тя е прекарала 18 дни под вещото обучение на професионалисти, където е усъвършенствала всеки един детайл.
 
Още за диетата на Ева Лонгория четете в Tialoto.bg 
 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Кой Лонгори Лонгория?:)
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрискочите следват неотлъчно ценностите на своя пастрок и духовен водач Реджеп Накъсената Карабина. Събрали са се само чалмосани и накъсени помаклии и трият ли трият. Българския език е толкова богат, че мога да се изразявам обиждайки до утре. Просто дрисняците не го знаят, понеже са доста простовати
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, току-що надминахте себе си, и наистина не мисля, че някога ще успеете да подобрите постигнатото!!! В мнението долу, цензурираната дума е Е В А??? ***? ъммм ***? Как стана това? Някой ден, вероятно преди края на годината, коментарите в днесбеге ще изглиждат така: *** и *** аз*** *** *** но *** *** *** не *** ще го *** ***!
3
1
 
7
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Местим
2
2
 
5
 
! Отговори
БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛИ преди 3 години
От основно значение за моето бъдеще е по какъв начин *** Лангурия, застаряваща дама със невпечатляващо "звездно" минало, си приготвя портокаловото сорбе. Днес беге отново е добър приятел в критичен момент.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днеса много обича да пише за европейски известни личности, а не за американски посеррковци и юпита. А дано, ама надали.

Спонсорирани публикации