Френският маникюр през 2021 г. - миниатюрен

Това ще бъде една от тенденциите в ноктите, обясняват специалисти
Обновена: 14 дек 2020 18:41 | 14 дек 2020 18:41, Иванка Гъркова
2
Френският маникюр през 2021 г. - миниатюрен
IStockphoto

Трябва да признаем, че ноктите под карантина, които се появиха през пролетта на 2020 г., не са от най-перфектните, но пък помогнаха на много жени да подобрят уменията си с четката. Когато салоните затвориха, почитателките на маникюра започнаха да търсят лесни идеи и да се грижат сами за него в домашни условия. Така се родиха по-семплите и минималистични декорации.

Тъй като пандемията продължава и се налага да ограничим контактите си, за да се предпазим от коронавирус, много от нас ще продължат да се лакират вкъщи и през новата 2021 г. И като следим тенденцията за по-изчистени маникюри с неутрални цветове, виждаме че тя ще бъде продължена с новият вид френски маникюр – микро или миниатюрен.
 
Най-общо казано, заради това, че е по-хигиенично да мием ръцете си качествено и често, както и да не допускаме да имаме дълги нокти, по които се задържат бактерии, то нежният и ултракъс маникюр ще е търсен от някои дами в следващите месеци. Той не изисква голяма поддръжка и се прави много по-лесно.
 
Какво представлява миниатюрният френският маникюр?
 
Много влогъри и професионални маникюристи вече споделиха в Instagram, че през 2021 г. ще имаме къси и по-затъпени или заоблени нокти, като вместо да ни направят по-голяма лента на върха с лак, тя ще бъде миниатюрна, почти незабележима. Оттам идва и наименованието микро.
 
Безцветният лак ще бъде номер едно за основата на новия френски маникюр, следван от бяло и млечнобяло, бежово или други тонове, които се сливат с цвета на кожата.
 
Микроманикюрът не изисква кой знае какви умения и затова бързо и лесно може да бъде направен вкъщи, където прекарваме все повече време. Просто се поставя основният лак на всяка плочка, след като изсъхне, с помощта на самозалепващи ленти или лак с тънка четка, се прави по една линия на всеки връх.
 
Още за миниатюрният френски маникюр през 2021 г. , вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То щот живота се обърна на маникюр и сега голем проблем няма маникюр
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:)

Спонсорирани публикации