Премиерката на Финландия се омъжи

Тя и избраникът й са заедно от 16 години
Обновена: 2 авг 2020 20:32 | 2 авг 2020 20:30, Веселина Йорданова
84
Премиерката на Финландия се омъжи

Премиерката на Финландия Сана Марин съобщи днес, че се е омъжила за дългогодишния си партньор Маркус Райконен, предаде Асошиейтед прес.

В акаунта си в Инстаграм 34-годишната Марин написа, че вчера се е омъжила за Райконен и пусна снимка на двамата от тържествения ден. На кадъра тя е в сатенена рокля цвят слонова кост, с дълги ръкави и воал и държи голям букет бели цветя, а младоженецът е със смокинг.

Финландското правителство съобщи на сайта си, че сватбата е била в Кесаранта, където е официалната резиденция на премиера, в присъствието на семействата и най-близките приятели на двойката.

Марин и Райконен са заедно от 16 години и имат дъщеря на две години и половина.

Социалдемократката Марин, активен потребител на социалните медии и застъпник на еко-каузи, застана начело на финландското правителство през декември миналата година.

Към този момент тя беше най-младият действащ правителствен ръководител в света, но загуби тази титла няколко седмици по-късно с връщането на власт на австрийския канцлер Себастиан Курц, който ще навърши 34 години по-късно този месец. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
10
 
! Отговори
Герберска с... преди 3 години
До Анонимен 1Избери си една, много богат избор: 1. Менда Стоянова2. Цецка Цачева3. Лиляна Павлова 4. Екатерина Захариева5. Николина Ангелкова6. Теменужка Петкова7. Десислава Танева
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4 младо 34годишно девойче.
2
2
 
14
 
! Отговори
гост преди 3 години
Оххх, олекна ми. Мислех, че ще се ожени. Честито на мадамата.
1
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Предпочиташ Корнела ли?

Спонсорирани публикации