В гардероба на Мелания Тръмп: Кои са най-скъпите й тоалети?

Тя притежава сако на Dolce & Gabbana за 51 500 долара
20 окт 2020 21:15, Дарена Найденова
11
В гардероба на Мелания Тръмп: Кои са най-скъпите й тоалети?
БГНЕС

Да си Първа дама на една от най-силните държави в света не е никак лесна задача. Погледите винаги са насочени към теб, всяка твоя стъпка се оценява и всяка дума се разчита по хиляди различни начини. Както се казва, короната е тежка. 

С тази тежест се сблъска и Мелания Тръмп, когато съпругът ѝ Доналд стана президент на Съединените американски щати. Двамата се превърнаха едновременно в едни от най-обичаните и най-мразените личности в страната. И докато политическите анализатори слушат внимателно Доналд, то модните критици са вперили поглед в Мелания. 

 
Според някои, Първата дама използва тоалетите си, за да изпрати скрити и не толкова скрити послания към публиката. Омароса Маниголт Нюман пише в своята книга „Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House“, че Мелания използва стила си, за да накаже съпруга си. 
 
Други обаче просто се наслаждават на прекрасните дрехи, които г-жа Тръмп носи. Майкъл Корс описва стила ѝ като „изключително блестящ“. Тоалетите на Първите дами не се купуват с парите на данъкоплатците, а много често дизайнерите им ги предлагат безплатно. Някои дрехи обаче стигат и до пазара, но само определени хора могат да се сдобият с тях, тъй като цените им не са никак ниски. 

Ето някои от най-скъпите тоалети, които Мелания Тръмп е носила: 

Токчета на Manolo Blahnik - 625 долара
 
Започваме с нещо по-скромно. Това е най-евтиното, което може да намерите в гардероба на Мелания. Макар да са само обувки, тези токчета привлякоха вниманието на феновете и г-жа Тръмп веднага беше разкритикувана за избора си. Причината беше, че тя се появи с обувките, когато заедно със съпруга ѝ тръгнаха към област в Тексас, която беше силно засегната от урагана „Харви“. 
 
Феновете веднага посочиха, че Мелания е можела да обуе нещо по-подходящо, като например маратонки, с които да стъпва смело сред разрушенията и калта. Малко по-късно, когато семейството вече кацна в Тексас, г-жа Тръмп се беше преобула.
 
Още за най-скъпите тоалети на Мелания Тръмп четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПАРИ НА ВЯТЪРА , ВЯРНО, но все пак е Първата дама на Този свят
6
5
 
5
 
! Отговори
Разхайтена работа! преди 3 години
Само комунизъмът ще ги оправи тези!Парцалки за 50 хил.??? Неее. Обличаш ватенката и марш в завода да бачкаш!
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е много ясно, мъжо и има 15 коли и голям самолет който си го е декорирал със златни лайсни.Нормално е и тая да си е купила якенце за 50 хилки в зелено.И то не едно и две.Тя е по-гадна от Тръмп всичко и е толкова изкуствено.
4
4
 
3
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ХОДИ ЛИ ПО ГОЛЯМА НУЖДА КАТО ИМА ТАКОВА САКО !!!!!!!!!!!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
Що тоя интерес - - да не би да ги купувате вие......... Сериозна медия сте , мисля !
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ДА ИМ СЕ РАДВА!А СЕГА ПОКАЖЕТЕ ГАРДЕРОБА НА ДЕСИСЛАВА РАДЕВА, КЪДЕТО СЕ ВЪРНА ОТ ЕСТОНИЯ С 300 И НЕ МОЖА ДА ПОКАЖЕ ТОАЛЕТИТЕ СИ!ЕКСТРАДИРАХА ГИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ И ЯЗЪК ЗА БАРУТА ОТ ТОАЛЕТИТЕ! :D
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо една дреха би била толкова скъпа, злато ли има поне, пари на вятъра?

Спонсорирани публикации