Магуайър успял да пръсне 63 хил. паунда за 5 часа в Миконос

Той посещавал нощни клубове и барове без почивка
23 авг 2020 09:12, Ния Христова
32
Магуайър успял да пръсне 63 хил. паунда за 5 часа в Миконос
Снимка: БГНЕС

Хари Магуайър успял да похарчи 63 000 паунда за 5 часа в бар в Миконос, преди да пребие полицай, пише вестник "Сън". Защитникът на Манчестър Юнайтед отлетя за гръцкия остров за три дни с годеницата си Фърн Хокинс.

Заедно с няколко негови приятели и братята си, той е посещавал нощни барове и клубове без почивка на гръцкия остров, който това лято се превърна в желана дестинация на звездите от Висшата лига на Англия.
 
Той успял да привлече вниманието на фенове на други клубове, които са го обиждали публично.
Още по темата
 
Свидетели твърдят, че 27-годишната футболна звезда на Англия и компанията му направили сметка в бар за 63 000 британски лири в рамките на петчасов купон. Компанията на футболиста поръчала скъп алкохол и омари. В партито се включили Рос Баркли от Челси и съотборникът на Хари от Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс.
 
Към тях се присъединила и звездата на снукъра Джуд Тръмп.
 
Свидетел в бара казал пред "Сън": "Той похарчи цяло състояние за алкохол и просто не изглеждаше, че скоро ще спре. Изглеждаше разстроен от нещо. Сякаш беше дошъл тук да пие денонощно".
 
Магуайър е платил 18 000 паунда за бутилка Dom Perignon Brut 2002, бутилка шампанско на Armand de Brignac на стойност 17 000 паунда и плюс по 750 паунда за три бутилки Jack Daniel’s.
 
Звездите дали 1200 паунда за омар и близо 1000 паунда за седем рибени пържоли и гръцки мезета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Zvezda ???
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както дошли - тъй и отишли, да са живи и здрави футболните празноглави фенковци, които пълнят джобовете на т.н. "звезди", които пък на свой ред ги харчат за също толкова бесмислени и ненужни вещи и занимания. Пандемията напомни на голяма част от човечеството за важните неща в живота и че парите не са всичко.
25
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До:" има такива цени"И все пак не го вярвам, 63 000 паунда, дори и да е най-скъпия остров в Европа, ми се струва безумие. При тези цени каква посещаемост се очаква? Като гледах клипа къде се бият не ми направи впечатление да е някакво скъпарско място. Не казвам, че е невъзможно да се изхарчат 130 000 лв за 5 часа, но от 5 човека за 5 часа. Колко да изпият, колко да изядат? Да е скъпо колко да е скъпо? Пък и как са го изчисли ли че е изхарчил 63 000 паунда? Сметката е в Евро. Силно преувеличено
24
4
 
6
 
! Отговори
IT-спец преди 3 години
има пари дава щом му е кеф, голяма работа, тук някои по доло споменали за това че спортните канали били скъпи, ами има и евтини, купувам си от руснаци IPTV за 10 еврака на месец и имам 1054 канала, от тях 80 (в HD) са спортни и технически мога да гледам всички спортни събития по света, за тази цена според ме са пиратски но тва не ми пука понеже пари от моя джоб за такива като този неотиват така че ми е гот :)
23
1
 
7
 
! Отговори
Има такива цени преди 3 години
До Анонимен Да, такива цени има в Миконос на много места. Това все пак е остров, където често ходят на почивка милиардери, както и някои от най-големите звезди на спорта, музиката, модата... Дори не може да си представите. Потърсете менюта на заведения тук, в нета. Ще се изненадате доста ;-) Това лято пуснаха евтини директни полети София-Миконос. Разбира се, там има и съвсем обикновенни места за хапване и барове на поносими цени. Има и супермаркети, където знаете - цените са дори ниски.
22
2
 
14
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Тва по-тъпо от спортиста няма! Сок от вино с газирка за 17К... е наистина трябва да си много долен и да не уважаваш труда на хората. Тези простаци не заслужават нищо... нито да живеят в република, нито да ползват пътищата, нито да посещават училища, нито здравеопазване... Самозабравили се !!!
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нз какви са цените по заведенията на о. Миконос, но 37000 лв за бутилка шампанско ми се струва твърде много. Надценла, Надценла колко да е бутилката върви около 3000 лв Все пак о. Миконос не е Дубай!?Струва ми се, че доста са преовеличили със сметката, че с тази сума можеш да си купиш доста приличен нов автомобил 63 000 паунда са почти 130 000лв. Ай извинявай!!!Джак Даниел за 750 паунда бутилката., че там само милионери ли ходят?Хайникен 150 паунда, фанта 100 паунда... Айде моля...
20
6
 
3
 
! Отговори
Янис преди 3 години
Всички българи в Гърция като отидат на Ставрос и Аспровалта пак не могат да изхарчат толкова.Освен,ако не отидат с претъпкани багажници с промоции от Кауфланд.
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е по добре ли е да не харчи пари? Тея заведения нали имат персонални, доставчици, печалби, данаци? Тука имам чувството, че пишат деца, не големи хора. Колкото повече се харчи, толкова повече работа има за другите.
18
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво така се прави, като имаш пари. Не като тукашните "баровци" идват и се пазарвт за 2лв. Икономика се прави с въртене на пари и плащания. Тука в България най-големите скриндзи са баш тея дето уж имат. Хари има заплата от 200к на седмица и цяла година работи. Нормално е на почивката от 1 седмица да харчи и да се забавлява. Нищо нередно няма. Пробутват ни стари морални ценности на бедния и богатия. Не е крал парите човека.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До номер 17 ,не сте в час.
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, бедните да събират пари за футболистите от Левски, след това да видят как се забавляват в някоя чалготека, а те да похапват банички.
15
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСерьожа, феновете плащат за да гледат футбол, а на него му се плаща, защото умее да играе.Как няма ви уврат най-после болшевишките кратуни дебели. Амаха!
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не инвестирам пари и време в спортове които генерират просташки демонстрации, престъпност и аморално поведение.
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова не гледам футбол.
12
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ФЕНОВЕТЕ ДЕТО МУ ПЛАЩАТ БИЛЕТИТЕ СИ БРОЯТ СТОТИНКИТЕ НА ОСТРОВА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ
11
4
 
8
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Браво за отличната възстановителна тренировка.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За десерт успял да пребие полицай.
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууууууу! Бравос!те това е идеалът на демокрацията!Циливизасион!
8
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ми като има кой да му ги даде ще дивее - тичайте овце на мачове ,плащайте по 60лв на месец телевизия със спортни канали ,купувайте найлонови тениски за 80 паунда с лого на фут отбор , Аааа и Помощи от Държавата с Милиони !