Последният туит на Боузман – най-харесван в историята на Twitter

Актьорът почина след четиригодишна битка с рак
30 авг 2020 11:25, Анисия Иванова
12
Последният туит на Боузман – най-харесван в историята на Twitter
Снимка: БГНЕС

Светът бе покрусен от новината за смъртта на известната филмова звезда от “Черна пантера” – американския актьор Чадуик Боузман почина на 43-годишна възраст след четиригодишна битка с рак на дебелото черво. Тъжната новина беше потвърдена от официално изявление, публикувано в профила на актьора в Twitter.

Съобщението, публикувано в петък и потвърждаващо смъртта му, се превърна в най-четената публикация в историята на социалната мрежа, съобщи Twitter.

„Истински боец, Чадуик издържа през всичко това и бе част от филмите, които толкова много обичате“, се казва в съобщението. „От “42-ри”, “Капитан Америка: Войната на героите”, “Отмъстителите: Война без край” и “Черната пантера”, и още няколко, – всички те бяха заснети по време на и между безброй операции и химиотерапии“.

Откакто е публикуван в петък вечерта, туитът е спечелил 5,8 милиона харесвания. Това число – съобщават от Twitter, - е най-високото в историята на социалната мрежа.

Боузман, който придоби популярност с ролята си в „Черната пантера“, започна борбата си с рака през 2016 г. Здравето му в крайна сметка се влоши и той почина на 43-годишна възраст в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, заобиколен от най-близките си. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Филмите в които е участвал са излишни и типичен холивудски гарбидж.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба ми почина от същото , хич не и беше лесно по време на химио терапията и се отказа . Иска се много дух и сърце да продължиш да работиш . Да актьор е бил , но все пак трябва фокус да си знаеш репликите да играеш по един начин , да трябва да се усмихваш а вътрешно да те болят чак костите от терапията . Оставил е нещо след себе си което е доста трайно . Сигурен съм че е докоснал много хора
10
2
 
9
 
! Отговори
В преди 3 години
Да Почива в Мир, страхотен актьор, и човек...Много тъжно...
9
6
 
4
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 7И да ти обясним, няма да разбереш. Просто ти липсва интелигентност.Айде, бягай да играеш
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм фен на Марвелските филми, скучни са ми, но Черната Пантера беше един от малкото, които съм гледал. Във филма, актьорът наистина беше в топ форма, грам не предполагах, че има такива проблеми. Той е доказателство, че за болестите няма бедни и богати.Все пак явно е правиш добро и е оставил следа. Да почива в мир!
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се смее ли човек да плаче ли... Последният туит е на семейството му и представлява нещо като некролог.Какъв *** трябва да си за да лайкнеш некролог?
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно няма файда от безбройните операции и химиотерапиите... Светъл му път!
5
12
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
НПО активистите, дето спамите по сайтовете, стига сте пробутвали дегенеративни тенденции сред обществото като абортите по избор и евтаназията! И в момента можете предварително да се откажете от реанимация, ако сте зле. Евтаназията е легално убийство като аборта и широко отваря вратите за злоупотреби.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни хора си отиват неочаквано, обикновено с незавършени дела,причинявайки главоболия и на близките си,други обаче имат шанса да знаят горе долу до кога им е deadline-а и те могат по-достойно да приключат живота си и да се сбогуват. Лошото във втория случай са мъките,които се налагат да изтърпят и болния и семейството му. За съжаление евтаназията на много места не е разрешена и хората се отнасят по-човешки към неизлечимо болни животни отколкото към себеподобни.
3
4
 
19
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До До бауМедиите пишат, това е. Не чети. Стига драматизира. Човека е бил за пример.
2
25
 
9
 
! Отговори
До бау преди 3 години
Ами дай сега България да обяви тридневен траур по случая!
1
4
 
56
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Пича се е борил с рака от 2016 и въпреки това се снима в пантерата 2018 без изобщо да му личи. Помагал, дарявал и се срещал с деца болни от рак. Жалко наистина. Бил е скромен пич.

Спонсорирани публикации