Мария Бакалова - българката, достойна за Оскар

„Тя е единствена по рода си. Тя е откритие“, казва Саша Барън Коен
40
Мария Бакалова - българката, достойна за Оскар
IStockphoto

2020 година най-лесно може да се опише като чист, безпрепятствен хаос, в който трудно може да вирее нормалният човек. Тази обстановка обаче е перфектна за един образ, който бяхме забравили, но съвсем наскоро бяхме зарадвани от неговото присъствие. Говорим за Борат Сагдиев, който този път има и перфектна компания в лицето на българката Мария Бакалова. 

Изминаха близо 15 години откакто комикът Саша Барън Коен представи на света добронамерения, но странен журналист от Казахстан, чийто неприличен хумор почти винаги води до доста неловки ситуации и разговори. Както всички добри сатири, първият филм „Борат“ от 2006 година накара мнозина да се сблъскат с расистките, женоненавистни предразсъдъци, които се поддържат ежедневно, често неволно. 
 
Този път обаче Борат Сагдиев не е сам. Той е придружен от дъщеря си Тутар, изиграна от Мария Бакалова. Българката привлича също толкова внимание, колкото самия Саша Барън Коен, та дори и по-голямо. Тутар, която във филма е представена и като Сандра Джесика Паркър (да, ние също го чуваме), попада в няколко доста ужасяващи ситуации, служейки като катализатор на дискусиите около правото на жените да избират и лични разговори с политици.
 
Филмът „Borat: Subsequent Moviefilm“ излезе на 23 октомври, а критиците веднага забелязаха таланта на нашето момиче. Бакалова успява да се справи с трудната задача да си партнира с име като Саша Барън Коен и дори да го засенчи. Мария Бакалова се превръща в тайното оръжие на сценаристите, а играта ѝ съвсем скоро може и да ѝ донесе няколко престижни награди. 
 
Нина Добрев също се включи в хвалебствията за Бакалова, пишейки, че е изключително горда от сънародничката си. „Мария Бакалова, която играе Тутар, е българка! Тя говори на български език във филма и никога не съм била по-горда“, казва звездата. Само преди дни Мария успя и да оглави класацията за най-популярни актьори в сайта IMDB, побеждавайки колегата си Саша Барън Коен, Лили Колинс, Лили Джеймс и други.
 
Още за Мария Бакалова и нейната кариера вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представяте ли си че Саша Коен е трябвало да играе Фреди Меркюри в "Бохемнска рапсодия"? Разбира се , за такава роля се иска талант, какъвто при него липсва, та са го изритали на третата седмица.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Саша Коен - БРУНО който се мисли за БОРАТ.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Саша Барон Коен не решава коя българка е откритие и коя не е.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не е трудно да играеш себе си.
7
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на Стоичков мога да му простя че показа блясъка на свещения ни език. Тази глупачка явно е с IQ по ниско от температурата и, да се съгласи с тази вулгарност, че и да е горда от факта
6
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просташка роля за която няма нужда да си талантлив за да я изиграеш. Всеки един безкруполен, жаден за пари и евтина слава може да влезе в подобен филм. Аз се засрамих като чух че говори Български език. Shame on you .
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това Борът да ти е ментор и да те учи на занаят...много зле... да си смени името на Ривка, Мивка нещо по подходящо да не ни излага
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.За ролята на *** в "Люлински MИЛФ 2: дабъл пенетрейшън зад трафопоста" какво ще кажеш?
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялото либерало-еврейско котило в хвалебствия ...смятай за каква "ментална повърня" става въпрос
2
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бих се срамувала доживот от тази роля и от тази похвала. За пари всичко ! Това ли сме ние?
1
18
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Няма по срамна роля на бг актьорка в Киното!! Толкова вулгаризми цинизми и то на български език-Това елементарно бургаско ку-р-венце ни направи за смях и падение пред Светът заедно с гадно еврейско участие в екипът-Срам ме е че доживах да видя това в Киното!! Българският език бе "изнасилен' в този отвратителен филм!!

Спонсорирани публикации