Мария Бакалова пред Джеймс Кордън: Майка ми плака след "Борат"

Българката прави записа за прослушването си в 5 сутринта
18 ное 2020 18:33, Нели Христова
45
Мария Бакалова пред Джеймс Кордън: Майка ми плака след "Борат"
Снимка: Instagram

"Късметлийка съм, че живея в Америка сега. И съм късметлийка, е, не е хубаво нещо, но COVID съществува и всички носят маски. Така че още не съм преживяла момента, в който всички ме разпознават. А този момент малко ме притеснява", това сподели българската актриса Мария Бакалова пред The Late Late Show with James Corden.

Още по темата

Тя разказа как е направила записа за прослушването си в пет сутринта след като е била на парти по случай завършването на университета. След това получила обаждането за прослушване на живо в Лондон.

"Направих записа на шега. Мислех, че не е истинско прослушване и че ще ме продадат някъде в схема с трафик на хора. Бях щастлива, че съм си взела дипломата и просто направих записите. За пръв път пътувах сама. Пристигнах, а Саша беше там и така започна всичко", каза тя.

"Майка ми плака, докато ме изпращаше за Лондон за снимките на Борат 2, мислеше, че някой ще ме отвлече. Каза ми "Никога повече няма да те видя+ и аз отвърнах: "Ами може би", разказа Бакалова пред Джеймс Кордън.

"Майка ми се обади, след като гледа филма и беше много тъжна. Очите й бяха пълни със сълзи. След това плакала още 2 часа. Може би защото е мазохист, гледала филма два пъти. Каза ми: Никога не съм гледала нещо такова. Много е тъжно", сподели още българската актриса

За сцената с Руди Джулиани Бакалова разказа: "Бях нервна, но не се страхувах прекалено, защото Саша беше в гардероба. Руди Джулиани повика полиция, но ние не бяхме направили нищо незаконно и просто си тръгнахме от хотела като едно голямо семейство", разказа още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краката на 3 без петнайсе за Саша и покори света.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късметлийка съм, че живея в Америка сега...... Вярно е, 90% от редовите българи в България се цепят по длъж и шир да са на твоето място.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така , че едно талантливо наше момиче покори Америка единствено с таланта си и с гордостта си че е Българка. -----Само една дума: БРАВО!
38
4
 
5
 
! Отговори
До 33: преди 3 години
Инженер съм бил в Хюстън, Тексас; програмирал съм контролни системи в атомна централа в С. Каролина, програмирал контролни системи в хидроцентрала в Монтана.Канадско граждансто, програмирам от Канада за компания със седалище в Калифорния.Ако се съмняваш, може да заложим пари и да си доказваме.Та да се върна - няма по-гадно място за живот от САЩ. Селските и отдалечените от големите градове райони имат предимство, но това е за пенсионирани гангстери.След пенсия се връщам в Бг.
37
0
 
5
 
! Отговори
Питър преди 3 години
А тия, дето реват, че филмът не бил по вкуса им, щото не бил "изкуство".... Това си е отделен жанр, шамандурковци, може да се каже, че е документална сатира... Нали не търсите игра като Ирина в "Тютюн" ???
36
0
 
4
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Филмът е супер, този път осмиването на американското общество е направо в десятката. Първия филм ми простееше леко, но сега има кауза, има идея и мисъл. А сриването на перверзния дядка беше велико... Мария е супер и дано да продължи да жъне успехи в Холивуд. Със сигурност ще й трябва учител по акцент, за да разшири диапазона на ролите, които ще й се предлагат. Обаче има шанс на стане велика комедийна актриса, просто излъчването й е много свежарско.
35
9
 
0
 
! Отговори
124 преди 3 години
Тая да не се мисли за Грейс Кели. Сигурно мие чинии в РСВ-то за паница боб, ха ха ха.
34
0
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Съгласен съм. Филма определено не е по вкуса ми , / бих казал не е и европейски тип хумор/но той си има огромна и вярна американска публика , на която този тип хумор и пародия и харесва . И той е направен за техния американско- простонароден вкус като им показва проблеми и недъзи по начин който им е лесно да го смелят. Но при всички случаи успеха на Мария е сензационен. Мачкай момиче! Така се става звезда ! УСПЕХ
33
0
 
4
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Много сте интересни евакуираните. Все търсите да влезете в български сайт да си поговорите с някой. Иначе сте се евакуирали де. Ама душата плаче.---Влизам превантивно, преди да ме е налегнала някаква необоснована носталгия. Емоции, какво да ги правиш. Не мож ги контролира.С форумите на днесбеге няма как да те налегне нищо друго освен щастие, че си се откъснал от скотовете.Успех, Мария :)
32
3
 
6
 
! Отговори
Ето пак... преди 3 години
Не виждам никакви предимства да живееш в момента в САЩ.........Не виждаш, защото никога не си бил тук...
31
2
 
11
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Мария е сензация в Америка. Няма известно шоу което да не я e канило " Sensational!! , ..amazing!!,.. incredible talented!!, so fresh !!! " Да не споменавам колко пъти се споменава и "Оскар". Да, и НЯМА интервю в което да не е изтъкнала, че е българка и е получила отлично актьорско образование тука и че за нея това е актьорско предизвикателство. Така , че едно талантливо наше момиче покори Америка единствено с таланта си и с гордостта си че е Българка. Разбираш ли каква е разликата между вас
30
7
 
6
 
! Отговори
до Германец преди 3 години
Много сте интересни евакуираните. Все търсите да влезете в български сайт да си поговорите с някой. Иначе сте се евакуирали де. Ама душата плаче.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя филм е се едно да се е снимала в комиците
28
2
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
И ПАРИ ДА МИ ДАВАТ - НЕ БИХ УЧАСТВАЛА В ПОДОБЕН " ФИЛМ". ПОЖЕЛАВАМ ГОЛЕМИ УСПЕХИ ЗА МАРИЯ!!!
27
10
 
12
 
! Отговори
Германец преди 3 години
И тя като мен - качествен човек, евакуирал се от територията овреме. Успех, Мария!!! :)
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моето лично мнение както за филма, така и за ролята са крайно негативни.Но, пожелавам на това момиче да постигне мечтите си и всично най-добро.
25
1
 
5
 
! Отговори
прави си преди 3 години
До точнокоето води до мисълта че има малка надежда за съвременна америка, както и резултатите от изборите и показват, но за съвременна русия - не е ясно
24
4
 
12
 
! Отговори
точно преди 3 години
До филмако такъв подобен филм бъде направен за путинландия или т.нар. съвременна русияавторите ще изчезнат безследно или ще загинат от коронавирус
23
1
 
3
 
! Отговори
хаха да преди 3 години
До филма нашия гениален поет Петко Славйков го е казал много просто: "... не сме народ а ***..."това което ме радвам е че очевидно това не важи само за нас :)честито
22
3
 
8
 
! Отговори
 филм преди 3 години
този филм може да ви се струва ниско качествен така е но с целтой осмива недостатъците и дисбалансите в американското общество опитвайки се да намаери отговори защо са се получили и защо все още съществуватфилма от тази гледна точка е гениаленне съм попадал на друга такава интерпретациямакар че има много такива опитибраво

Спонсорирани публикации