Бившият адвокат на Тръмп в компромат с българска актриса

Той не знаел, че го снимат, но сцената е част от филма "Борат-2"
Обновена: 22 окт 2020 15:16 | 22 окт 2020 15:15, Нели Христова
64
Бившият адвокат на Тръмп в компромат с българска актриса

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп - Руди Джулиани, е показан в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена, представила се като телевизионна журналистка. Макар да става дума за сцена от новия филм на Саша Барон Коен, продължение на "Борат", юристът изобщо не бил наясно, че го снимат.

Действието се развива в хотелска стая в Ню Йорк през месец юли т.г. Ролята на журналистката е изиграла 24-годишната българска актриса Мария Бакалова. В продължението на хитовата комедия тя се превъплъщва в дъщерята на Борат, а наскоро направи фурор във вечерното шоу на Джими Кимъл, карайки водещия да свали в ефир панталоните си.

Джулиани се е обадил на полицията, след като разбрал, че всичко е постановка. Във въпросната сцена има момент, в който бившият кмет на Ню Йорк лежи на легло, запасвайки своята риза под колана си, докато младата жена се намира наблизо.

Личният адвокат на Тръмп отишъл в хотела, смятайки, че ще даде интервю за мерките, вземани от федералното правителство срещу коронавируса. Младата жена флиртува с него и го кани в спалнята си, където са разположени скрити камери. Джулиани поискал телефона и адреса ѝ, отбелязва в. "Daily Telegraph".

Бившият нюйоркски кмет лежи на легло и запасва ризата си, след като актрисата е помогнала да си свали микрофона. В момента, когато ръката му е в панталоните, Барон Коен се втурва стаята и му крещи: "Тя е прекалено млада за теб, на 15 е!"

Бакалова играе 15-годишната дъщеря на Борат. До сцената в хотелската стая обаче няма никакви признаци, че тя е непълнолетна, отбелязва БТА.

В седмичното си радиопредаване по UABC вчера Джулиани нарече заснетата сцена "поръчков удар" и подчерта, че само е загащвал ризата си. Той добави, че е разбрал, че е попаднал в капан, когато жената го попитала дали иска масаж.

"В нито един момент преди, по време на или след интервюто не съм се държал неуместно", подчерта адвокатът на Тръмп в Twitter. "Ако Саша Барон Коен намеква за друго, той е хладнокръвен лъжец".


Джулиани се обадил на полицията след тази среща, но няма данни за започнато разследване. Той е говорил за случая и пред в. "New York Post", но не споменава частта със спалнята.

Актрисата Бакалова, която е на 24 години според данните за нея в базата IMDb, е родена в България. Досега тя е неизвестна за американската аудитория. Снимала се е в български филми като "Трансгресия" (2017 г.) на режисьора Валентин Тодоров, "Бащата" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, спечелил голямата награда на кинофестивала в Карлови вари миналата година.

Ако на актрисата ѝ липсва опит, тя компенсира с изумителна воля, отбелязва "Vanity Fair". От първата сцена в "Борат-2", в която Тутар гледа филм за Мелания Тръмп и възхода ѝ от малка страна до Белия дом, Бакалова партнира с Коен равностойно. Тя е идеалното комично допълнение на веселия патологичен лъжец, отбелязва изданието. В една от сцените Бакалова гълта пластмасова фигурка на бебе от украсата на торта, след което заедно с Коен подлудява пастор-противник на абортите, докато се опитват да го накарат "да извади бебето".

Но и тази сцена бледнее в сравнение с последващите действия на Бакалова, пише изданието по повод сцената с компрометиращата среща с Джулиани. След като го лъже, че е журналист, облечена в тоалет, достоен за водеща на "Fox News", Бакалова кани адвоката на Тръмп в хотелска стая, флиртува с него и успява да го накара да каже, че коронавирусът е "произведен в Китай".

В една от последните сцени на филма Коен прегръща Бакалова и ѝ казва: "Ти си невероятна", което според списанието е единственият случай, в който той излиза от екранния си образ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
абе Русия ли накара Байдън да прави к3кс с 14 годишната си племенница, да го заснеме на лаптоп и да занесе този лаптоп на ремонт - ти добре ли си или си в демократична кома?!
29
1
 
3
 
! Отговори
до 32 и 34 преди 3 години
първо тези 85 долара са предплащане за диагностика, а не за ремонт - ако беше ползвал сервиз през живота си, щеше да го знаеш - никой не може да ти каже, колко ще струва ремонта преди да е установил каква е повредата. Второ, обадил се е на ФРБ след като Лаптопите са вече собственост на сервиза-като не потърсени понече от 3 месеца и без заплатени за ремонта, а се е обадил на ФБР, защото по закон си задължен, ако съдържанието доказва криминално деяния - извинявай, но Русия няма общо с педо Байдън!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли с *** ще се прочуем, няма ли най-сетне нещо по-умно да сътворим.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Също така собственика на сервиза се обадил веднага на FBI - защо? Нали притежателят на лаптопите не е извършил никакво доказано престъпление.Всичко мирише. Още повече че фактите които споменах са от Fox News.Така че сами съдете колко са достоверни.Както някои обичат да казват - научете се да четете между редовете защото нищо не е така както ни го представят.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основният износ на Бгто - кофрите
25
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛаптопитеНаБайдънАз не мога да разбера - от една страна поддръжницте на Тръмп мразят и не вярват на Русия. От друга страна всички компромати свързани със сина на Байден идват от Русия. Значи когато ни отърва вярваме на Русия когато не - я мразим.За лаптопа - сина на Байден е занесъл 3 лаптопа за ремонт (MacBook Pro) и е платил $85 за ремонт. Ако сте запознати със MacBook Pro ще знаете че ремонт само на един ще струва повече от $85.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората вече не могат и да се наеват,отвсякъде ги следи бай Брадър и изненади!
23
2
 
10
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
Бай Руди трябва да почерпи Коен, че не го е изчакал хуууубаво да "си загащи ризата" и чак тогава да излезе.Иначе явно остарява - лош демидж контрол. Трябвало е да каже, че да - знаел е за сценария и му е било много приятно да участва във филм за Борат. Сега с тези оправдания малко олеква работата.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Руди би трябвало да му е известно, че всики подобни действия би могло да са постановка и да се записват. Меракът умира последен.
21
2
 
5
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
Китайските Комунистически *** само това ли можаха да измислят?!
20
7
 
15
 
! Отговори
Еректилна Дисфункция преди 3 години
откакто съм импотентен се преродих - такава свобода преди не съм изпитвал, пълно ниво на независим, позволяващо ми тотална концентрация да гоня целите и мечтите си, това да не те консумират женски във всеки един смисъл, било невероятно яко, като спасил се от зависимост съм, невероятно е!! най-хубавото нещо, което ми се е случвало по време на капитализъмът, освободих се от феменистки, златотърсачки, консуматорки, които трябваше да допускам да паразитират върху мен за с3кс - повече не, свобода!!!
19
2
 
7
 
! Отговори
ЛаптопитеНаБайдън преди 3 години
а статия за истинската новина - Лаптопите на Байдън, кога ще напишете?!
18
0
 
9
 
! Отговори
И аз ги знам преди 3 години
Така като го гледам как се е излегнал свойски на юргана и какъв очакващ поглед има, все неща изключително уместни за сериозно интервю и аз съм сигурен, че лисицата случайно е извъртяла работата.
17
2
 
5
 
! Отговори
Знам ги аз тия преди 3 години
Раз*поретини. Има някой са хитри като лисици. Като видят че имаш пари или си важна клечка все гледат така да се извъртят че уж случайно да ти бръкнат в гащите и после в банковата сметка.
16
10
 
5
 
! Отговори
Байбъл белт реднек преди 3 години
Айде тръмпистите им спуснаха опорките от Кремъл и почнаха да дефекират из форума. Споко на 4 ноември ще ви намерят друга занимава.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хитовата комедия-Голяма комедия. Щеше да е смешно, ако беше го направил на Байдън, той ги обича такива малки. Или Клинтън
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напарво заклаха спящия Джо с данните от лаптопа на сина му,тези ни занимават с гупости от обкръжението на Тъмп.
13
6
 
4
 
! Отговори
Кара Качанов преди 3 години
Те затова ли ни подариха тия стари F-16 излезли от употреба? Да замажат скандала хихихи
12
2
 
10
 
! Отговори
Или руските хакери преди 3 години
Стига сте ратягали текста - пишете "Путин е виновен" и карайте нататък!
11
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не харесвам евреите, но Саша Барон Коен е легенда. Само той може да спретне нещо подобно, хахах..

Спонсорирани публикации