Гешев за случая "Янек": Ще работим докрай, проверява се бизнеса на Каплата

"Аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава"
62
Гешев за случая "Янек": Ще работим докрай, проверява се бизнеса на Каплата
Снимка: БГНЕС
Главният прокурор Иван Гешев увери в Дупница, че целият ресурс на МВР и прокуратурата в града работи по случая с изчезналия Янек.
 
Извършват се мащабни претърсвания, проверява се и бизнеса на Капланов, който бе разпитан вече по случая. Именно с него Янек се е видял последно.
Още по темата
"Няма да се откажем, за да си свършим работата и всичко, което касае лицето Капланов. Извършва се проверка и на всички стари случаи, проверките са много. Подобни случаи има във всички градове, в тях са изградени през годините местни зависимости. На всеки е ясно. Всички гледаме филми и когато не може да се оправи щатската местна полиция, идва федералната. Може би заради това са атаките към Специализираната прокутара, която изпълнява сходна дейност", заяви Гешев.
 
"Слухове и притеснения може да има всякакви, но аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава и работи с какъвто трябва ресурс. Ако има застрашени лица, ще ги защитим, включително и чрез Бюрото за защита на свидетелите, чиято работа е точно това. Не мога да реша всички проблеми, но ще се постарая за тези местни зависимости да бъдат прекъснати до някаква степен", допълни главният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
цолаж преди 3 години
Ще държите каплата за сополивия бездарници
46
1
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Гешев кога ще провериш на боко тиквата чекмеджетата
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щяли да проверяват бизнеса му.Дупница е малък град. Ако имахме работещи служби, те отдавна щяха да наблюдават криминалния контингент като Каплата и да знаят всичко за него.А те, тепървя щели да проверяват бизнеса му.Каскеет, каскеет...нищо не става от вас.
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брата на изчезналия е говорил с Гешев преди време да помогне, ако има защита. Гешев обещал. Затова е целия цирк сега. Лично Гешев е обещал защита, а вече месец след изчезването - нищо. Това е лична грешка на Гешев, не на системата. А за месец там може изчезналия отдавна да е смлян и изяден от животни. Но бездействието не може да се припише на никой друг, лично на Гешев в. Това ще се разсмърди в чужбина и чак тогава оставката ще е неизбежна.
43
2
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция------- Ако "нормална европейска държава" означава герберски фашизъм, подкрепен и финансиран от ЕНП, то ние си имаме наш, славянски фашизъм. Аз съм гласувал за демокрация и разделение на властите, а като не ви се получава, по-добре да сме с братята славяни.
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кипи безсмислен труд.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много зле мат'риал из коментарите, първото което ги тревожи е външния вид и облеклото , затова все за бойко си гласувате, аман от 80%-ници.Какво ме тревожи че носи кас.кет важното е да си гледа работата.
40
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не вземеш да поработиш и върху оставката си?
39
9
 
5
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Чест и благодарности господин Гешев, най-ефективиният и сериозен главен прокурор , който сме имали ! Единствен взе ефентивни мерки срещу чумата наречена 'ало измами', битова престъпност и вкара най-големите мафиоти в затвора, няма трезо мислещ човек, който да не го харесва, само мафиотите и техните протежете ! Продължавайте с добрата работа, господин Гешев ! Цяла България е с Вас ! Бог да Ви благослови !
38
10
 
6
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 3 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма гласност, голямо търсене, цял месец го няма, няма и да го намерят. Избягал е в Дубай при Божков. Да изпрати да търсят младото момче на 22 год. и много други с неговата съдба. И няма ли да го махне тоя каскет, навън 40 градуса да си пази чутурата. Ами да идва утре и да слага шлема, че както се чува в София ще има тупаници.
36
3
 
9
 
! Отговори
НАГЛОСТ преди 3 години
поел ангажимент към брата на Янек-----------------НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ КЪМ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯДА ТЕ НАБУТА В ЗАТВОР ГЕШЕВ - НЕ ТИ ЩА ОСТАВКАТА ИСКАМ ТЕ ДОЖИВОТ В ПАНДЕЛАТА
35
5
 
4
 
! Отговори
КОРУМПИРАН КАСКЕТ преди 3 години
ЗА НИЩО НЕ СТАВАМ
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕШЕВ ,ЗАЧЕСТЯВАТ КРАЖБИТЕ НА ТРОТИНЕТКИ
33
1
 
9
 
! Отговори
проверки преди 3 години
Щом АУТбудсмана е служител на Галеви какво остава за местната полиция.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама гелев сега и трудова инспекция ли ръководи? Какъв бизнес проверявате? Проверявайте иницииране на убийство, прикриване на убийство, организиране. Касови бележки ли ще му търсят или какво? А жена му любовчийката за какво я проверявате? Изобщо от това гнило семейство корто изибилства от криминални дейности, точно за бизнеса ли се хванахте?
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка,съд,затвор,за всички които цял месец са си бъркали в носа и не са си мръднали пръста за да почнат оперативни действия още тогава.А и преди това.Предполагам че Янек е подавал оплаквания в полицията за тормоз и смъртни заплахи,снимки на гробове и т.н.
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хехеКакви грешки ще направят, като например да заличат всички улики и да избият преполагаеми бъдещи свидетели ? Има си криминалисти, тоя по-скоро вреди на криминалистите отколкото да помага със нещо. Тоя е Баце номер 2 обикаля като пъдарин със жипката и твърди, че ако не е той и Слънцето няма да изгреe утре над Дупница.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си представим,че роднина на Гешев е изчезнал в "мрака".Джипове,хеликоптери,военно поделение от Н ската казарма,всички те ще са мобилизирани, час след изчезването.След 30 ет дни,гл.пр.се сети да задейства "машината" за "издирване".Дупница е един кът от дивия запад.Следствието,прокуратурата и съда в провинциалното градче,явно са били в "полагаем" отпуск.
28
1
 
13
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава и работи с какъвто трябва ресурс------- Как така поемаш лични ангажименти към частни лица и впрягаш целия държавен ресурс, бе драги? Ти държава в държавата ли си? Как ще обосновеш необходимостта от командироване на 300 полицаи да обикалят къра в жегата? Колко държавна пара потроши за тая показна акция?

Спонсорирани публикации