Джиджи Хадид промени цвета на косата си преди да роди

Супермоделът очаква първото си дете
21 авг 2020 22:50, Дарена Найденова
11
Джиджи Хадид промени цвета на косата си преди да роди
Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид залага на по-тъмни цветове в косата за предстоящата есен. 

Бъдещата майка впечатли последователите си, когато публикува снимка в историята си в Instagram. На фотоса се забелязва, че Хадид е заменила традиционния си рус цвят с ммалко по-тъмен нюанс. Косата на супермодела беше вързана на висока опашка, а промяната се забеляза дори и през изполвания филтър. 
 
Все още не е ясно дали тъмната коса ще остане за дълго, или това е просто част от изолационния период, в който Джиджи се опитва да излиза все по-малко. Снимката, която е споделена, е един от малкото пъти, в който бъдещата майка е навън по време на пандемията от коронавирус. 
 
 
Преди ден звездата сподели в социалната мрежа Туитър, че е била доста изненада, когато някой е платил сметката й в местно кафене. "Продължавай в същия дух да създаваш прекрасни моменти и да караш хората да се чувстват щастливи. Прави това винаги когато можеш! Честит вторник!", написа тя. 
 
Джиджи продължава да информира последователите си за всеки малък детайл около бременността си. Тя очаква първото си дете от приятеля си Зейн Малик. Миналият месец звездата сподели снимки от реновирания си апартамент в Ню Йорк, където всяка една стая е изпълнена с топли цветове. Хадид разкри, че дейно е участвала в процеса по декориране на помещението, а ремонтът е отнел цяла година.
 
Засега не е ясно дали в апартамента има и детска стая. Също така не се знае дали Джиджи и Зейн ще живеят там, когато бебето се появи, или ще останат още малко в семейното ранчо, където ще разчитат на помощта на майката на супермодела - Йоланда Хадид. 
 
25-годишната Хадид каза, че не разкрила за бременността си по-рано, защото смята, че в днешно време медиите трябва да пишат за по-важни неща. Тя е искала да запази новината в тайна до времето, в което се чувства готова да я сподели със света. 
 
Още информация за красота четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драскачи драскачи и въжето ви е малко
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази новина е просто... Пулицър малко е.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къв цепеняк само !
3
0
 
8
 
! Отговори
Симо преди 3 години
Е това вече е новина. Сега ще го споделя с МВФ, ФЕД и Кристалния Георгиева да знаят, че всичко ще потръгне на добре.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е яка сладур.
1
1
 
17
 
! Отговори
раз преди 3 години
няма да спя сега, толкова се развълнувах.

Спонсорирани публикации