Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
15
 
16
 
! Отговори
диди преди 3 години
Тоя психар окончателно приключи с делата за попечителство над децата. Сега смисъл на живота му са делата за домашно насилие. Психар.
137
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мога само да допълня,че диагнозата на онзи е нарцисизъм...но по ганьовски. Нарцисизма е особено опасно състояние.... Нека не бързаме с диагнозата! Че е *** е повече от ясно но до нарцисиста почти винаги стои ко-зависим нарцисист.
136
3
 
7
 
! Отговори
Не може да преди 3 години
Се говори за състояние което да обясни убийство на две деца. Ако примерно за едно би могло да се каже че е инцидент то за второ се изисква целенасоченост и преследване. Тоест налудността да е устойчива.
135
2
 
4
 
! Отговори
Към психолог преди 3 години
Може би в България нарцис се нарича или именува...мутра. До този извод стигам?!
134
7
 
2
 
! Отговори
Психолог, до 137 преди 3 години
За съжаление, отговорът е да, понякога при по-чувствителни и емоционални хора, състоянието, предизвикано от изброените негативи, води до убийство на собствените деца, майка, баща, брат или сестра.
133
8
 
7
 
! Отговори
Към психолог преди 3 години
ТОЧНО! Не може да бъде по-ясно. Мога само да допълня,че диагнозата на онзи е нарцисизъм...но по ганьовски. Нарцисизма е особено опасно състояние....
132
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 137 / 138Психологът работи винаги заедно с психиатър, така е в развитите държави. В България не знам как е но и двете професии са част от лечебния процес.Ако жената е била с психично личностно разтройство лекарствата не вършат работа.
131
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Психолог, 2 частстига стига!нито една майка няма да бъде оставена на улицата и винаги социалните ще и помагат.колко по-страшни случаи има в българия,пък жените винаги са се справяли и са отглеждали едни прекрасни деца...и овдовяват и безпаричие и пак оцеляват и се борят...всички тези изброени неща не са оправдание...
130
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям бой е яла според всички,мъжа и казва че баща и я е бил,нейния адвокат казва че мъжа и я ступвал.Къде е истината никой не знае.
129
10
 
8
 
! Отговори
Роза преди 3 години
Според мен тези и двамата не са стока-нито мъжът, нито жената.Не зная кой от двамата е по-виновен.Лош късмет,че са се срещнали и са заживели заедно,тъй като явно имат характерова несъвместимост.Не им е стигнал ума да се разделят навреме,преди да им се родят деца.Престъплението на майката е ужасно! "Злото време ражда зли хора."Невинна кръв се е проляла и за никой от двамата вече няма да има покой на този свят!
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто нямам думи... и не ми стига акъла да проумея що е психика и как тя може да бъде изкривена с възможно най неблагоприятните последици! Все някой ден редовия българин ще поумнее но няма шанс да е скоро.
127
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Психолог, 2 часттази жена е била за психиатър,а не за психолог!има едни лекарства,които биха и предписали и би могла да живее един сравнително нормален живот!
126
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Психологи всичко това изброено според теб нормално води до убийството на собствените ти деца!нещо не разбирам!
125
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей този коментар изпълни пространството: "Никоя майка няма да убие децата си просто ей така" . Т. е. - просто ей така не бива, може само по уважителни причини. Просто нямам думи.
124
4
 
14
 
! Отговори
Психолог, 2 част преди 3 години
,без уважение, без собствени финанси, с които да издържа децата си, без подкрепата на родителите си, която виждаме, че е търсила в тежки моменти, без надежда. В един такъв момент тези всички негативни емоции наведнъж, понякога ескалират и се стига до такъв трагичен край.
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да има пълно и щателно разследване. Задължително!!!
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за мен лично трябва да се приеме тази конвенция и да се разреши на гей двойки да осиновяват деца,защото като гледам те ще справят по-добре в отглеждането им.
121
3
 
10
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
Всеки, който се е срещал с домашно насилие, знае какви емоции предизвиква то,а именно безсилие, ако тормозеният е материално или семейно зависим от насилника, често това безсилие се превръща в омраза както към самия насилник, така и към всичко свързано с него. Другите емоции са страх, унижение, желание за възмездие,отмъщение. В един такъв момент на безизходица, когато тази жена в този случай се е чувствала отблъсната, унижена, зависима, употребена един вид и захвърлена, без нежност, любов, уваже
120
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз едно не мога да разбера-като не се понасят защо правят отново и отново опити да се съберат...дело за попечителство на децата и кой от къде е.ако пък и двамата не могат да се справят с отглеждането им има хора и институции,които ще се справят...точка.децата са на сигурно и безопасно място...но сега няма как!жалко за невинните създания!
119
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приемане на конвенцията! Няма друг изход.

Спонсорирани публикации