Мишел Обама говори за отношенията си с Мелания Тръмп

Посрещнах я топло, въпреки расистките лъжи на съпруга й, казва тя
20 ное 2020 23:15, Дарена Найденова
51
Мишел Обама говори за отношенията си с Мелания Тръмп
БГНЕС

Президентските избори в САЩ вече приключиха, но никой не е спрял да говори за тях. В исторически момент Джо Байдън успя да победи Доналд Тръмп, обръщайки резултата в няколко ключови щата, с което си осигури нужните 270 електорални вота, за да влезе в Белия дом. Бъдещият президент на Съединените щати е най-възрастният на тази длъжност, като ще я заеме на 78 години.

Заедно с Байдън в Белия дом ще влезе и съпругата му Джил, която смята да продължи традицията на Мишел Обама и да се фокусира върху обществото. Това рядко го виждахме от Мелания Тръмп, която беше Първа дама в продължение на четири години. И докато тя се подготвя за нормалния си живот в Америка, то съпругът ѝ – Доналд, все още не може да приеме загубата. Той по всякакъв начин се опитва да опорочи избора на Байдън, твърдейки че всичко е лъжа и бюлетините по пощата не трябва да се приемат за легитимни.

 
Колкото и да не му се иска, през януари 2021 година семейство Тръмп ще трябва да предаде властта в ръцете на Байдън. И докато Мелания все още не е изпитвала това чувство, то Мишел Обама много добре знае какво е да бъдеш недоволен от президентските избори. Тя го преживява през 2016 година, когато Доналд Тръмп побеждава Хилари Клинтън и наследява Барак Обама в Белия дом.
 
Въпреки разочарованието си, семейство Обама не подлагат на съмнение резултатите, а приветстват топло новите първи в Америка. Тогавашният президент и Първа дама поканиха Мелания и Доналд само два дни след официалното обявяване на победата, като им съобщиха няколко тайни, които са научили за президентството. Засега не се знае дали Тръмп ще покани Байдън на подобен диалог.
 
Още за отношенията между Мишел Обама и Мелания Тръмп вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
наричайте ме Расист или каквото искате - На ци, но стомаха ми се обръща и ми се повръща като погледна Обамовица! съмнявам се, че има Бял Мъж, който се чувство различно. От друга страна Мелания ми повдига настроението и ме кара да се усмихвам!!
7
8
 
18
 
! Отговори
Трансжендръ преди 3 години
Майкъл Обама - лъже Отново!
6
0
 
0
 
! Отговори
Васко Клеца преди 3 години
фънки мънки
5
9
 
18
 
! Отговори
Презирам я. преди 3 години
Застана най-отгоре на САЩ най-силната държава в светът и почна да се оплаква от расизъм.Ето затова белите хора мразят *** в САЩ.*** наглятите.Що не каже защо не нарече далечният братовчед на мъжо и в Кения като беше предложил няколко кози в замяна на дъщеря и че му трябвало свежо месо за разплод що не пищя за сексизъм?Защото е черен и е от нейният цвят на кожата следователно е добър и фактът че иска да праска малолетната и тогава дъщеря е ОК.Ако беше бял обаче щеше да каже ,че е сексист.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биг Майк проговори, това е прекрасно.
3
13
 
21
 
! Отговори
Първо на първо преди 3 години
изборите в САЩ НЕ СА СВЪРШИЛИ !!!има още избирателни колегии, които не са обявили край на броенетов 6 щата бюлетините още се пре-преброяват на ръкакрая на изборите ги обявяват избирателни колегии, а не юдо-масонските масмедий !!!има все още шанс - не голям но го има все пак, справедливортта да победи и жалката глобалистка марионетка Байден да остане с пръст в ггъз
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това статия за запълване ли е...
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо джо дали ще изкара мандата знаейки кой е и какво работи. Май тъмнокожото семейство лека полека пак идва на власт

Спонсорирани публикации