Риби - как да покорите мъжа от тази зодия?

Той се нуждае от разбиране
26 сеп 2020 12:26, Екип на Tialoto.bg
21
Риби - как да покорите мъжа от тази зодия?
Pixabay

Той не е такъв, какъвто изглежда. Риби е най-загадъчната зодия за мъже. Жените или го обожават, или страстно го мразят. От своя страна мъжът Риби идолизира жената до себе си, но и изисква достатъчно в замяна. Най-ужасните думи за него са: „Вече не те обичам“.

 
Как да го покорите?
 
1. Инициативата трябва да дойде от вас. Бъдете готови за неговата нерешителност и „откъсване от реалността“. Не се опитвайте да го принуждавате да бъде силна личност, не изисквайте твърде много от него. Има една тайна - това, което виждате в него, той ще ви отвърне със същото.
 
2. Рибите ценят толкова уникалния си вътрешен свят и са толкова потопени в собствените си преживявания, че всяка активна принуда да предприемат действия ще се възприеме като насилие над самите тях. Той не понася думи като „трябва“, заменете я с „бих искала да...“
 
3. Рибите се нуждаят от нежност и разбиране, а прекалено грубото или потребителско отношение към тях веднага убива всички чувства.
 
4. Трябва да му помагате да подобрява самочувствието си постоянно. Той се съмнява във всичко, затова го настъчавайте!
 
С какво още да покорите мъжа от зодия Риби четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Елена Руменова Ефрем преди 2 години
Понеже съм назаднала, този път ние тримата - Елена,Константин и Мими ще успеем да закупим детектор на лъжата.....Така чужди мъже няма да претендират за нищо и да ни измъчват,и лъжат,че са шефове и ние нищо не знаем ,и не можем ......После на гости ни идват хора,които не желаем да виждаме......Дядо Миловане покажи се като млад мъж
21
0
 
0
 
! Отговори
Елена Руменова Ефрем преди 2 години
Денят , в който е убит дядо ни Милован е 16.09.1958 г. 16 ГОДИШЕН ЧОВЕК, 9 МЕСЕЦА БРЕМЕННОСТ......САМО НЕ ЗНАМ КАК СА ПРОГРАМИРАЛИ НАС - ДВЕ ДЪЩЕРИ С ИМЕНА , СЪОТВЕТНО ПО 5 И 10 СИМВОЛА (БУКВИ).......ВСЕ ПАК НЯМА ИЗВЪНЗЕМНИ И ЗА ВСЕКИ ИМА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО......НЯМА НИЩО НЕДОСТИЖИМО....
20
0
 
0
 
! Отговори
Елена Руменова Ефрем преди 2 години
Денят , в който ме заразиха с туберколоза е 27.10.1997 г. Рожденият ден на баща ни и понеделник......На този ден е роден дядо ни Милован ,убит на 21 г.....
19
0
 
1
 
! Отговори
Елена Руменова Ефрем преди 2 години
Дядо ни Милован е югославянин ,роден в Сърбия през 1937 г. Говорил е прекрасен сръбски...Убит е на рождения ден на баба ни Ясна ......Дано Косе има най-големия късмет на света .....
18
3
 
11
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Повечето мъже риби са очарователни в сърцераздирателния си егоизъм. Докато разбереш, че това всъщност е егоизъм. ..ти минават едни десетина години в пълно наивно неведение, през което време ги боготвориш....до един момент. Лесно поддържат успоредни връзки с голям талант и очарование.
17
0
 
9
 
! Отговори
Майна преди 3 години
ВСИЧКИ ХОРА ОТ ЕДНА И СЪЩА ЗАДИЯ СА..... СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. ИМАТ РАЗЛИЧЕН АСЦЕНДЕНТ, РАЗЛИЧНА ЛУНА...И Т. Н. ОБОБЩАВАНЕТО Е НОН СЕНС.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SenkoВярно е, че сме отмъстителни, но категорично не сме зли. Виж, наруши ли се чувството ни за справедливост става страшно, признавам. Иначе сме почтени хора и лоялни, ако и отсреща проявяват лоялност.
15
0
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
ВОЛЕН Е РОДЕН НА 19 АПРИЛ. ДОСТА ДАЛЕЧ Е ОТ РИБИ.
14
5
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Айде бе само Скорпионите ли са отмъстителни. Ти тея Риби ако без да искаш не ги обгрижваш както трябва и то без да ти казват - ще ти отмъстят или го върнат някой ден по някакъв си техен болен начин. Всичко ще стане безмълвно или поне ще се опитат. Айде не съдете.. Скорпиона си е човек и винаги ще бъде. Всеки го има това в природата. *** айде ся Рибите днес писаното яйце на зодиака. Филми!
13
10
 
0
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Волен Сидеров е Риби. Само казвам.
12
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъж-риби никога повече!!!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че нали от как свят светува винаги мъжа правел първата крачка,но някои жени още не могат да схванат че бай тошовите мъже вече са доста дърти а младите не само че не си искат еми и не дават....
10
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодии
9
3
 
17
 
! Отговори
Адриана преди 3 години
Грижовен е и много, ама много романтичен. Прави подаръци на мен и детето ей така, без повод. Просто показва че мисли за нас, че го е грижа за нас и че държи на нас. Уникални мъже са Риби, наистина уникални. Да, бърбори много, но умее да бъде и добър слушател. Има страхотно чувство за хумор, душата на компанията както се казва.Нараниш ли го - веднъж го излъгах, затваря се в себе си и не говори. Но продължава да показва че обича и държи на семейството си. Просто се затваря и спира да споделя.
8
3
 
12
 
! Отговори
Адриана преди 3 години
Просто наистина ако си по настоятелна (а аз бях) към такъв човек ще получиш това, за което не си и помислял дори. Много трудно се доверява, на мен ми отне 3 години, за да стигна до сърцето на съпруга ми и казвам ти - аз съм изключително очарована от отношението му към мен, към детето и към семейството ни. Предпочита да приготви вечеря и след това да гледаме фил, да ме гушка, отколкото да излезне и да пие кафе или питие с приятели. Ако трябва да излиза, открито заявява че ще вземе и мен. Грижовен
7
2
 
15
 
! Отговори
Адриана преди 3 години
До Анонимен 1Прочети още веднъж и после пак и пак, за да проумееш. Съпругът ми е Риби. Най добрия ми приятел (от детвството) е Риби. Не са мързеливи, напротив. Мъж Риби е много голям творец. От нищо, нещо прави. Не е просто да си лежи и мързелува, тези хора обичат домашния уют, не са от тези които обикалят заведенията ден и нощ. И на гости ходи рядко, въпреки че е поканен от най=добрите си приятели. Просто е домошар.Не че не желае да се обремени, просто не раздава любов напразно.
6
3
 
14
 
! Отговори
Senko преди 3 години
Да бе, а скорпионите сте просто прекрасни ........ По - зли и отмъстителни същества от вас няма ;)
5
12
 
11
 
! Отговори
хлъзгави хора преди 3 години
Впечатлението ми от мъж-Риба не е особено добро, нищо че съм Скорпион. Самовглъбеността им всъщност е егоцентризъм, чувствителността им се отнася предимно до собствените им изживявания... Крайно нерешителни егоисти, които непрестанно обвиняват другите за собствените си кусури и неуспехи.
4
4
 
17
 
! Отговори
АНТИ-НАТОВЕЦ преди 3 години
аз съм риби и потвърждавам ,всичко е вярно!Ако една жена не направи първата стъпка и не прояви засилен интерес изобщо няма да иницирам нищо!Имам нужда от постоянни ласки и комплементи ,просто сме такива ,но за сметка на това сме истински и обичаме много силно!Ако някоя успее да ни свали преградите,чувствителни същества сме и нессправедливостта и лошотията на хората много ни депресира!
3
1
 
17
 
! Отговори
До Анонимен #1 преди 3 години
Нека не забравяме, че всяка зодия има 3 декади. И това, че пишат за зодиите по принцип, не означава, че даденият човек е точно това, което пише в зодията по вестници и списания или където и да е.Познавам доста хора, зодия Риби. Уж една зодия, а са толкова различни.Затова не четете подобни публикации, не се влияйте от тях. И не бързайте да поставяте в зодиакална рамка човека. Друг е начинът за това.

Спонсорирани публикации