Ябълков оцет сутрин - Дженифър Анистън знае как

Актрисата го пие с вода за по-хубава кожа
7 ное 2020 12:48, Иванка Гъркова
18
Ябълков оцет сутрин - Дженифър Анистън знае как
БГНЕС

Всеки от нас си има свой собствен ритуал рано сутрин. Освен задължителното миене на зъби и вземане на душ, някои правят йога или друг вид разтягане, гледат новините с половинката, пият кафе или пък вода с лимон, за да насърчат метаболизма си. А има ли такива от вас, които приемат ябълков оцет...

Може би сте чували, че някои ваши познати пият вода с ябълков оцет, за да се пречистят, но за вас това е доста странна комбинация. Колкото и да ви се струва неприятно, повярвайте, то има редица ползи за организма. Това може да потвърди Дженифър Анистън, която в едно свое интервю за Harper’s Bazaar през 2017 г. разкрива, че разчита на тази напитка след като се събуди, при това всеки ден. Актрисата не пояснява как точно я приготвя, но предполагаме, че говори за овкусяването на топла вода с малко чист ябълков оцет.
 
Само след една седмица, през която сте поглъщали киселата напитка на гладно, ефектът ѝ е доста осезаем за организма. Ако вкусът ѝ не ви харесва, може да добавите малко мед.
 
Според диетолога Клара Кларк, пиенето на ябълков оцет подобрява храносмилателната система, действа антибактериално и подобрява детоксикацията, регулира кръвната захар при диабет и инсулинова резистентност, понижава нивото на лошия холестерол и насърчава загубата на тегло. Тя е категорична, че разтворен във вода, той има подобни свойства като тези на пробиотиците.
 
Ако до момента не сте пили топла вода с оцет на гладно, може да прибавите до 2 супени лъжици в една чаена чаша. По желание, може да овкусите с малко мед и лимон. Ако успеете да се абстрахирате от по-натрапчивия вкус, то пробвайте да я приготвяте всяка сутрин в продължение на поне седмица.
 
Д-р Кларк разкрива пред The Zoe report, че някои хора пият ябълков оцет вечер, но сутринта е най-подходящото време. Тя посочва още, че ако не можете да го направите, друг вариант е да пийвате преди всяко хранене, което също действа пречистващо.
 
Как водата с ябълков оцет действа на тялото? 

Премахва подуването
 
Подобряване на храносмилането е една от водещите ползи от пиенето на ябълков оцет по този начин. Особено когато имате подуване и газове, той може да елиминира тези проблеми, стига да се приема правилно.
 
След близо седмица редовно пиене, коремът вече не е подут, а вие не изпитвате онази тежест, която сте имали всяка сутрин, защото метаболизмът ви действа по-добре.
 
Как ябълковия оцет действа на кожата и може ли да повиши имунитета, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на туршиите какъв оцет слага?
12
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ново. Има един много загубен щат - Върмънт. Там ябълков оцет пият, разтриват се с него, въобще е основата на местното медицина.Но трябва да е качествен, истински, а не като нашите сурогати, направени от оцетна киселина и вода!
11
4
 
8
 
! Отговори
Фризьорката Мил преди 3 години
До Динкатааа Това този Динка ли е - който само приказва ама самолета не излита от хангара а ако случайно излети каца след три минути макс
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко, че не успя да създаде семейство. Но примера който оставя след себе си е достатъчен. В краен случай ще остави парите и ще помога в отглеждането на своите племеници. Нищо в този живот не се губи.
9
2
 
5
 
! Отговори
Динкатааа преди 3 години
До До Ивка - До този коментар зад който стои Дяката пишещ под други именаВсички неслучайно ти казват Дяката интриганта, много ниска летва си - и в прекия и в преносния смисъл.Що се отнася да миналия век и часовника- коментара ти счупи тъпомерааа като се има предвид възрастта ти, външния ти вид и разбиранията ти, жалка картинка - дърт чичак-дядка, който преследва млади жени, които му се смеят, нищо повече.Интригант и използвач-висиш в сервиза толкова време без наем, а плюеш зад гърба ми.
8
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
аз си я харесвам..Голема сладурана е...Е,като сички жени...пардон,като всички хора,и тя си има своите странности,но кой е съвършен?Аз например не сядам да обядвам без бутилка шампанско..Щурав кют,обаче хем ми харесва,хем ..ПРЕДПОЧИТАМ да не го захвърля....а вий,..вий можете да наблегнете на оцета..
7
10
 
7
 
! Отговори
Pin преди 3 години
Баба Джени колкото и оцет да измуа , годините няма да се върнат назад.
6
13
 
17
 
! Отговори
Фавар преди 3 години
На 51 г. без съпруг и деца. Остава й само да вярва в заблудата на собствените си думи, че човек не е нужно да има семейство и деца за да бъде завършен. Едва ли цялата тази краткотрайна слава. пари и блясък са си заслужавали...
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дойде да помага на село да го правим догодина, ще и дам едно шишенце.
4
3
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Кожата се изчиства но гащиге се пробиват от киселинните газове
3
1
 
8
 
! Отговори
probi преди 3 години
Купете си книгата на Пол Брег за лечебния глад и там ще прочетете защо, как, кога...се пие ябълков оцет.Няма нужда да предполагате нищо.
2
7
 
11
 
! Отговори
Ивка преди 3 години
Оцет - може, ама и часовника си тиктака виждам.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не знам какво пие,ама кожата и изглежда доста петниста.

Спонсорирани публикации