Прически в розово - хит в пандемията

Ето свежи идеи как да се боядисате с този нюанс
29 окт 2020 19:20, Иванка Гъркова
0
Прически в розово - хит в пандемията
Pixabay

Розовият цвят безспорно се превърна в най-предпочитания по време на пандемията. Заради социалната изолация, много от нас боядисаха сами русите си коси с него, а сега опитват най-различни вариации като балеаж, омбре и други, отивайки в салона.  

Този цвят се комбинира чудесно с тъмнооранжево, като от тази симбиоза се раждат прическите в златна праскова. След тях сивият балеаж се наложи като тенденция номер едно, с което наблюдаваме много свежи прически с меките розови оттенъци. Не на последно място, съчетанието им с лилави кичури също е доста предпочитано, особено от младите хора. 
 
Да имаш прическа в розов цвят е много модерно, но не бързайте да си я направите сами вкъщи, а по-добре потърсете консултация със специалист. Най-добре е да се обърнете към колорист, който да посочи кой е перфектният розов тон за вашите коса и тен на кожата. Може да се наложи да я изсветли  и третира със специална козметика предварително, за да се получи по-добър резултат и сведе до минимум риска от увреждане на косъма. 
 
Топкоафьори в САЩ обясняват пред Latest-hairstyles, че овлажняващите процедури за розовите коси са задължителни. За целта е добре да се ползват шампоани без сулфат. Отделно трябва по-качествен продукт, пълен с натурални съставки за задържане на цветния пигмент. 
 
Ето няколко идеи за боядисване в розов цвят, които може да изпробвате: 
 
1. Половината коса в розово
 
Ако искате да запазите русата си коса, може да боядисате част от косата си в розово, но не в много тъмен тон.
 
За предпочитане е отгоре да сте с русо, а отдолу с розово, като за целта се отделя горният пласт. Ако го вържете на опашка, ще имате съвсем различна прическа. 
 
Накрая се получава нежно преливане между русо и светлорозово, което е лесно за поддръжка, защото не си личи началото на израстване на кичурите. 
 
Още идеи за боядисване в розово вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации