Телец, Рак... Кои зодии не обичат критики за връзката?

Те не възприемат чуждите съвети
14 окт 2020 17:45, Теодора Драгоева
2
Телец, Рак... Кои зодии не обичат критики за връзката?
IStockphoto

Има няколко знака в Зодиака, които не са склонни да позволят на други хора да обсъждат или критикуват връзката им с техния партньор. Представителите на тези зодии не търпят неуважителни коментари по отношение на своя любим човек. Дори половинката им да е далеч от съвършена и те дълбоко в себе си да го знаят, пак се разстройват много, когато друг човек им го каже директно.

Никой не обича близките и познатите му да говорят негативни неща за сериозната му половинка. В това отношение всяка зодия реагира по свой начин, като някои са по-склонни да си замълчат. Например, уравновесеният Козирог, вероятно ще си прехапе устата и няма да каже нищо в защита на половинката си, но определено ще вземе коментарите навътре. Същото важи и за неконфликтният знак Риби – няма да влезе в дебат, но лошите забележки ще го жегнат силно.
 
Зодиите Близнаци и Водолей или няма да обърнат внимание на осъдителните думи, или ще се издигнат над тях, констатирайки факта, че другите са груби и некомпетентни.
 
Знаците Везни и Стрелец е възможно да са твърде влюбени и заети, за да реагират изобщо – по-скоро ще се направят, че нищо не са чули. Представителите на Дева и Овен пък обикновено са достатъчно уверени в своя избор на партньор, за да обърнат внимание на чуждите коментари или пък да ги вземат предвид.
 
А ето и кои са знаците, които няма да толерират каквито и да било негативни забележки относно избора си на партньор и ще защитават отношенията си със зъби и нокти:

Телец
 
Ако наистина искате да вбесите Телеца, просто започнете да критикувате връзката му – това е сигурен начин да видите съвсем скоро рогата на бика. Отдадат ли сърцето си на някого, за когото са решили, че е достоен за тяхното време и енергия, Телците няма да си сменят мнението лесно. Те са упорити и са склонни да вярват, че нещата в отношенията им с времето ще се оправят. Ако техните близки приятели и роднини започнат да им натякват, че партньорът им е лош избор, те по-скоро ще приемат този коментар като лична атака. Телците ще се почувстват доста обидени и от факта, че другите смятат избора им в любовта за погрешен.
 
Рак
 
Този знак обикновено си търси партньор, който може да го накара да се чувства уютно. Именно затова хората от зодия Рак твърде бързо започват да гледат на своя любим човек като на семейство, дори двамата да не са сключили брачен съюз. Тъй като Ракът цени семейството над всичко останало в живота си, той ще защитава своята половинка на всяка цена. Въпреки че водните знаци са много чувствителни, представителите на Рак обикновено не обичат да споделят чувствата си и по-скоро биха ги скрили. Но в случай, че някой прояви неуважение към техния партньор, те определено ще реагират в негова защита и то доста бурно.

Останалите зодии, които не приемат критики за връзката четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Zelenalsk преди 3 години
Приветствую Вас товарищи<a href=https://belyjmost.by/>!</a> Наша контора занимается свыше 10 лет продажей промышленных и фасадных красок в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности: https://drive.google/file/d/1Rjn-phsZoQftAlG7KZHhbxRAHyVUWC20/view?usp=sharing Всегда рады помочь Вам! С уважением, BELYJMOST atikerservice.ua/user/Pavlosldp/39.106.54.203/home.php?mod=space&uid=235801thoigia24h.net/members/zelenanfs-1146019.htmlhimeuta.org/member.php?1021105-Zelenaqgaturpaahjul/forum/member.php?355950-Zelenaiui

Спонсорирани публикации