Его, педантично гадже... От какво се страхуват зодиите в любовта?

Някои мислят, че никога няма да имат щастлива връзка
5
Его, педантично гадже... От какво се страхуват зодиите в любовта?
Снимка: IStockphoto

Ако се интересувате от астрология, вероятно сте чели много за положителните характеристики на вашия знак. Изучаването на тъмната страна на зодиите обаче, често е по-полезно за самия човек. Така всеки си дава сметка за своите страхове и негативни качества, върху преодоляването на които да се старае повече, така че те да не осуетяват щастието му. Колкото повече осъзнаваме тези наши страхове, толкова по-лесно можем да се справим с тях.

А ето и кои са най-големите опасения на 12-те знака, по отношение на романтичния им живот:
 
Овен
 
Страхувате се, че ще продължите да отблъсквате любимия си човек със своите гневни изблици. В случай, че нямате сериозна половинка – притеснявате се, че няма никога да откриете човек, който да приеме лесно огнения ви темперамент, който върви ръка за ръка с бурни реакции.
 
Телец
 
Страхувате се, че липсата ви на увереност и самочувствие ще ви попречи да изградите връзка, в която партньорът ви да ви уважава достатъчно. Притеснявате се, че имате твърде големи очаквания за любовта, но не сте сигурни дали те могат да се превърнат в реалност.
 
Близнаци
 
Страхувате се, че вашата нерешителност ще направи невъзможно да намерите стабилност и спокойствие в любовта. А ако имате партньор – опасявате се, че честата смяна на настроенията ви няма да му понесе добре и той, рано или късно, ще се умори от вас.

Рак
 
Страхувате се, че никога няма да избягате от навика си да попадате на неподходящи партньори и да се опитвате да ги променяте. Вътрешно в себе си знаете, че има риск да продължите да влизате в токсични, нездравословни взаимоотношения, с трудна, често нещастна развръзка.

Лъв
 
Страхувате се, че вашите свръхвисоки изисквания към представителите на противоположния пол ще ви попречат да срещнете човека на мечтите си. Ако сте във връзка, може да се опасявате, че на половинката ви в даден момент ще ѝ писне да се съобразява с голямото ви его.
 
Страховете в любовта на останалите зодии вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Какъв шнорхел да си купя за да стана астролог?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз се страхувам да не пpъднa неволно.

Спонсорирани публикации