Флирт, дистанция... Как се държат зодиите без гаджета?

Някои поддържат въображаема връзка
14
Флирт, дистанция... Как се държат зодиите без гаджета?
IStockphoto

Докато някои хора са си напълно щастливи и доволни, когато са необвързани, то други се чувстват самотни и потиснати, трети имат фобия от обвързване, а четвърти мислят само за флиртове.

Астрологията също може да ни подскаже как различните личности живеят живота си, когато си нямат сериозна половинка.

 
Вижте как се държат представителите на 12-те зодиакални знака, когато си нямат сериозен романтичен партньор:
 
Овен: Флиртува с всички
 
Дръзките и непринудени хора от зодия Овен са флиртаджии по природа. Те обичат да скъсяват бързо дистанцията с хората и дори да фамилиарничат, като често това се бърка за знак на интерес от тяхна страна. Всъщност Овенът е в състояние да завърже разговор с всеки индивид от противоположния пол, но без това да значи, че непременно се оглежда за партньор. Овенът обича да създава нови приятелства и често някое от тях прераства в нещо повече.
 
Телец: Упорито си търси гадже
 
Телците са известни със своята упорита натура, а също и с това, че не обичат да бъдат необвързани. Независимо дали са останали без гадже преди една седмица или преди една година, те няма да са особено доволни да прекарват времето си без да си имат романтичен интерес. Когато си нямат половинка, те обикновено все мислят за някого, който ги е впечатлил. А когато имат възможност за флирт с интригуващ човек, те веднага улавят момента.
 
Близнаци: Не са сигурни искат ли партньор
 
Това, че са необвързани не може да накара Близнаците да се чувстват самотни. Те и без това не знаят какво точно искат от живота – да си имат постоянен партньор или да си живеят независимо. Когато не са във връзка, Близнаците лесно се съсредоточават върху другите си приоритети като повишаване на квалификациите си, гонене на кариера и др. Те обичат да разполагат с цялото си време.
 
Рак: Поддържат въображаема връзка със знаменитост
 
Чувствителните и романтични Раци често мечтаят да срещнат човек, който да бъде тяхната сродна душа. Докато са необвързани, те не спират да си представят какъв би могъл да бъде животът им, ако са във връзка с любимата си знаменитост. Те буквално си представят съвместния си живот с тази звезда и са щастливи да се оставят на въображението си. Те могат да се носят в този приказен сюжет, докато не се появи истински, реален човек в живота им.
 
Лъв: Радва се на огромното внимание
 
Необвързаните Лъвове не бързат да влизат във връзка, защото обичат да бъдат обект на внимание. Те знаят как да впечатлят аудиторията и не са готови да споделят светлината на прожекторите с друг човек. Тъй като са доста харизматични, очарователни и приятелски настроени към всички, Лъвовете имат и доста почитатели. Именно затова представителите на тази зодия не остават дълго време без гадже.
 
Как се държат останалите представители на зодиака, когато са необвързани, вижте в Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Tova za lavovete ne e vyarno moje bi taka izglegda no ne e taka prosto obstitelna licnost i ne smeem da sme vav svetlinata na projektorite moje bi vie taka oredelyata no za men ne e taka ptoo obstitelna licnost
5
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Prosto se zabavlyavame da minava vremeto mnogo dobre sme nayasno koi slaga profilite i koi ne znaem ce nisto nema da se poluci snaem i kade moje bi otivat saobsteniyata prosto edin vid gubenne na vreme
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз съм зодия лъв ама в реалноста съм тих човек, в гетатат ще кажата че съм мишка, ако си чета хороскопа ме изкарват някъв дето трябва да е като Наполеон
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с жена Риби - за нищо на света.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж Риби - за нищо на света.
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж зодия Близнаци - за нищо на света.

Спонсорирани публикации