"Развод ми дай!" - кои звезди сложиха край на брaкa си през 2020-а?

Личният живот на Ана Уинтур излезе на пред план през изминалата година
27 дек 2020 17:30, Дарена Найденова
11
"Развод ми дай!" - кои звезди сложиха край на брaкa си през 2020-а?
БГНЕС

2019 година беше тежка за звездните семейства. Тогава станахме свидетели на няколко провалени връзки, които изобщо не очаквахме. Актрисата Мишел Уилямс се раздели със съпруга си Фил Елверум само след едногодишен брак. Черната серия продължи с развалянето на годежа между Лейди Гага и Кристиан Карино, след което годината приключи с окончателната раздяла между Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс, само няколко месеца след тайната им сватба.

Навлизайки в 2020 година всички смятахме, че е време за ново начало. Стискахме палци за промяна в личния и професионалния си живот, но всичко това се сгромоляса, когато пандемията удари света. Затворени у дома, усетихме колко важни са семейството и приятелите и как те са единствените сили, които могат да ни държат в кондиция по време на изолацията. И докато някои от нас успяха да укрепят връзката с близките си хора, то карантината се оказа непосилна за няколко известни двойки.
 
Част от елита на Холивуд сложи край на любовта, добавяйки още негативизъм към тази година. Финалът на връзката между Остин Бътлър и Ванеса Хъджинс, между Лили-Роуз Деп и Тимъти Шаламе, както и между Кара Делевин и Ашли Бенсън изненадаха всички, но имаше и още по-шокиращи новини. Говорим за звездните разводи на 2020-а, които малко или много ни накараха да се запитаме дали в Холивуд има място за любов.
 
Ето кои съпрузи си казаха довиждане през 2020 г.?
 
Кели Кларксън и Брандън Блаксток
 
През юни стана ясно, че Кели Кларксън е подала молба за развод и има желание да приключи 7-годишния си брак с Брандън Блаксток. Двамата имат две деца – дъщеря Ривър и син Ремингтън, а изпълнителката е и доведена майка на 13-годишния син Сет и 18-годишната дъщеря Савана, които Блаксток има от предишен брак. Въпреки че двамата прекарваха изолацията в семейното ранчо в Монтана, явно нещата са се разпаднали по време на карантината.
 
Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс
 
След 10-годишен брак Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс обявиха, че слагат край на семейния си живот. В общо съобщение в социалните мрежи, публикувано на 10 юли, двойката, която има две деца заедно, написа, че тяхното приключение като приятели, сродни души, партньори и родители вече е приключило. Те помолиха журналистите да не им навлизат в личното пространство през този труден период.
 
Кои други звезди се разведоха през 2020 г., вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз се развеждам може ли и за мен статия? И мен никои не ме знае и не го интересува.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ми се не щеше да го местя.
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разведените са прокажени.
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковида тоест корона вируса е виновен. Много съм разстроена за разводите на хора, които не познавам и не са дори от България.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошо, много лошо.
2
1
 
17
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Ха ха, не знам нищо за никой от статията и това ме прави МНОГО щастлив! Не мога да се ъанимавам сзс всички *** по света.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодаря Ви! Живо ни интересуваше това.