Карбовски отговори на Мегз, тя го заплаши с групово дело

Журналистът също се закани със съд
9 ное 2020 16:32, Нели Христова
184
Карбовски отговори на Мегз, тя го заплаши с групово дело
Снимка: БГНЕС

Мартин Карбовски реши да отговори на обвиненията, които Миглена Каканашева отправи срещу него. Журналистът използва своята лична Facebook страница, за да отвърне на дизайнерката, която твърди, че той я е изнудвал за секс.

Още по темата

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.

Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудничави версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това "какво ще кажат хората", затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва", написа водещият на предаването "Втори план".

Блондинката обаче не подмина поста му с безразличие, вместо това веднага се включи в коментарите под него, предупреждавайки го, че тя също ще търси правата си по законен път.

"И ти си осъждан и то два пъти - така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата - аз също подготвям такова - но не сама - много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца - дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда", гласят думите ѝ, на които Карбовски не е реагирал по какъвто и да било начин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
13
 
13
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
За 1 път чухме и се запознахме с Карбовски в предаването Всяка неделя! Маестрото с остър език и остър ум Кеворкян го откри! И не е збъркал! -:) Той се наложи и доказа че е име! Децата не го помнят но има и които го помним! Този човей влиза във всякакви теми!И винаги показва скритото в тях! Невидимото както се казва.Макар че аз виждах и нещо комплексарско и скрито ,невидимо в самият него. Ексцентрик по някога! Но това си е мое мнение разбира се. Този мъж е умен! Предстои да се защитиако имасъд!
99
1
 
13
 
! Отговори
men преди 3 години
Затова в САЩ за такова нещо уволняват. Сега *** разбери, кой какво е искал, кой какво е обещавал, кой какво е разбрал и т.н. Рано или късно се стига до там, иска се професионализъм.
98
2
 
7
 
! Отговори
Ураааа преди 3 години
Мегзи къде е кубчето бе мила ?????
97
6
 
16
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
А , КАРБОВСКИ НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ЛИ РАЗЧИТА ПРИ ЕДНО ДЕЛО....??!ЩОТО И ТОЙ Е СВИДЕТЕЛ ПО НЕГО ....ХА,ХА,ХАААААААААКО МАЦКИТЕ ОТ ВИЛА"КАЛИНА", СЕ РАЗДРЪНКАТ , ЩЕ ИМА ЯКИ ПЛАЩАНИЯ В КЕШ.ДАЛИ МОЖЕ И КАКА ДЕСА ДА СЕ ВКЛЮЧИ , КАТО СВИДЕТЕЛ И ОЧЕВИДЕЦ??!
96
8
 
24
 
! Отговори
крис преди 3 години
Не харесвам Карбовски,нооооооо знаете ли какво ще стане сега?? Месеци наред ще слушаме и ще гледаме тая.Сега ще довлече сума ти и *** подире си и няма да има мира вече.Отвсякъде ще се появява само тя, да се жалва по всички телевизии и да се изживява като някакъв месия едва ли не.Ужааасссссссссс
95
3
 
12
 
! Отговори
Наблюдателен преди 3 години
До В класациятаСпоред мен е в челната тройка.
94
14
 
30
 
! Отговори
В класацията преди 3 години
За най противен българин тоя е в топ десет. Гнус!!!!!
93
4
 
26
 
! Отговори
мда преди 3 години
Дрогата не прощава...
92
6
 
25
 
! Отговори
Карбовски преди 3 години
Беше активен по протестите. И да вземе да си поиска секс по от лека жена. И ето го резултата.
91
11
 
27
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Всички около фигуранта са светли, морални и неопетнени личности като Карбовски.
90
10
 
29
 
! Отговори
Натуралист преди 3 години
Представям си как Марто е точил лиги по Мегзчето, а слузта се е стичала по треперещата му брадичка.
89
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бря ,тоя вдигали самолета ,то като тая искат дълбока оран
88
9
 
33
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Мръсника ходи на дискотека в Студентски общежития да докопа нещо младичко , мръс.ника му с мръс.ник.
87
16
 
31
 
! Отговори
С пуканки преди 3 години
Не твърдя че Карбовски е цвете, но това недоразумение Мегз ... С тези сериозни обвинения ако не се случи нищо ще е просто поредното "дране на чакали в ефир" .
86
3
 
33
 
! Отговори
дедо преди 3 години
В днешно време суетата и глупостта за водещи за хората. Научиха ни че егоизма и любовта към парите да висша ценност. Ей за това вече няма семейства,приятлства ,щастливи хора и всеки е сам като скот!
85
5
 
20
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
До Сата НАТО 83 Дай да видим и хубавеца Карбовски.Талибан от Вагнер.
84
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се огледхте в тоз чирус Мегзз, а не погледнете червената свн.я Карбовски.Тоз е боклууук от класа, но най обича да чете морал.
83
20
 
37
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
Карбовски е най отвратителния комунист, заедно с онзи Кеворкян.Талибан.
82
29
 
11
 
! Отговори
Гаце бацов преди 3 години
Ето как дпс са намерили начин да атакуват Радев - бивша ханъма на дог...н а.г.а. напада карбовски и подхвърля слухове за президента... хитро, но плоско!
81
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е проблема? Поискал си, ония отворили човки и той им го нахакал. Не виждам основание за дела тук.Виж, ако си е поискал, пък не им го е нахакал, вече може да се води дело за клевета.

Спонсорирани публикации