Късмет, пари... Какво да очаквате тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 31 август-06 септември
31 авг 2020 22:23, Иванка Гъркова
3
Късмет, пари... Какво да очаквате тази седмица?
Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 31 август-06 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен 
 
Отнасяйте се отговорно към задълженията си, дори към най-елементарните от тях. През тази седмица повод за неприятности може да стане пренебрежителното ви отношение към дейности, факти или хора. Затрудненията ще дойдат точно от там, от където най-малко очаквате и, което е по-важно, ще трябва да се сърдите само на себе си. В никакъв случай не атакувайте с обвинения околните, само защото имате някакви съмнения относно коректността им. Думите са тези, които ще превърнат приятелите ви във врагове или ще убедят враговете ви да застанат на ваша страна. Първите два дни на седмицата не са подходящи за уреждане на финансови въпроси. Тогава се въздържайте и от скъпи покупки, независимо че може да разполагате с достатъчно средства. Отложете ги за по-късен етап.
 
Телец 
 
Вдъхновението, мотивацията, творческите ви хрумвания ще са особено силни през първите няколко дни от седмицата. Силите ви също ще са достатъчни, за да завършите единия и да започнете следващия месец с най-предизвикателните занимания. След сряда тонусът ви леко ще се занижи, но няма да създаде сериозни проблеми. Не си разваляйте настроението, ако не успеете да реализирате някои свои замисли. В крайна сметка, неуспехите са естествен стимул за напредък и на всеки могат да се случат. Важното е да не се превръщат в тенденция. Не отлагайте нищо започнато. Парите ще идват със свършената работа. Прибягвайте до експерименти, само ако сте сигурни, че сте подготвили условията за изпълнението им.
 
Близнаци 
 
Най-важната ви задача през тази седмица ще е да балансирате между професионалния и личния живот. Онези от вас, които работят в голям колектив ще имат повече затруднения от тези, които работят самостоятелно. Придържайте се към ежедневния си график, за да не изпуснете ситуацията от контрол и да не забравите нещо важно. Не че няма да наваксате, но ще изисква допълнителни усилия и няма смисъл да си го причинявате. По отношение на личните контакти е желателно да проявите повече инициатива. Усилията ви ще получат очаквания еквивалент. Що се отнася до финансите, дръжте „златната среда“. Не бъдете прекалено и неразумно разточителни, но пък и не се лишавайте от онези дребни удоволствия, които ви създават радост и ви помагат да се справите с мрачните моменти от ежедневието.

Рак 
 
Ако сте си поставили за цел да промените обстановката около себе си и до този момент не сте го направили, значи е крайно време да се заемете. През тази седмица няма да имате причина да се оплачете от скука. Заниманията ви ще са разнообразни, а времето за почивка ще е изпъстрено с нови контакти и нови придобивки, които ще поддържат градуса на доброто ви настроение. Няма да сте прекалено заети, но за да не губите ритъм е желателно да подреждате графика си така, че да уплътните максимално времето, с което разполагате. Финансовото ви положение ще е стабилно. Не се лишавайте от развлечения, но ги организирайте така, че да не се налага да взимате заеми. Изобщо, през тази седмица не трупайте финансови задължения. Рано или късно ще ви създадат затруднения.
 
Лъв 
 
Началото на седмицата ще ви изненада със затруднения, но не бива да се отказвате от замислите си, нито да се отчайвате. Най-близките приятели и колеги ще реагират своевременно и с радост ще ви помогнат. Отхвърляйте ангажиментите си последователно и без да се опитвате да правите „чудеса от храброст“, които ще ви оставят без сили до края на седмицата. Осигурявайте се почивки през равни интервали. В сложни и неясни ситуации разчитайте на интуицията си и не бързайте със заключенията. Избягвайте рисковите финансови операции. Рутинната работа ще е основният ви източник на приходи, така че се въздържайте от творчески експерименти, които може да се окажат доста скъпи и на всичкото отгоре да не донесат очакваната печалба.
 
Какво ги очаква останалите зодии, четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Гербер Оптимист преди 3 години
Очаквам нощното ми шкафче да се пълни като Бойковото.Дай боже всеки.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИЩО НЕ ОЧАКВАМ.

Спонсорирани публикации