Провалена връзка - кои зодии я помнят вечно?

Някои са песимисти за новите си отношения
4 окт 2020 16:37, Екип на Tialoto.bg
4
Провалена връзка - кои зодии я помнят вечно?
Pixabay

За съжаление има хора, които са склонни да оставят старата си романтична връзка да влияе на настоящата им такава и то по един доста нездравословен начин. Тези хора са преследвани от неуспешните си любовни отношения и вместо да се отърсят от тях, след като започнат нова връзка, те продължават да носят емоционалния си багаж от миналото.

 
С помощта на астрологията можете да определите дали сте от този вид хора, които оставят обезсърчаващите стари емоции да се местят в настоящите им романтичнхи връзки. Ето и кои са тези 5 зодии, които са склонни най-трудно да забравят провалената си връзка:
 
1. Телец
 
Телците са емоционални души, които се влюбват много трудно, но още по-трудно разлюбват. Следователно, когато се ангажират с някого, това е с цялото им сърце и същество. Но след като веднъж са били предадени от любимия човек, те много трудно се отварят отново за нова връзка. Хората, родени под знака на Телец, много често пренасят емоционалния си товар от предишната връзка в настоящата си. Тези техни вътрешни демони понякога ги карат да се държат токсично с настоящия им партньор.
 
2. Рак
 
Що се отнася до представителите на зодия Рак, те дават всичко от себе си във своята любовна връзка. Ето защо, след като веднъж преживеят неуспех в романтичен план, те стават големи песимисти по отношение на бъдещите си връзки. Дори към момента да са открили перфектния партньор, те винаги ще си спомнят травмата от миналата любов и ще се държат доста предпазливо, имайки едно наум. Възможно е всичко това да влияе негативно на тяхната сегашна връзка.
 
Кои още зодии не забравят за провалената си връзка четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

4
Още от Спонсорирани публикации
Договорните фондове – една по-малко популярна инвестиция в България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
14
 
! Отговори
- преди 2 седмици
Ако не са маме и тате, ще са колеги, съседи, фенове, все ще се намери кой да се бърка, да съди и да знае повече за чуждите неща. А като ги помолят за помощ ги няма никакви, не искали да се месят.
1
2
 
9
 
! Отговори
Познавах такава жена преди 2 седмици
от зодия "Рак", която до края на живота си не забрави своите две провалени връзки. Впрочем, други връзки не е имала. Може би затова все говореше за онези двамата.
Първият гадже от студентските години, който дори я представил на семейството си като своя избраница. Но нейните родители били против тя да се омъжи в друга страна, макар че ставало въпрос за тогавашната Югославия. На втория пак родителите й му намерили кусур, че е разведен, макар че тя била вече над 30 г.
Социализъм, ама патриархален!

Спонсорирани публикации