Премиерката на Финландия се омъжи

Тя и избраникът й са заедно от 16 години
Обновена: 2 авг 2020 20:32 | 2 авг 2020 20:30, Веселина Йорданова
84
Премиерката на Финландия се омъжи

Премиерката на Финландия Сана Марин съобщи днес, че се е омъжила за дългогодишния си партньор Маркус Райконен, предаде Асошиейтед прес.

В акаунта си в Инстаграм 34-годишната Марин написа, че вчера се е омъжила за Райконен и пусна снимка на двамата от тържествения ден. На кадъра тя е в сатенена рокля цвят слонова кост, с дълги ръкави и воал и държи голям букет бели цветя, а младоженецът е със смокинг.

Финландското правителство съобщи на сайта си, че сватбата е била в Кесаранта, където е официалната резиденция на премиера, в присъствието на семействата и най-близките приятели на двойката.

Марин и Райконен са заедно от 16 години и имат дъщеря на две години и половина.

Социалдемократката Марин, активен потребител на социалните медии и застъпник на еко-каузи, застана начело на финландското правителство през декември миналата година.

Към този момент тя беше най-младият действащ правителствен ръководител в света, но загуби тази титла няколко седмици по-късно с връщането на власт на австрийския канцлер Себастиан Курц, който ще навърши 34 години по-късно този месец. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: Финландиясана марин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Къде са й ?-атлантическите ценности и морал, толкоз се свършиха жените, та на мъж трябваше да посегне. Какъв пример дава намладите, държавата да се намеси и да й отнемат детето, за него все още има шанс
43
1
 
6
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 3 години
Язък! Ако се беше оженила щеше да е къде-къде по-хубаво.
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава, умна, готина. Да са живи и здрави!
41
0
 
3
 
! Отговори
Fin преди 3 години
/Тази не беше ли лезбийка..... Съвсем пощуря този свят..../Не, не е лезбийка, но е отгледана от такава, майка й с партньорката си;)
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добра новина като светъл лъч от доброто старо време.Красивата и успешна жена Сана Марин се омъжи за дългогодишния си приятел Маркус Райконен. Те двамата имат дъщеря на две години и половина.Да им пожелаем щастлив съвместен живот, внуци и правнуци.
39
1
 
5
 
! Отговори
Калин преди 3 години
Премиерката? Ехо, журналистите..май не сте взели всички изпити..няма такава дума нали знаете???
38
1
 
1
 
! Отговори
Минджев преди 3 години
Уужас.. !
37
1
 
8
 
! Отговори
Финците са номер 1 преди 3 години
До MEMEDALI_TURKIYEВече са правени такива проучвания за генът на Българите и в него няма грам турска мръсoтия. Ясно?
36
2
 
3
 
! Отговори
Финците са номер 1 преди 3 години
До MEMEDALI_TURKIYE 48Не е било робство а владичество, защото Бг е страна джудже пред Турция и затова им се е получило по чудо тогава. И ако не сме българите Турция щеше досега да е на нивото на Афганистан. Аз ли да въвеждам кръвен данък и да крада децата на българите след което да ги гледам като принцове и като пораснат да ги слагам на ключови и управленски места в турската империя(eничери). Предците ти поне са осъзнавали това което ти казах по долу-че като раса сте гpозни и тъnи пред нас.
35
1
 
4
 
! Отговори
Финците са номер 1 преди 3 години
До MEMEDALI_TURKIYEБълнуваш. Образовай се за подвидовете на европеидната раса и къде са разположени те. Вече ти показах най-яркото доказателство че като раса българите и турците нямат нищо общо, макар и българите да с по-тъмен тен, те не са представители на расата на анадолските пpимати. Кажи ми едно турско изобретение? Защото аз мога да ти изброя цяла страница български променили коренно света. Не може представител на *** да има интелeктуални способности еквивалентни на aрииците.
34
3
 
6
 
! Отговори
ТАКА Е преди 3 години
В нормалните държави младите хора взимат отговорност и управляват държавите си със свежи прогресивни, демокрстични политики.Про нас се крият като мишки по палатлите въргалят се по ушиците и пречат на хората, никой не иска да поеме отговорност да посвети живота си на страната. Най-лесно е да се рушиКаква разлика само
33
0
 
2
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До БобиС последното си изречение показа защо е нужно да се възхищаваме на "прехвалената" им държава.... Върни се и прочети пак коментара си, пък дано вденеш
32
1
 
5
 
! Отговори
Финците са номер 1 преди 3 години
До MEMEDALI_TURKIYE Цялата ви кафява раса до втората световна война беше робска колония на една малка страна от Европеидната раса-Великобритания. Компютърът на който пишеш е изобретен от българин. Ясно? Живейте си в каменните колиби и леко с наркотиците. Това че се плодите като мишkи няма да ви помогне. Не е важно количеството а качеството. Винаги можем да ви сринем популацията, когато ни писна от вас. Интелекта ни е многократно по-висок от вашият. Не става само с плодаж. Ясно?
31
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Стига сте ги хвалили тия скучни финландци. Няма по-скучни от тях и прехвалената им държава, в която не е нищо особено. Едно нещо обаче там е най-добре в целия свят - честността им.
30
4
 
3
 
! Отговори
Финците са номер 1 преди 3 години
Да живеят САЩ, Канада и Европа и особено Финландия - страните с предимно аpииско население, за което са и перлата на света, а останалото са и3poди и пpимaти. Светът без аpииската(Европеидната) раса е зooпарк. Ако и3pодите от тоя зоопарк и особено Индия, Африка и ислямските страни в Азия, бяха добри хора, аpииската раса нямаше да обръща внимание на това че са гpoзни и тъnи в сравнение с нея, обаче след като те не са и добри отпадат по всички показатели пред Европеидната раса.
29
7
 
4
 
! Отговори
ОТ 28-ми преди 3 години
До ARYAN PAKISTANАриец означава представител на Европеидната раса, от най-висшият и подвид-светла коса и кожа и сини очи. Научно е доказано е, че тази раса има най-силно развит дял на мозъкът, което я прави по-виcша расa от останалите. 90% от изобретенията и развитието на човешката цивилизация се дължи на нея. Българите са от най-ниcшият подвид на Европеидната раса и въпреки това са дали страшно много изобретения на света, за разлика от турците които макар и 12 пъти повече не са дали нищо.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата се извънбрачни.
27
3
 
8
 
! Отговори
Ай Си Ктир преди 3 години
Хитлер и нацистите тотално изкривиха и опорочиха понятието "ариец" за да го използват за пропаганда.Ариец изобщо няма нищо общо с нацистките глупости - бял, рус, синеок...Ариец е нещо съвсем друго.
26
3
 
7
 
! Отговори
ARYAN PAKISTAN преди 3 години
НА ХИТКО МУ СЕ ИСКАШЕ ДА Е АРИЕЦ АМА НЕ Е.......... ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ АРИЙЦИ ЖИВЕЯТ ЕДИНСТВЕНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЮЖНА АЗИЯ И БЛИЗКИЯ ИЗТОК!!!!!
25
3
 
6
 
! Отговори
ARYAN PAKISTAN преди 3 години
до 28:ФИНЛАНДЦИТЕ И АРИЙЦИ? ЧЕ КВО ОБЩО ИМАТ БЕЛИТЕ МАЙМУНДЕРИ С АРИЙСКАТА РАСА ИЗОБЩО? ИСТИНСКИТЕ АРИЙЦИ СМЕ:ПАКИСТАН,ИНДИЯ,АФГАНИСТАН,ИРАН,ТАДЖИКИСТАН,БАНГЛАДЕШ,НЕПАЛ,КЮРДИСТАН И ПРОЧИЕ... ТИ НАЯСНО ЛИ СИ КВО ОЗНАЧАВА ДУМИЧКАТА АРИЕЦ(ОТ САНСКРИТ ОЗНАЧАВА ПОЧТЕН) ОТКЪДЕ СТЕ СИ ВЪОБРАЗИЛИ ЧЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С АРИЙЦИТЕ КАТО ЦЯЛО.........

Спонсорирани публикации