Звезди, които не минаха под венчилото заради пандемията - 29.12

Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Кейти Пери и Орландо Блум, и още
29 дек 2020 18:22, Дарена Найденова
0
Звезди, които не минаха под венчилото заради пандемията - 29.12
БГНЕС

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на повечето жени. Голяма част от дамите мечтаят за този ден още от малки момичета, представяйки си се с дълга бяла рокля, красив воал и правилният мъж, който я чака пред олтара. Подготовката за такова голямо събитие не е никак лесна, особено ако очакваш повече от 200 гости, някои от които са истински знаменитости.

2020 година се очакваше да бъде най-предпочитаната за сватби. Началото на новото десетилетие се приемаше като добър знак влюбените двойки да започнат своя семеен живот и датите за церемонии бяха изцяло заети. Много от световните знаменитости чакаха именно тази година, за да сключат брак и да поемат по общия си път.

За тяхно съжаление, годината имаше други планове. В началото на 2020-а пандемията от коронавирус бавно започна да завладява света и да ни затваря по домовете. Вече 12 месеца сме поставени в извънредно положение, а ситуацията никак не се подобрява. Бяха наложени доста рестрикции, като най-важните от тях бяха спазване на социална дистанция и носене на предпазни средства.

Именно налагането на социална дистанция провали сватбените планове на много двойки. Сред тях бяха и известни личности, като Дженифър Лопес, Кейти Пери, Сара Хайланд и други. Част от знаменитостите не издържаха до 2021 година и решиха да се венчаят тайно без много гости и без папараци. Точно както повелява пандемията. Днес обаче ще ви представим онези двойки, които не искат да се задоволят с малка церемония и предпочитат да изчакат преминаването на вируса, за да организират огромно парти, достойно за звезда.

Ето кои двойки отложиха сватбата си през 2020 година

1. Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Звездите се сгодиха през март 2019 година и плануваха да се оженят през март тази година. Алекс и Джей Ло били в трепетна подготовка, когато близки ги посъветвали да изчакат малко, защото коронавирусът скоро ще застигне Америка. Така се и случва и скоро Щатите се превърнаха в най-голямото огнище на зараза, а градовете бяха поставени под пълна карантина.

Именно затова сватбата на Лопес и Родригес трябваше да бъде отложена за неопределено време. Пред Елън Дедженеръс изпълнителката съобщи, че седи и чака да види как ще се развие здравната криза. По-късно тя добави в друго интервю, че е била истински съкрушена от случилото се, защото е мечтала да си почине малко по време на медения си месец с Алекс.

Засега не е ясно кога точно ще се състои сватбата на двете звезди, тъй като е неясна и продължителността на пандемията.

2. Кейти Пери и Орландо Блум

Една от двойките на Холивуд, която на няколко пъти се събираше и разделяше. Кейти и Орландо преминаха през трудни моменти, но накрая намериха път един към друг и затвърдиха любовта си с годеж навръх Свети Валентин през 2019 година. Двамата смятаха да направят церемония в Япония, където да поканят около 150 души, но всичко това се провали с настъпването на коронавируса.

Хубавата новина за влюбените е, че те посрещнаха първото си дете – дъщеричка Дейзи, по време на пандемията. Кейти съобщи в интервю, че Орландо е невероятен баща и много се радва, че двамата са заедно в този тежък момент.

Вижте кои други звезди не минаха под венчило заради пандемията в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации