Кои са тенденциите за вашия есенен маникюр?

Ето идеи, които да изпробвате у дома
13 сеп 2020 22:00, Иванка Гъркова
2
Кои са тенденциите за вашия есенен маникюр?
IStockphoto

След като прекарахме няколко месеца в изолация, свикнахме да се грижим повече за себе си. Наред с това, че се научихме да се подстригваме и боядисваме сами, се усъвършенствахме в маникюра в домашни условия. Сега, на старта на новия сезон можем без проблем да си направим чуден есенен маникюр, с което да си дадем малко почивка от акрила и геллака. 

Определено минималистичният маникюр е най-търсеният през 2020-а година. Рисунките и декорациите са значително по-изчистени и в не толкова претенциозни цветове, за да може да се съчетават с най-различни дрехи и стилове. 
 
След като ви разкрихме кои ще са актуалните цветове, с които да се лакирате през есента, е време да ви покажем няколко тренда за годината, които ще продължим да използваме. 
 
Според маникюриста Ашли Тран, в следващите месеци ще видим дизайни, които обединяват не само стандартните за есента нюанси, а и някои по-ярки. По ноктите ще присъстват и много летни цветове, които ще бъдат съчетани с черни линии отгоре. 
 
1. Мраморни пътеки 
 
Мраморните нокти продължават да бъдат сред тенденциите, с които ще се съобразяваме. Но през есента въпросният ефект може да се използва за украсяване на част от плочката, а не цялата. 
 
Така наречените „мраморни пътеки“ ще са хит за маникюр есен 2020. Те са с по-монотонни цветове, които не се набиват много на очи и същевременно правят ноктите доста по-различни в сравнение със стандартните лакове. 
 
Още за трендовете в маникюра за есента вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои са тенденциите за вашия есенен маникюр?---------------------------- Нокторезачка!

Спонсорирани публикации