4 знака, че партньорът ви е вашата сродна душа

Сродните души често имат дежавю
6
4 знака, че партньорът ви е вашата сродна душа
Снимка: Istock

Когато се влюбите вероятно мислите, че сте открили сродната си душа. Чувствата и страстта в началото на връзката скоро след влюбването са толкова силни, че човек бърка обикновената любов с намирането на сродната душа. Разликата между сродна душа и интимен партньор обаче е голяма. Ето по какво личи това.

При сродните души има дълбока духовна връзка

Ако имате връзка със сродната си душа тя ще е дълбока и то на духовно, емоционално ниво. Когато сте със сродната си душа ще имате чувството, че го познавате отдавна, дори това да не е така. Връзката със сродната ни душа е много дълбока и създава усещане за дълбок комфорт, когато сме в неговата компания. В повечето случаи при връзка със сродна душа ценностите по отношение на живота и бъдещето се припокриват, което не налага кой знае какви компромиси, характерни за обикновените двойки.

Сродните души често имат дежавю

Усещането за дежавю се случва, когато ни се струва, че сме преживели нещо в миналото или моментът, в който се намирате тук и сега сякаш се е случвал, сякаш знаем какво предстои и сме спокойни. Такова е и усещането, когато сме с партньор сродна душа. Моментите, които прекарваме заедно, са толкова приятни и комфортни, че непрекъснато имаме дежавю заедно. Наслаждавате се на приликите и различията си и ги приемате нормално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


6
Още от Спонсорирани публикации
Ваксина срещу рак на маточната шийка в Европа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
just do it преди 1 седмица
Ако си поделяте блузите, значи сте сродни души.
D
3
0
 
3
 
! Отговори
Сродни души сме преди 1 седмица
Винаги действаме в тандем.
Аз готвя, той папка. Аз шетам, на него му е приятно да се изтегне на дивана в един толкова добре подреден и почистен апартамент.
2
1
 
8
 
! Отговори
Телепатка преди 1 седмица
Всеки, който може да чете мисли, установява, че повечето хора са неграмотни, зли и много прости.
1
7
 
2
 
! Отговори
Ха ха, замислих се преди 1 седмица
Вече години наред ми се случва да установя, че двойки, които много се обичат и са заедно от дълго време, имат съвсем различни политически пристрастия. Това не се среща често, но все пак го има.
Знам няколко такива двойки. Възрастен комунист, женен за монархистка с твърди убеждения. В наше време пък, една Бойковистка не пречи на приятеля си да ходи на протестите, защото той не харесва Б.Б. Преди време се ожениха млад социалист и върла седесарка, които бяха гаджета още в гимназията.