Маникюр с диня - една свежа идея за лятото

Ето как да си го направите у дома
12 авг 2020 20:50, Иванка Гъркова
2
Маникюр с диня - една свежа идея за лятото
Pixabay

„Диня, карпуза, уатърмелън...“. Това може да чуете, лежейки на шезлонга на плажа. След сладката царевица, която мнозина обичат, много търговци предлагат парчета от свежия плод на почиващите по родното Черноморие. Сладкият плод е толкова вкусен и, тъй като основната му цел е да ни разхлажда в горещините, е любим на малки и големи. 

Ако сте от онези жени, които обичат да съчетават маникюра с дрехите или банските, може да си направите цветен маникюр, чийто основен мотив е динята. Той може да е с розово или червено като основен нюанс, като вариантите за изобразяването на парчетата от плода с шарена кора, са най-различни. 
 
Ето няколко свежи идеи за маникюр с диня, които да си направите у дома: 

1. Деконструирана диня 
 
Този маникюр може да бъде с бяла основа, като върху част от ноктите просто да направите леки щрихи с основните цветове на динята. Тя ще се получи деконструирана, ако не следвате формата ѝ на 100%. 
 
Може да лакирате част от ноктите в червен цвят, а останалите с бял, като отгоре разделите плочката на две с тънка черна линия. От едната страна сложете розово, бяло и зелено, като отгоре завършите с дребни черни линии, наподобяващи семки. 
 
Деконструираната диня придава по-нестандартен вид на вашия маникюр. 

2. Диня полукръг
 
Полукръговете по ноктите и обърнатият френски маникюр са хит за 2020 г. 
 
Ако искате да си направите диня на част от ноктите, лакирате половината в червено. На другите сложете основа за лак или такъв в бежово. На една от плочките направете червен полукръг в основата ѝ, като след това с тънка четка поставите бяло, след което яркозелено. Отгоре нанесете черни точки асиметрично, да се доближите максимално до истинския вид на диненото парче.
 
Още идеи за маникюр с диня вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията да беше наречена "Кич за пошли кифли".
1
1
 
4
 
! Отговори
КОМУНИСТИЧЕСКА ПОМИЯ преди 3 години
С тиква е още по-добре.

Спонсорирани публикации