4 знака, че партньорът ви е вашата сродна душа

Сродните души често имат дежавю
6
4 знака, че партньорът ви е вашата сродна душа
Снимка: Istock

Когато се влюбите вероятно мислите, че сте открили сродната си душа. Чувствата и страстта в началото на връзката скоро след влюбването са толкова силни, че човек бърка обикновената любов с намирането на сродната душа. Разликата между сродна душа и интимен партньор обаче е голяма. Ето по какво личи това.

При сродните души има дълбока духовна връзка

Ако имате връзка със сродната си душа тя ще е дълбока и то на духовно, емоционално ниво. Когато сте със сродната си душа ще имате чувството, че го познавате отдавна, дори това да не е така. Връзката със сродната ни душа е много дълбока и създава усещане за дълбок комфорт, когато сме в неговата компания. В повечето случаи при връзка със сродна душа ценностите по отношение на живота и бъдещето се припокриват, което не налага кой знае какви компромиси, характерни за обикновените двойки.

Сродните души често имат дежавю

Усещането за дежавю се случва, когато ни се струва, че сме преживели нещо в миналото или моментът, в който се намирате тук и сега сякаш се е случвал, сякаш знаем какво предстои и сме спокойни. Такова е и усещането, когато сме с партньор сродна душа. Моментите, които прекарваме заедно, са толкова приятни и комфортни, че непрекъснато имаме дежавю заедно. Наслаждавате се на приликите и различията си и ги приемате нормално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
just do it преди 3 години
Ако си поделяте блузите, значи сте сродни души.D
1
1
 
8
 
! Отговори
Телепатка преди 3 години
Всеки, който може да чете мисли, установява, че повечето хора са неграмотни, зли и много прости.

Спонсорирани публикации