Мегз обвини Мартин Карбовски в сексуален тормоз

Журналистът искал секс от дизайнерката, за да работи с нея
Обновена: 9 ное 2020 14:24 | 9 ное 2020 12:43, Нели Христова
153
Мегз обвини Мартин Карбовски в сексуален тормоз
Снимка: Facebook

Дизайнерката Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, отправи тежки обвинения към Мартин Карбовски. В пост в Instagram, тя разкри, че журналистът я изнудвал за секс, за да продължи рубриката й в предаването "Втори план". По-късно този пост бе премахнат, тъй като бе докладван за "тормоз". 

"Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с ду**не, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не ду**м за слава. Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир за морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам", гласеше постът в Instagram, придружен от снимка на Мегз с Карбовски. 

За да докаже своите обвинения, Миглена Каканашева публикува и дълъг пост във Facebook, придружен със скрийншотове на нейни разговори с Карбовски.

"Сега накратко ще споделя моята история с Карбовски, за да покажа колко сложни могат да са понякога нещата и да дам пример, че не е срамно да се говори", пише Каканашева и продължава: "В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително. Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща.  Публикувам някои смс-си пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях.

Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята:

Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е като направим сборно предаване на “Маската” и “Втори план”. Той се съгласи и направихме социалния експеримент “Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заговори да имам рубрика при него. Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много. Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност.

Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки. Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани. И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все пиеше и говореше за секс. Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания.

Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили. За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално. Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6 -7 часа следобяда.

Повръщаше ми се. Той ми казваше ти много закъсня и те се самопоканиха. Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме. Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха."

"Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя", завършва поста си дизайнерката.

От своя страна журналистът пусна кратък пост в профила си във Facebook.

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.
П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво  ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва".

 

 

 

Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под...

Публикувахте от Megz.eu ( Онлайн Бутик ) в Неделя, 8 ноември 2020 г.



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едри леко напомнящи пубертални камилски устни като реклама на Месокомбинат Родопа монтирани като два успоредни и обелени кремвиши под носа на тази дето "неду**ла за слава".Оно се дуе не за слава а за мъжка маьонеза и бели протеини, майна.Че и млеко завода забъркаха в тая объркня.Ясно треа да се каже тъз унъз ли е или унъз ние тъз, майнъ.
46
5
 
5
 
! Отговори
кара колю преди 3 години
Тая е толкоз ***, че е напълно вероятно да е било точно така!
45
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това на снимката е несъвместимо с думата ceкc. Фалшива новина.
44
12
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Голямата...работа,женички като Мигленчето...мнооого,Карбовски...един.Голяма безплатна...реклама си направи тази.
43
9
 
26
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Преди години един приятел в София редовно си биеше Карбовски хаха Петко Пънкаря, казва: "Само като ме видеше и сам си сваляш очилата". Виках му, Човече, за какво се занимаваш с глупости, остави го и той е човек. А той: "Тоя когато и да го набиеш все ще е късно, а и да не знаеш защо го шамариш- спокойно, той знае!". Тази статия ме кара да се замисля за правотата на Пънкаря :)
42
8
 
12
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
Една от тия дето са известни с това, че са... известни обвинява човек, градил име по-дълго време от колкото тази е дишала??? Че Карбовски не е цвете, всички подозираме.. но това, че плеймейт=*** всичко го знаем. А пък въпросният бобър е толкова антипатично същество, че не съм сигурен, че има толкова алкохол, дето да накара някой нормален мъж да иска каквото и да било от нея.
41
5
 
12
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Сигурно му е... *** той пак и е свалил рубриката - иначе нямаше да е толкова бясна.
40
9
 
25
 
! Отговори
Питанката преди 3 години
Нещата се разплитат! Верно ли че Карбовски осигурявал плеймейтки за Радев?
39
2
 
16
 
! Отговори
кл; преди 3 години
Аз съм толкоз грозен, че само с изнудване некоя може да ми върже!
38
16
 
31
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Дори и 1% от това да е вярно, то нещата са .....зле! Браво на момичето, поздравления за това че има кураж и с това предпазва други като нея!
37
6
 
37
 
! Отговори
МЕГЗ преди 3 години
четой е предложил го вярвам на 100/100, но това дето тя му е отказала не го вярвам
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега назрява скандала!И видео ще има?!
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двамата мазни дебелаци американския и българския са отвратителни!Само, че американския е в затвора!
34
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей юмрука бил много похотлив!!!
33
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев защо спиш?Арестувай ги за сексуален тормоз!!!Само в Щатите ли?
32
10
 
34
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
Така както ме гледа на снимката, и аз мога да я обвиня в сексуален тормоз
31
24
 
31
 
! Отговори
Вяра преди 3 години
Преди този компромат с колко парички е възнаградена от баце и обкръжението
30
7
 
43
 
! Отговори
joe преди 3 години
Според мен си е вярно, въпреки че не ми е приятна тази булка.На този му личи от километри, че е извратеняк. Абсолютен п.алячо.
29
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На обществото отдавна е известно как се става известна, без уникални качества. Но ще става все по трудно в новото време. Прекалено много станаха известните с това че са известни. И тази тема ще отмине, а и едва ли ще ни впечатли особенно.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карбовски - означава Въглещарски/Въглещаров.

Спонсорирани публикации