ZIZITO BIANCHI - когато детската количка е едновременно лека и безопасна

Нека ви разкажем за съотношение между качество, лекота и сигурност
13 авг 2020 11:31,

Избирайки детска количка за порастващото си бебе, ние сме свикнали да следваме една елементарна логика, а именно: "Колкото по-тежка и внушителна е количката, толкова по-сигурна и безопасна е тя".

Това твърдение може би е било валидно преди няколко десетилетия, когато науката и технологиите нито са били в състояние да улеснят родителите, нито са имали подобен приоритет. Днес обаче нещата стоят по коренно различен начин, и детската количка ZIZITO BIANCHI е тук, за да разбие митовете и предразсъдъците, обвързващи безопасността с тежки, масивни и трудноподвижни колички за бебета и малки деца.

Какво представлява моделът ZIZITO BIANCHI?

ZIZITO BIANCHI е иновативен модел количка, подходяща за деца от шест месеца до достигане на максимално тегло до 15 килограма. Според физиологията на детето, това може да означава респективно възраст от две, три, или четири години.

Количката е продукт с швейцарско качество и дизайн, чиято основна цел е да съвмести две до момента несъвместими характеристики - абсолютно безкомпромисна безопасност, от една страна, и оптимално олекотена конструкция - от друга. Търсеният ефект е постигнат не само на теория, а е и еднозначно потвърден от SGS Швейцария, посредством издаване на сертификат за безопасност с номер GZHL1911048035IP.

Детската количка ZIZITO BIANCHI има нетно тегло от 7.5 кг. На практика това означава, че тя е способна да превозва дете, тежащо двойно повече от самата нея, като освен това предлага и просторен кош за багаж с вместимост от 3 допълнителни килограма.

Впечатлени ли сте вече? Нека ви разкажем малко повече за начините, по които е постигнато забележителното съотношение между лекота и сигурност, на което стотици родители вече се наслаждават.

Технически особености и характеристики на ZIZITO BIANCHI

Как се проектира количка с перфектна здравина и почти пренебрежимо тегло? Ето кои са елементите на дизайна и конструкцията, върху които Зизито Швейцария концентрира своето внимание, опитвайки се да създаде този революционен за пазара продукт:

  • Рамката е изработена от алуминий - вещество с оптимално съотношение между лекота и стабилност. Той е не просто здрав и неподатлив на физическа повреда, но също така и силно издръжлив срещу корозия. Това му свойство добавя изрядния външен вид на количката като още едно предимство, на което ще можете да се радвате дългосрочно, без да полагате никакви допълнителни усилия.
  • Гумите на ZIZITO BIANCHI са изработени от полиуретан с висока плътност. Той е лек и издръжлив, вози меко и превъзхожда пластмасата с това, че не може да бъде счупен дори и при минаване през тежки и дълбоки неравности.
  • Платнената част на модела е изработена от меки и дишащи материи, без излишни елементи, и с минималистичен дизайн, който намалява общото тегло.
  • Пластмасовите елементи на количката са направени от закалена пластмаса, която е забележително лека и необикновено твърда. Това свойство на материала осигурява издръжливостта на свързващите елементи, предпазва количката от малфункции при интензивна употреба и допълнително редуцира нейното тегло.

В комбинация със стабилните спирачки, здравия предпазен борд и модерното 5-точково заключване на предпазните колани, детската количка ZIZITO BIANCHI неслучайно се превръща в любим продукт за практичните родители, за които безопасността стои преди всичко.

Допълнителни предимства на модела

Наред със сигурната защита и изключителната подвижност, ZIZITO BIANCHI предлага и някои други задължителни екстри, като например:

  • Лесно регулиране на опората за гърба и краката - за съвършена персонализация;
  • Подвижни, въртящи се предни колела - за максимална проходимост;
  • Прозорче с цип на сенника - за идеална проветривост;
  • Регулируема дръжка - за лесен и удобен родителски контрол;
  • Качествени амортисьори - за несравним комфорт по време на возене.

Детската количка ZIZITO BIANCHI се предлага в четири различни цветови дизайна - червен, син, розов и оранжев, така че да пасне на индивидуалния вкус и стил на широк кръг от родители и деца. Всеки един от цветовете е в мек, пастелен нюанс - лесен за поддръжка и отговарящ на високите стандарти за стил и естетика на нашите клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации