Нова година - нова прическа: Кои са тенденциите в боядисването?

Вижте най-актуалните цветове за косите
4 яну 2021 21:10, Иванка Гъркова
2
Нова година - нова прическа: Кои са тенденциите в боядисването?
IStockphoto

С края на 2020 г. се върнахме назад във времето, когато с идването на пандемията постепенно навлезе карантинният стил в косите. Фризьорските салони затвориха и много жени бяха принудени да стоят с тъмни корени или нещо като омбре ефект, получен след израстването на косата им за повече от месец. В един момент повечето се специализираха в боядисването у дома, като много руси прически се превърнаха в розови, лилави или с цвят златна праскова.

С толкова много забрани и ограничения в общуването, на всеки от нас му се иска през 2021-а кошмарът с коронавируса да свърши, за да можем да излезем свободно навън и да се върнем към нормалния си начин на живот. Време е скоро да се покажем на света, при това в целия си блясък. Ще поставим новото начало, за което тръпнем, с нови дрехи, прически, планове и мечти.
 
Ярките цветове в косите ще останат и през следващите 12 месеца. Ето още какви нюанси ще са най-актуални в боядисването:
 
1. Канела
 
Оранжевото и някои разновидности на косите в червения цвят, бяха доста търсени през есен 2020. Според колориста Райън Тригстад, през 2021 най-атрактивният цвят ще бъде канелата, който един вид продължава тенденцията в червеникавите и кафеникави кичури.
 
Въпросният златисто-кафяв цвят става както за боядисване на цялата коса, така и за кичури при дами с по-тъмни прически. От друга страна, при по-русолявите се получава перфектно наситен.
 
2. Тъмна кожа
 
Според коафьора Ричи Кандасами, един от най-добрите начини да предпазите тъмния цвят на косата си от блясък, е да добавите малко кожено настроение в него.
 
„Тъмната кожа включва дифузия на по-тъмна основа в по-светли топли кожени тонове“, обяснява той. Така може да боядисате косата в корените с боя в стил „тъмна кожа“, като надолу тя да става по-светла.
 
Има и варианти, при които горният пласт на косат а е по-светъл, а долният, около врата, е в тъмнокафяво.
 
Още за тенденциите в боядисването през 2021 г. вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации