Крадат ли се коли по каталог в София?

За проблема сигнализираха зрители на телевизия Bulgaria ON AIR
19 ное 2020 22:51, Красимир Ангелов
76

Кражба на автомобили по каталог в столицата. За проблема сигнализираха зрители на телевизия Bulgaria ON AIR. Само за няколко седмици са откраднати няколко идентични автомобила от различни квартали. Кой е крадецът?

Една и съща марка и модел автомобили, произведени в конкретен период, са откраднати в София за няколко седмици. Един от потърпевшите е Иван Станчев, чиято кола изчезва на 9 ноември.

"Паркирах колата си пред входа, където я паркирам от три години, в понеделник сутринта излизам с дъщеря ми и установяваме, че не можем да намерим автомобила. В колата нямаше нищо ценно, най-ценното бяха две детски столчета", сподели той.

Освен че сигнализира в полицията и застрахователите, Иван публикува и пост в социалните мрежи. Оказва се, че не е единствен.

"Няколко човека ми писаха, че забелязват как миналия месец се крадат "Мерцедес" Е класа, този месец са изчезнали 5 или 6 автомобила точно тази марка и модел, които са с почти еднакви спецификации, което ме навежда на мисълта, че има една група хора, която изпълнява поръчка дали за българския пазар", коментира още Иван Станчев.

Според статистиката на полицията в столицата се крадат средно по два автомобила на денонощие. Според официалните данни - кражбите тази година, спрямо миналата, са намалели.

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Тихоо преди 3 години
Ами доколкото знам Пернишката секта тафи коли пълни ги бело в седалките и айде износ за Окраина или Грузия!
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам една от търсените... Жална му майка на тоя, който ще я пипне. Няма да умре, но ще е на инвалидна количка докато е жив.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Схемата е добре известна, в нея участват и таксиджии които реално набелязват търсения автомобил. Елементарно е да провериш кои модели се търсят и да не си купуваш такава кола.
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадат се с участието на полицията (подозирам), защото понякога отказват да регистрират кражбата навреме. Това изглежда, като да има време колата да бъде изкарана от БГ например в Албания, Сърбия или Македония...
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички автоджамбази си имат приятели полицай по районните и в КАТ. Някой дори си плащат да бъдат безопасно ескортирани с патрулни автомобили.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля Ви, напишете някоя дивотия за Борисов или нещо от типа "съсипаха я тая държава". Егати шашавите *** сте... Едно и също като папагали, а напоследък - като дрогирани папагали сте.
5
2
 
7
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
До АнонименТе умишлено пишат и търсят такива заглавия, сензацията е взжна да има трафик.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
nai-mnogo banki kradat :-)))
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ako se kradat, towa ]e da e s blagoslowiqta na policiqta. Inaè nqma kak da otkazwat swoewremenno registrirane na otkradnatite koli.
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..Отворете днес.бг..и вижте всички заглавия..Нещо хубаво виждате ли?....Боже в каква държава живеем..Боже
1
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре знаят кои хора крадат автомобилите,но група полицаи и съдии са с тях и ги пазят. Всичко в тази държава се знае.

Спонсорирани публикации