Кобрата и Джошуа на косъм от бой на кантара преди големия мач

Екипът на българина освирка британеца
11 дек 2020 16:36, Нели Христова
100
Кобрата и Джошуа на косъм от бой на кантара преди големия мач
Снимка: Lap.bg

Искри прехвърчаха между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на официалния кантар преди утрешния им сблъсък в Лондон за световната титла в свръхтежка категория на професионалния бокс, съобщава Gol.bg

Кобрата се претегли пръв и беше посрещнат от овации от хора, най-вероятно от екипа му. После дойде ред на англичанина, който беше освиркван от същите хора, които присъстваха в залата.

После Кобрата си свали маската и двамата започнаха разпалено да разменят думи и да размахват пръсти един към друг.

"Аз съм по-добрият и утре ще ти покажа", закани се Кобрата на Джошуа. Мощните гардове, които охраняваха събитието, трябваше на няколко пъти да застават плътно между двамата, за да предотвратят по-сериозен сблъсък.

През цялото време обаче на лицето на Кубрат имаше и лека усмивка, което е показателно, че всичко е в реда на нещата.

Нашият дори се премери с маратонки и с долнището на анцуга си, а кантарът отчете 108,4 км. Това е с 4 килограма по-малко в сравнение с последната му среща срещу Райдъл Букър през миналата година.

Джошуа, настоящ носител на поясите на Международната боксова федерация, Световната боксова асоциация, Световната боксова организация и Международната боксова организация, които бяха изложени в залата, удари точно 108,8 килограма.

Двубоите от основната карта в “Уембли Арена” утре се очаква да започнат в 20:00 българско време, като началото на главното събитие – Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев е предвидено за 30 минути след полунощ българско време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
8
 
! Отговори
Стар фен преди 3 години
Голяма работа!Това ,,на косъм от бой" е запазена марка от години ! Сценката се играе и от двамата ,,обиди,юмруци,разтърваване" ,едно и също независимо от участниците.Някой път по остро,друг път по кротко но винаги го има ! Тъй че нищо ново!.......Още от времето на ЛистънПатерсан/които помня/ си беше така!
32
1
 
26
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Някой беше казал че прякора "Кобрата" му е дошъл от преди бокса, и то защото си пишел името "Кобрат" вместо "Кубрат"...
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като си психиатър, моля те, кажи защо има толкова много злобари и завистници между нас? Каква е психодиагнозата на такива личности? Какво у тях провокира такова психосоматично разрушение?Чалгата и нейните сподвижници :)))))))))))))
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До kiroНе е нужно да се гласи работата за да падне, нашия китюк просто няма умение, то само с толупщина не става.Ако ще има нагласена работа, тя ще е в негова полза, защото залозите ще са яко срещу него, така че ако някой иска да прибере добра парА от гласене на мач, това е единствения вариант.
29
5
 
7
 
! Отговори
kiro преди 3 години
Абе то ясно, че работата е нагласена и нашият ще си падне, но Кобрата остана почти единственият ни спортист, който го гледаме на световно ниво(макар,че ми е малко скучен като стил),всичко друго като спорт ни е леш(то каквато държавата,такъв ни е и спорта :) ). Не знам какво толкова го хейтвате, в крайна сметка е постигнал доста. Та евала на Кобрата, пък утре ако изкара невероятният късмет да бие,ще е нещо положително предвид ситуацията в страната - по Коледа се случват чудеса :)!
28
1
 
6
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
До Психиатър 20Като си психиатър, моля те, кажи защо има толкова много злобари и завистници между нас? Каква е психодиагнозата на такива личности? Какво у тях провокира такова психосоматично разрушение?
27
9
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До Пян ГъНе се хаби момче,дежурните антибългарски ***,които винаги действат не...формират общественото ни мнение.Дори да стане св.шампион,тези пак ще слагат...минуси и пишат...негативни и подигравателни постове.Отминавай ги с...безразличие.Успех на Кобрата,той вече е...победител,щом е там,цял свят го гледа и говори за България,а това е голямата ни победа!
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е равностоен мача и се стигне досъдиите да решават ,,мача е ясенНикой няма да допусне българин от една задръстена държава да стане шампион.Но се съмнявам да се стигнедо последен рунд.
25
8
 
33
 
! Отговори
Al преди 3 години
Кръчмарските прояви са му запазена марка на този. Иначе разнася знамена, но е пълна излагация. Така беше и срещу Кличко. Репчи се, скача на бой и после припадна още в рунд 1. Добре, че заради рекламите Кличко го остави на крака до 4. Утре ще е същото.
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стандартен сценарий преди всеки по голям мач.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се разберат на един PS на Мортал Комбат, ами ще си млатят тиквите!? Примитивна история
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пулев го използват като БУШОН, и ще направи така, че на черното общество да му се качат акците на острова, и англичанина да се прекланя и благосови че има такива черни хора който са поаданици на великобритания.
21
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много селташка проява, Джошуа ще изправи главата на Конрата.
20
23
 
15
 
! Отговори
психиатър преди 3 години
Кобрата е по мотивиран и ще спечели. Пък и е по корав. Бокса е 90 % психика .
19
3
 
26
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Аз за толкова кинти ще ги бия к двамата барабар с Майк Тайсън.
18
2
 
31
 
! Отговори
тТт преди 3 години
Ето за такава реакция като на Кубрат в цял свят ни имат за примитивни хора. Покажи уважение, покажи непукизъм, покажи му психика даже и оня да те е провокирал! Но и Джошуа се изнерви от цялата ситуация, по лицето му личеше, а в спорта нервите са голям минус.
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По тъпУ за гледане е само вечерта на Оскарите. И там е нагласено, но тука поне режисурата е по-добра
16
15
 
15
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Аре стига глупости. Бива омраза и завист, но чак толкова... Кво се упражнявате - домакински мач, съдия от Британската общност, само британска публика, без достъп на БГ журналисти... Това какво ви говори? Нагласен мач. Сам с/у мафията. Те вече не се и крият. И пак трябва да сме за КП - никой от нас не е играл на такъв форум, нали? И няма да играе. А човекът е петицата на света!!! Вие кои сте и къде сте??? Затова не ни трябва пазач на казана в ада.
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с маски ли ще се бият?
14
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокса много отдавна вече е едно режисирано шоу.

Спонсорирани публикации