Коледен подарък според зодията - ето какво да купите!

Някои знаци са по-претенциозни
15 дек 2020 00:15, Иванка Гъркова
6
Коледен подарък според зодията - ето какво да купите!
IStockphoto

Декември е! Всеки е украсил дома си за предстоящите празници и по-голямата част от нас очакват с нетърпение почивните дни, за да се видят с роднини. Освен богатите трапези, които ще има във всеки дом, много хора ще си разменят подаръци, макар и под знака на социалната дистанция и предпазните маски заради коронавируса.

Ако все още не сте купили подаръци за най-близките или се чудите измежду няколко неща, ние ви даваме идеи. Ето какво да опаковате за представителите на всеки зодиакален знак:
 
1. Овен
 
Ако има нещо, което този знак обича, е да има екшън около него. Овните са много естествени и не крият, че искат да изпробват нови неща. Ентусиазирани за празниците, те биха се зарадвали на ново ски оборудване или ваучер за почивка на място, на което не са били досега. Известно е, че те обичат цветните неща, така че някой красив кариран шал или друг ярък зимен аксесоар, ще ви свършат работа.
 
2. Телец
 
Като основни представители на земните знаци, Телците обичат лукса. Както мъжете, така и жените от тази зодия, обичат да получават романтични подаръци. А ако сред тях има цветя и шоколад, още по-добре, защото ги обожават. Някой скъп парфюм или ваучер за любимата им марка дрехи, ще ги зарадва. Те обожават и сувенири или луксозни прибори за дома, с които ще ги впечатлите.
 
3. Близнаци
 
Близнаците обикновено ще ви кажат или поне ще ви направят много силни намеци за това какво искат за празниците. Те обикновено са интроверти по душа и подобно на Козирозите и Скорпионите, ще одобрят, ако им подарите някаква техника. Нов мобилен телефон, таблет или четец за книги са онова, което е най-подходящо да им подарите. Не се учудвайте, ако не отвърнат на жеста ви подобаващо – не е лично. Просто в тях има два характера и понякога са твърде разсеяни.
 
4. Рак
 
Чувствителните Раци приличат в много отношения на Рибите. Всички те харесват подаръци, които да им напомнят за семейството и чувствата им към любимия човек. Всичко, което е е ръчно изработено от вас или поръчано с много усилия, ще бъде оценено от тяхна страна. За Раците не е важно колко сте дали за подарък, а да е от сърце. Ето защо дори и да им подарите една кристална коледна играчка или само книга, те няма да се обидят. Важното е да има някакъв сантимент!
 
5. Лъв
 
Като представители на огнените знаци, Лъвовете искат нещо да поддържа тяхното самочувствие. Затова е хубаво да се подготвите добре за техния подарък, който трябва да им напомня колко са велики и важни за вас. Може да поръчате картина с техния лик, колаж с общите ви снимки или пък дизайнерски албум с много от любимите ви моменти заедно. Вътре е хубаво да сложите различни негови лафчета или интересни цитати. Докато някои зодии не държат на цената, при Лъвовете не можете да минете с нещо евтино. Те държат на качеството и затова е по-добре да се ориентирате към конкретна марка, ако ще им подарявате козметика или техника.
 
Какво да подарите на хората от останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Включила съм се в доста коледни томболи ще видим може да получим подаръци
3
1
 
3
 
! Отговори
SS преди 3 години
Да!
2
3
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ако разполагате с пари купете му бункер за оцеляване.Богатите са полудели на тая тема,а и не само те.Но ,ако не разполагате със средства купете му хубав нож.В Русия е нещо нормално много красиви жени да колекционират хладно оръжие,защото обикновенно им го подаряват.После обявяват на търг цялата колекция и печелят пари.И започват отново.Но на нашенките обикновенно не им идва на ум подобно нещо.
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подарък тракезеринк. Никои не вярва на почни нито една статия тук и на хороскопи които ги пишете през час за да впечатлите един човек но усилия на празно

Спонсорирани публикации