Празнични прически - как да оформите косата за Коледа и Нова година?

Ето няколко идеи, които да пробвате у дома
24 дек 2020 22:45, Иванка Гъркова
8
Празнични прически - как да оформите косата за Коледа и Нова година?
IStockphoto

Спомняте ли си кога за последно се гримирахте и излязохте за работа с перфектна прическа? Някои от вас със сигурност няма да могат да посочат точна дата, защото от месеци работят вкъщи и често стоят с чорлава коса и пижама по цял ден. Но това не означава, че не бива да отделят внимание на външния си вид. А и все пак наближават празници, на които ако не в някой ресторант, то поне всеки ще се нагласи за събиране у дома.

Небрежни е думата, с която може да определим прическите за 2020 г. Дори и преди пандемията, прекалено стилизираните коси не се харесваха, за разлика от лекото начупване и къдрици или нестандартните кокчета, които се различават доста от обикновения (вече демоде). С мерките за социална дистанция, всеки започна да се грижи сам за прическата си и благодарение на видеата на безброй влогъри от целия свят, да опитва нови идеи.
 
С наближаването на Коледа ви предлагаме няколко видеа с небрежни прически, които лесно може да си направите у дома – на вас, детето, някоя приятелка или близка.
 
1. Обемна конска опашка
 
Сигурно почти всеки ден си връзвате косата на опашка, но тази е по-различна. Тя стои много добре при жени с по-чуплива или къдрава коса, но и такива с права могат да си я направят, като придадат допълнително обем.
 
Известна влогърка показва във видеото как си прави тази по-обемна опашка. Тя първо леко е начупила косата си, след което прибира назад с фиби малка част от нея. После прави една малка опашка, като оставя по малко коса от двете страни.
 
Накрая момичето преплита много интересно двата кичура от ляво и от дясно, като се получава една небрежна и нестандартна конска опашка.

Още видео идеи за празнични прически ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как така прическа за Коледа и Нова година? Няма ли да се изкъпе фризираното поне веднъж помежду им? Примерно в неделя.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази ошашка се казва конска опашка и е от на баба ми времето.. но е много ефектна.Само, че за целта трябва гъста и дълга коса. Майка ми има снимки от преди време като млада е носила така косата си. Тогавва са тупирали бретона си и с лак са го фиксирали. Ретро е това с опашката.. но е шик. Супер предложене!

Спонсорирани публикации