Довиждане: Какво казва всяка зодия при раздяла?

Телците са лоялни към партньора
8 окт 2020 20:11, Екип на Tialoto.bg
3
Довиждане: Какво казва всяка зодия при раздяла?
Pixabay

Зодиите разкриват много за личността и чувствата на човек, включително за начините, по които той се влюбва или разлюбва. Раздялата в романтичен план не е лесна за никого, без значение от неговия зодиакален знак, особено ако е била предшествана от силна любов. И все пак всяка зодия си има свой подход, когато става въпрос за скъсване с половинката.

 
Ето и какво извинение/фраза/реплика използват най-често представителите на 12-те зодии, когато искат да приключат връзката си:

Овен
 
„За мен нашите отношения са минало!“ е последното изявление, което ще чуете от човека Овен, който е решил да сложи край на връзката си. Представителите на този огнен знак не могат да сдържат емоциите си и са твърде директни в изказа си. Те кипят от енергия, и в добро, и в лошо. Когато са решили, че са готови да приключат с дадена глава от живота си, те го правят направо, без заобикалки.

Телец
 
Тази зодия е твърде постоянна, когато става дума за романтични връзки. Телците са лоялни към партньора, а и вътрешният им инат ги кара да опитват до последно, дори нещата в отношенията отдавна да не вървят. Все пак те са практични и ще приключат отношенията веднага, след като осъзнаят, че няма бъдеще в тях. Телецът е знак, който по-скоро тайно ще събере вещите на партньора си, ще му ги остави в кашон пред вратата с бележка: „От днес вече не живееш тук!“.

Близнаци
 
Ако гаджето ви е от тази зодия, не се учудвайте, ако държи куфара с вещите си до вратата. Хората от този знак са готови да си тръгнат в момента, в който изгубят интерес към половинката си. Близнаците обичат мимолетните връзки и гледат да държат възможностите си отворени. Хубавото е, че те имат дарбата и таланта да казват на човека до себе си това, което той иска да чуе, дори по време на раздяла. Често лайтмотивът на Близнаците за скъсване е: „С теб вече нямаме допирни точки!“.

Рак
 
Ракът е известен с това, че е мрачен, но емоционален. Представителите на този знак не обичат дистанцията. Те много трудно се решават да скъсат с човек, когото веднъж са допуснали в сърцето си и с когото са се почувствали удобно. Освен това, хората от тази зодия, са онези, които най-често остават приятели с експоловинките си. Когато все пак усетят, че връзката им не е здравословна, те ѝ слагат край с думите: „Трябва да скъсаме, но можем да си останем приятели!“.
 
Лъв
 
„Не те виждам като част от бъдещето ми!“ – това е изречението, с което човекът от този знак ще зареже гаджето си. Лъвът е горд и обсебен от себе си. Той ще гледа да е човекът, сложил точка на отношенията. Нещо повече – той добре ще е обмислил детайлите около самата раздяла. Лъвът иска да е в центъра на вниманието, следователно той ще е готов за скъсване в момента, в който усети, че партньорът му не му обръща достатъчно внимание. Това е знак за Лъва, че тази връзка няма да проработи.

Какво казват при раздяла останалите зодии, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации