Мария Бакалова пред Джеймс Кордън: Майка ми плака след "Борат"

Българката прави записа за прослушването си в 5 сутринта
18 ное 2020 18:33, Нели Христова
45
Мария Бакалова пред Джеймс Кордън: Майка ми плака след "Борат"
Снимка: Instagram

"Късметлийка съм, че живея в Америка сега. И съм късметлийка, е, не е хубаво нещо, но COVID съществува и всички носят маски. Така че още не съм преживяла момента, в който всички ме разпознават. А този момент малко ме притеснява", това сподели българската актриса Мария Бакалова пред The Late Late Show with James Corden.

Още по темата

Тя разказа как е направила записа за прослушването си в пет сутринта след като е била на парти по случай завършването на университета. След това получила обаждането за прослушване на живо в Лондон.

"Направих записа на шега. Мислех, че не е истинско прослушване и че ще ме продадат някъде в схема с трафик на хора. Бях щастлива, че съм си взела дипломата и просто направих записите. За пръв път пътувах сама. Пристигнах, а Саша беше там и така започна всичко", каза тя.

"Майка ми плака, докато ме изпращаше за Лондон за снимките на Борат 2, мислеше, че някой ще ме отвлече. Каза ми "Никога повече няма да те видя+ и аз отвърнах: "Ами може би", разказа Бакалова пред Джеймс Кордън.

"Майка ми се обади, след като гледа филма и беше много тъжна. Очите й бяха пълни със сълзи. След това плакала още 2 часа. Може би защото е мазохист, гледала филма два пъти. Каза ми: Никога не съм гледала нещо такова. Много е тъжно", сподели още българската актриса

За сцената с Руди Джулиани Бакалова разказа: "Бях нервна, но не се страхувах прекалено, защото Саша беше в гардероба. Руди Джулиани повика полиция, но ние не бяхме направили нищо незаконно и просто си тръгнахме от хотела като едно голямо семейство", разказа още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време Каналето и Слави Трифонов осмиваха покойния Жорж Ганчев от един филм, където го бяха проболи с някаква стрела отзаде.Качеството на филма на Жорж и този Борат е едно и също.И двете са ниско качествени филмови продукции.
20
3
 
20
 
! Отговори
Алеко е гений преди 3 години
Ооооф тъжно било, унизително било, не знам какво си било. Аман от патрЕоти. Това е добрият артист. Затова я спрягат за Оскар. Едно време на Черкелов му чупели колата, заради брилянтното превъплащение във Велински.
19
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на мен ми беше повече тъжно отколкото смешно, защоте е българка и беше доста унизително да се гледа това, за майка и е било направо шок и ужас, но много хора са готови на всичко за некой лев.
18
6
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Момичето наистина блесна в Холивуд. Това е истинска звезда, а не такива, които са звезди само в собствените си очи! Действително тя може да е успешна и в България, но така светът нямаше да разбере за нея. Успех, Мария!
17
9
 
16
 
! Отговори
Отлично преди 3 години
Филмът е добър, не като Борат 1, но добър. Нашето момиче играе отлично и на практика тя изнася на гърба си целия филм. Получи признание от критици и публика по целия свят. Само *** мрънка защото най-го е яд когато някой има успех.
16
13
 
14
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСЕН ФИЛМ. И АКО ТОВА Е ИЗКУСТВО ??? ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ.
15
2
 
7
 
! Отговори
До 9: преди 3 години
Никаква завист няма.Подобни неща сме писали по форумите за един от най-големите таланти във футбола Божинов преди 10 години, който сега е много близо до завършване на футболната си кариера без никакви средства в банковата си сметка.Загриженост не значи завист.Живот и здраве, и всичко най-добро!
14
5
 
16
 
! Отговори
жабчу преди 3 години
Абе, на нашето момиче поне не му се е налагало да преспива с продуценти и режисьори, а след това и с техните помощници, за разлика от мнозина от така наречените Холивудки "звезди"!!!!!
13
11
 
13
 
! Отговори
Рали преди 3 години
В българският ад няма дяволи, защото ние сами се дърпаме обратно в казана... Лош материалУспех, Мария! Никога не се прибирай обратно
12
5
 
9
 
! Отговори
Шъ плаче я преди 3 години
От срам.
11
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си повярва това момиче, а и журналистите не и правят услуга, като я представят за някаква голяма актриса, заговориха за "Оскар"... Реално филмът е ужасно слаб, играта и беше направо трагична. Прочу се единствено заради сцената с онзи дърт извратеняк Джулиани, който легна на леглото и почна да си сваля гащите. Надяваше се да се облажи с нещо младичко.И понеже стана по време на избори демократите разтръбиха случая. Не мисля че може да изиграе истинска роля в нормален филм
10
5
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
тази дали знае, какво означава Шикса и че 100% Саша Барон Коен не мисли за нея нито повече, нито по-малко от това, че е Шикса!
9
5
 
12
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Не е хубаво така да се завижда, завистта води до стрес и тъжен живот.
8
5
 
9
 
! Отговори
Хич преди 3 години
не е смела, а направо наивна!
7
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Късметлийка съм, че живея в Америка сега ..."-----Много наивна или много лицемерна.Не виждам никакви предимства да живееш в момента в САЩ. Нейните шансове да пробие в Холивуд за постоянни роли, да има постоянни приходи и да има нормален живот е НУЛА. Същата работа като госпожица Добреф.Има някакво минимални шансове да си хване нормален мъж и да създаде семейство (ако има нормални мъже в Холивуд).След 20-30 години просто ще разбере, че си е пропиляла живота със суета.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги продължението е много по-слабо от първата част...
5
7
 
13
 
! Отговори
БАБА преди 3 години
Кажете на МАМА да не чете коментарите тук. Това е мътИриалът който остана в БГ.
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-искрено Ви желая успех. Смела сте. Това е очевидно.
3
5
 
10
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 3 години
То си е за рев.
2
9
 
21
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Как няма да плаче,след такава простотия...

Спонсорирани публикации