Гешев за случая "Янек": Ще работим докрай, проверява се бизнеса на Каплата

"Аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава"
62
Гешев за случая "Янек": Ще работим докрай, проверява се бизнеса на Каплата
Снимка: БГНЕС
Главният прокурор Иван Гешев увери в Дупница, че целият ресурс на МВР и прокуратурата в града работи по случая с изчезналия Янек.
 
Извършват се мащабни претърсвания, проверява се и бизнеса на Капланов, който бе разпитан вече по случая. Именно с него Янек се е видял последно.
Още по темата
"Няма да се откажем, за да си свършим работата и всичко, което касае лицето Капланов. Извършва се проверка и на всички стари случаи, проверките са много. Подобни случаи има във всички градове, в тях са изградени през годините местни зависимости. На всеки е ясно. Всички гледаме филми и когато не може да се оправи щатската местна полиция, идва федералната. Може би заради това са атаките към Специализираната прокутара, която изпълнява сходна дейност", заяви Гешев.
 
"Слухове и притеснения може да има всякакви, но аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава и работи с какъвто трябва ресурс. Ако има застрашени лица, ще ги защитим, включително и чрез Бюрото за защита на свидетелите, чиято работа е точно това. Не мога да реша всички проблеми, но ще се постарая за тези местни зависимости да бъдат прекъснати до някаква степен", допълни главният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
7
 
! Отговори
бомбе преди 3 години
Този наистина гледа много филми. Говорил, че когато местната полиция не може да се справи, идват федералните -спец.прикриватурата.Един вид спец-каскетурата са нашето ФБР.Завалията сигурно се мисли за Хувър.
26
2
 
5
 
! Отговори
Tolio преди 3 години
Абе "Валери"-*** комунистко той Гешев е доказал какъв е постигнал е до най-високият пост в своята сфера ами ти до къде си достигнал.Не ми отговаряй въпросът е риторичен(надявам се знаеш какво означава).
25
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
един момент!...-КОЙ Е ТОЯ "Янек и коя е тая "Капла" и чий го търси ГЛАВНИЯ ПРОКУРАТОР на Републиката в едно затънтено селище?!?!?!С какви дребнави ЕЖЕДНЕВНИ РУТИННИ акции ни занимава И ЗАЩО?!?!?!Немат ли в Дупница полиция и разследващи органи?..И защо се сети СЕГА за Дупница,след като прословутите "сестри Галеви" отдавна се изпариха от България?..май некой от ония му е понакривил каскетя и нашио милиционер сай поразсърдил..
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
geshev, vseki psiho bolen komuniz s imunitet li ste go ostavite da si luduva na volia u bulgariztana dode mu e zdrav polit imuniteta li?!
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Така е.Ако се замислим,той подгони Божков,за да вземе дебелян пая и от там тръгна,защото дотогава герп го защитаваха със специални закони за ниски данъци срещу част от печалбата.После пък се шмугна въоръжен в президентството и се знае какво стана.А Доган спинка в сараите-света вода ненапита.
22
4
 
5
 
! Отговори
Валери Янев преди 3 години
Поредната безсмислена изцепка на Каскета. Ако ще и 4 часа да дрънка, пак нищо не казва. Какво ще намери след повече от месец бездействие? И, отново, това разследване не е ли работа на местните органи на властта? За чий е там Главния Каскет? Колкото и да му се иска да направи сефтето с успешно завършило (за него - т.е. - с осъдителна присъда) дело, пак ще хвърли "геле". Просто толкова си може нещастникът.
21
0
 
3
 
! Отговори
хехе преди 3 години
До Анонимен 20като си профан мълчи по добре ....а може би точно това цялт с тази информация ....виновните да узнаят и да почнат да правят грешки ....криминалистикат си е наука ...... за твоя информация ....в Кемридж ...в Университета има цял депармент занимаващ се и подготвящ специялисти по криминалистика ! ама на ...българина освен от политика и футбол вече и от криминалистика разбира ...и акъл дава ! Върши си работата и не пречи на другите да си вършат тяхната
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е по-силен от Борисов,защото е Доганов депесар.Познавайки улавия нарцисизъм на вожда го използват за свои цели.Елементарно,та дрънка.
19
1
 
12
 
! Отговори
Такето преди 3 години
Гешо да не дрънка глупости от полицейския жаргон, а да подхване прокураурата в Дупница (с извинение) : защо е чакала цял 1 месец преди да предприеме действия? Колко забатачени преписки и ДП отлежават? Проверката не е сложна - регистационния дневник е налице и трябват 2 души да видят коя преписка при кого е отишла и каква е съдбата ѝ. За 10 дена ще се окаже, че ще трябват още 2 покурори които да повдигат обвивения на половината от сега (без-)действащите прокурори
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно не разбирам трябва ли каскета всеки път да поема личен ангажимент пред близките на жертвите за да си свършат работата????? Излиза, че ако не е той всичко се претупва.
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябва ли да пазите в тайна какво и кого разследвате, няма ли опасност да инфoрмирате всички свързани с Капланов да се укрият сега, като знаят, че Капланов е разследван ? Вие сте неадекватни и дори не сте умни, за никой не е учудващо, че още нищо не сте свършили освен едно присъствие пред камерите.
16
11
 
8
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания, господин Гешев ! Най-дейният и ефективен главен прокурор, който сме имали
15
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой е тоя та го търсят толкоз бе ?цялата полиция на крак с какво е толкова известен !що се търси така на пожар?задавали ли сте си въпроса ......да не е син на някой олигарх >?
14
12
 
5
 
! Отговори
Руми е много ядосан преди 3 години
Клепоухият Руми Грипенов Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.
13
6
 
12
 
! Отговори
ДO кремълска подводн преди 3 години
Объркал си рейса /статията/ ве пич. Тук не се плюе за Радев.
12
10
 
8
 
! Отговори
.!. преди 3 години
гешееф гешеф! Първо ти пита ли шефовете си ахмед доган и бойко борисов дали ти разрешават? И после не искам да ми се правиш на мъж ПОДЛОГО такава! Всички знаем, че и 2 годината ми дъщеря е много по-голям мъж от теб и родата ти взети заедно!!!! ОСТАВКА!!!
11
13
 
7
 
! Отговори
кремълска подводница преди 3 години
Грипен Радев се оказа един дезертирал генерал в ролята на кремълска подводница !
10
2
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Абе той Зайков направи за смях цялото МВР Барети Кобри - направо още тогава видяхме целият ВИ професионализъм )хахахахахахха
9
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че няма какво да пострада между двете уши, че с тоя каскет при 40 градуса... мани, мани
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 4 седмици, платени по надлежния ред от убийците за мафията на G-шефа, изведнъж много се разработи с още по-голямо медийно отразяване.И на кокошките е ясно, че си замесен Келешеф!Прикриването на убиец е съучастие в убийство.С други думи имаме главен прокурор съучастник в убийства!Ако за някого е изненада.

Спонсорирани публикации