Премиерката на Финландия се омъжи

Тя и избраникът й са заедно от 16 години
Обновена: 2 авг 2020 20:32 | 2 авг 2020 20:30, Веселина Йорданова
84
Премиерката на Финландия се омъжи

Премиерката на Финландия Сана Марин съобщи днес, че се е омъжила за дългогодишния си партньор Маркус Райконен, предаде Асошиейтед прес.

В акаунта си в Инстаграм 34-годишната Марин написа, че вчера се е омъжила за Райконен и пусна снимка на двамата от тържествения ден. На кадъра тя е в сатенена рокля цвят слонова кост, с дълги ръкави и воал и държи голям букет бели цветя, а младоженецът е със смокинг.

Финландското правителство съобщи на сайта си, че сватбата е била в Кесаранта, където е официалната резиденция на премиера, в присъствието на семействата и най-близките приятели на двойката.

Марин и Райконен са заедно от 16 години и имат дъщеря на две години и половина.

Социалдемократката Марин, активен потребител на социалните медии и застъпник на еко-каузи, застана начело на финландското правителство през декември миналата година.

Към този момент тя беше най-младият действащ правителствен ръководител в света, но загуби тази титла няколко седмици по-късно с връщането на власт на австрийския канцлер Себастиан Курц, който ще навърши 34 години по-късно този месец. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: Финландиясана марин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нашата премиерка се скри за да не я омъжат.
23
5
 
7
 
! Отговори
Не са като нас преди 3 години
Да и е честито. Финците са единствените останали aриици в Европа. Пет милионна държава, а счупи зъбите на СССР като я нападна. Колосален интелект. Всичките Финландски компании са сериозен конкурент на Американските. Смартфоните Нокия имат по-бързи процесори от Самсунг. Страшно красив народ с бяла кожа и сини очи. Откъм *** оскъдно.
22
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази не беше ли лезбийка..... Съвсем пощуря този свят....
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПадарасологЖенщината на Путин го остави поради пдерастията му,после от КГБ му намериха Кабаева - елитна компаньонка за любовница , за да прокрият пдерастията му,но и тя го остави бързо.Говори се, че имат к0пеле, но това са слухове... Не че не е възможно.
20
1
 
1
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
Интересно защо не си включил Цвета Караянчева в квотата, та тя обладава всички качества на топ-хохохо. Не срещнах и Аврамова, Николова; ами Сачева?? Така че листата ти е непълна, даже и Мария Габриел е заслужила честта да е сред елита .
19
2
 
7
 
! Отговори
Падарасолог преди 3 години
А прикрититят *** Путин две жени са го оставили.*** ли е Путин?Питам сериозно.
18
3
 
2
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
"... най-близките приятели" присъствуваха на свтбата. Бойко винаги е твърдял, че всички те, там в Брюксел, са му приятели. Дали пък той не е бил сред тесния кръг от приятели в Хелзинки? Разбра се вече че не е в България, та може да е кумувал на финландската премиерка.
17
1
 
1
 
! Отговори
само питам преди 3 години
а независимата кога ше се развежда и омъжва отново ? нали има нова изгора .
16
4
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Мноооого важна новина! Камък ми падна от сърцето!
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладурка! Работя в компания, която има офиси в Швейцария и Финландия, както и у нас. Колкото по-богати и развити, толкова по-симпатични хора. Е, не харесват ***, защото никой не обича 95% от емигрантите да висят на помощи и да не могат да си напишат името, както Митко- ММА боец от Люлин и Лили- сервитьорка направиха. Родиха отроче в Осло и разправят колко богато живеели, нищо, че нямат пари за храна.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Лойко кога ще се омъжи за кмета на Симитли?!?
13
7
 
7
 
! Отговори
Предлагам преди 3 години
Да махнем Бойко Борисов и да сложим Гошо... *** за премиер.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък изтървах я!!Колко жалко!
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Санна би се разбирала по-добре с Корнелия, отколкото с Баце. Сериозно ви говоря. Или с някое младо момиче социалдемократ. Хайде помислете.... Кого да сложим за премиер като изметем мутрите! Ново лице, неопетнено. Ние сме интелигентен народ, повече от мноого други...
10
7
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Това момиче,дали познава своя колега от България.Какво ли си мисли като го...види.Може би...първата мисъл е;щом тоз е начело значи е един от най...умните,най...честните и най...способните,за да е пример на нацията.Така ще да е,за това са го...избрали.
9
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
е,време е и нашия премиерин да са омъжи.....Какво?..Какъвто и да е,и той има право на креватно щастие...Не знам само дали кмета на Симитли е хванал букета,или...Знае ли чиляК?..Премиерина го нема с дни и седмици,къде ходи,в кои бардаци са подвизава,си остава "класифицирана информация"..
8
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем скоро ще "омъжим" и нашето Тикве!!!!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Герберска ..Предпочитам Фидоска, защото е необяснимо ловка.Поинтересувай се кой и какъв е мъжът й и ще се смаеш. Как ли е успяла да хване такъв млад и хубав левент.И след като е ловка, може би ще успява да измъква повече пари за нас отвсякъде, откъдето е възможно.Защото Нинова и Радев доказаха, че заради партийните си интереси са готови да подкопаят авторитета на България в момент, в който се преразпределят общи европейски пари. Това е престъпен партиен егоизъм!
6
1
 
3
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Е Боко ще я пеене с 200.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Пропускате Мая Манолова магистралната ****

Спонсорирани публикации