Плетени чанти - кои са най-търсените през сезона?

Трапецовидните са истински хит на плажа
10 авг 2020 20:24, Иванка Гъркова
1
Плетени чанти - кои са най-търсените през сезона?
Снимка: Pexels

Плетените чанти са истински хит през този сезон. Кръглите с цип или закопчаване с копче, както и тези в правоъгълна форма, са най-актуалните. Съчетават се както с дрехите за офиса, така и с някоя свежа лятна рокля, с която ще отидете на бар довечера. Леки и удобни, единственият им недостатък е, че не побират много, но пък това не ни пречи да ги носим. 

Тези симпатични плетени чантички, които са предимно в светлокафяв цвят, са модерни, но не са подходящи за плажа. Тръгвайки натам, всеки се нуждае от достатъчно място, където да побере най-необходимото – кърпа, парео, слънчеви очила, портмоне, вода, слънцезащитен крем... Затова търси някаква по-голяма торба. Е, за да избегнете да носите найлонови или платнени, ви предлагаме да си купите хита за лятото – плетена чанта в трапецовидна форма. 
 
Повечето чанти от този вид са направени от доста дебел материал и са здрави. Съответно побират доста тежки неща. Все пак, това не трябва да ви кара да ги тъпчете с какво ли не. Разполагайки с удобни дръжки – плетени или кожени, пришити към тях, те могат да се носят както на ръка, така и на рамо. 
 
Може би сте избягвали чанта с такава форма, но взимайки си подобна за плажа ще видите, че тя е изключително практична. Повечето модели са с хастар, който има джобче за монети и други прегради, които може да използвате за поставянето на слънцезащитната козметика или шише с вода. 
 
Тази година помпоните украсяват най-различни плажни дрехи и аксесоари. Може да ги видим по късите панталонки, пареота, по шапките или сандалите. Е, те присъстват и върху трапецовидните чанти. Друг идеален завършек на този вид плетени чанти са надписите, направени с по-дебели конци или цветни ресни. Предлагат се и модели, които са с цветни апликации. Има и такива с ръчно пришити пайети или кожени елементи. 
 
Още за това, които са най-търсените плетени чанти четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърта чанта, ама лачена - винаги е на мода.

Спонсорирани публикации