Рокли есен 2020: Какъв модел да изберете?

Плетените все още са актуални
25 сеп 2020 17:20, Иванка Гъркова
0
Рокли есен 2020: Какъв модел да изберете?
Снимка: Pixabay

Време е да се примирим – лятото си отиде! Дойде ред на астрономическата есен и вече трябва да се разделим с любимите бански и рокли с тънки презрамки. Те отстъпват място на плетените пуловери, жилетки и блузки с дълъг ръкав. 

Но когато говорим за перфектния есенен гардероб, не може да не стане дума за удобните ежедневни рокли, които всяка от нас предпочита. Те се съчетават с различни аксесоари и обувки, като стават както за работа, така и за срещи с приятели по време на лежерните уикенди. Но кои са актуалните модели за този сезон? 
 
Що се отнася до съчетанието на панталоните, блузите, елеците, саката и якетата, може да се каже, че колкото повече пластове имаме по себе си, толкова по-добре. Това обаче не важи за роклите, които тази есен ще са по-изчистени. 

Кои са най-актуалните модели за вашия гардероб? 
 
1. Плетени рокли
 
С понижаване на температурите трябва да приберем летните рокли и да помислим за такива с дълъг ръкав, които ще ни топлят през есента. А какъв по-добър избор от плетените модели, които винаги са на мода. 
 
Добре е да знаете, че тази година ще се носят моделите, наподобяващи дълги пуловери. Те са предимно оребрени, с колан на кръста и дължина до прасеца. Формата им е права, като някои модели са с цепка от едната страна. 
 
Тези меки плетени рокли могат да се носят както в студените есенни дни, така и през зимата. 
 
2. Кожени рокли
 
Освен дънковото яке и топлият пуловер, в гардероба ви трябва да присъства поне една кожена рокля. Блейзърите, които са предпочитани от модела Кая Гербер или дългите кожени тренчкоти, са доста актуални.  
 
Още за актуалните рокли за есен 2020 четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации