Карбовски отговори на Мегз, тя го заплаши с групово дело

Журналистът също се закани със съд
9 ное 2020 16:32, Нели Христова
184
Карбовски отговори на Мегз, тя го заплаши с групово дело
Снимка: БГНЕС

Мартин Карбовски реши да отговори на обвиненията, които Миглена Каканашева отправи срещу него. Журналистът използва своята лична Facebook страница, за да отвърне на дизайнерката, която твърди, че той я е изнудвал за секс.

Още по темата

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.

Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудничави версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това "какво ще кажат хората", затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва", написа водещият на предаването "Втори план".

Блондинката обаче не подмина поста му с безразличие, вместо това веднага се включи в коментарите под него, предупреждавайки го, че тя също ще търси правата си по законен път.

"И ти си осъждан и то два пъти - така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата - аз също подготвям такова - но не сама - много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца - дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда", гласят думите ѝ, на които Карбовски не е реагирал по какъвто и да било начин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
36
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега няма ли да кажете, че Борисов е виновен и всичко е мафия ...??? Не ви чувааам, не ви чувам, бе сладури??? Айде давайте, почвайте... къде сте бе ***, не ви чувам??? А??? Какво казахте??? Диктатура, а??? Май оглушах.....
119
26
 
29
 
! Отговори
един от малкото преди 3 години
Един от малкото останали журналисти, които си позволяваха открито да пишат срещу Боко. :) В България май пак идва диктатура :) Единствено ЕС в момента възпрепятства това, но този съюз скоро ще се разпадне така или иначе. Забавни времена наствават :)
118
10
 
20
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Стана модерно *** да се събират и да съдят(изнудват) известни личности.
117
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата държава е на прага на закриване, а те ме занимават с някакъв си пропаднал журналист и някаква си дето се води дизайнерка.
116
15
 
44
 
! Отговори
Елза преди 3 години
Добър PR ход на това нечленоразделно същество.От няколко години неистово се старае да привлече вниманието към себе си и на всяка цена да стане част от ТВ.Сега е решила да ползва Карбовски като ракета -носител.
115
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евтин му е вкуса, такива са му проблемите.
114
18
 
24
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Каквито и да ги дрънка Карбовски ....има много свидетелки срещу себе си!Ще трябва яко да се плаща на тия жени, ако требва да се тушира скандала с Президента!СЕГА Е МОМЕНТА МОМИЧЕТА....ХА,ХА,ХАААААААААААААА!!ШАРАНИТЕ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПЪРЖЕНИ В ПРЯСНО МАСЛО!
113
6
 
40
 
! Отговори
Размисли и страсти преди 3 години
В лицето Мегъз Карбовски си намери майстора. Тая е злобна като питбул и има сходна захапка. Чудя се с кой акъл е искал оррални услуги от нея, не вижда ли тия зъби и тази паст. Явно го тежко го е ударила андропаузата, щото това е равносилно да искаш целувка от бяла акула.
112
7
 
28
 
! Отговори
Сега преди 3 години
...Карбовски ще опита споразумение срещу пари кеш. Ще видим какъв ще е резелтатът. Щото той е доста стиснат. И въобще не е широко скроен. Точно обратното е на това, за което се представя. Абсолютно фалшив.
111
23
 
19
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Карбовски , може да печели повече като сутеньор на Радев и свитата му , отколкото , като журналист!Дали пък , няма да се преквалифицира , ако загуби "груповото дело"??!
110
14
 
23
 
! Отговори
И тоя преди 3 години
...има самочувствието, че сваля Правителства!!!!Взел се за дясната ръка на Радев!!! Пито - Платено.
109
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 110.Много уверено говориш за "самалета" на Карбовски? Сякаш си пробвал лично? На мен не ми е интересно да знам! Но ти сякаш знаеш?! -:) Леле леле...
108
31
 
19
 
! Отговори
Мегз-Амазонка преди 3 години
Мегз ще воюва в съда с/у Карбовски ..тази жена е толкова секси!Браво Мегз,мачкай Карбовчето!Фен съм ти Мегзче,може ли да те поканя на среща?
107
14
 
25
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Карбовски е синоним на из.вра.тен, защото хич не му се вдига самолета по нормален начин. Типичен комунистически морализатор.
106
9
 
26
 
! Отговори
Др Врабчев, сексолог преди 3 години
Не много умен тоя Кабровски щом като не ще да си плаща на легални труженички, а иска да мине без пари при такива под прикритие. Това е един много глупав мъж.
105
12
 
35
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Карбовски е псевдоинтелектуалец. Човек, който мисли, че пиенето и дрогата с Висши дрОгаре го правят Недосегаем. Да, ама Не. Имитатор и г.л.уп.ак, неуважаващ хората, а жените въобще не ги брои за хора. Ц и н и к.
104
5
 
7
 
! Отговори
До 105 преди 3 години
Да. Збогом!
103
6
 
6
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 103 Аман от П Е Д А Н Т И ! Схващаш ли? -:)
102
11
 
18
 
! Отговори
АЛО КАРБОВСКИ .... преди 3 години
КАТО ТИ ПЛАЩАШЕ РАДЕВ ,ЗА ДА ТОПИШ БОРИСОВ ....КОЛКО ПАРИ ДАВАШЕ НА СИНЧЕТО СИ И БИВШАТА ТИ ЖЕНА МАРТА ЗА ИЗДРЪЖКАТА ??!КАЖИ СИ МАРТО....
101
6
 
17
 
! Отговори
999 до 102 преди 3 години
Сбъркал, а не Збъркал. Понякога, а не по някога. Колкото си умен ти, толкова и той. Карбовски е пълен комплексар, помпащ самочувствие на гърба на жените, защото НЕ МУ СЕ ВДИГА САМОЛЕТА. ФАКТ.

Спонсорирани публикации