Страсти в Дания заради човечето с най-дългия пенис на света

Анимационен сериал забавлява децата, а възрастните се карат
14 яну 2021 21:05, Елка Василева
125
Страсти в Дания заради човечето с най-дългия пенис на света
Кадър: YouTube

Джон Дилерманд има най-дългия пенис на света. С него той може да прави всичко - да лети като хеликоптер, да боядисва стени, да гаси огън. В Дания този нов анимационен сериал забавлява децата. А възрастните се карат.

Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в старомоден бански костюм: гащеризон на червено-бели райета, пише Дойче веле.

Джон Дилерманд има най-големия пенис на света. С него той може да прави всичко: да го развява, да изглежда конфузно или пък да спасява света, ако му разрешат. Или поне - ако Джеймс Бонд му отстъпи мястото си в спасяването на света…

Джони Чурката, както би могъл да звучи българският вариант, засега обаче се бори главно с дребните предизвикателства на всекидневието. Пък и неколкометровият му пенис, който също е раиран като банския, по-скоро прилича на една от онези захарни пръчки, които се продават по панаирите.

Понякога Джон Дилерманд извежда кучета на разходка, а ако някое побегне, лови го с помощта на своя пенис и парче салам. Със своя пенис той може да лети като хеликоптер, може да издига флагове, да боядисва стени и изобщо - да прави всякакви щуротии.

Децата се забавляват, възрастните се карат

Новият анимационен сериал на датската обществена телевизия DR очевидно се приема добре от целевата група - деца между 4 и 8 години. Шестгодишният Малте например казва, че е много забавно: "Джон не е като другите, защото има огромен пенис, ама направо много дълъг!". А седемгодишната Дилара добавя: "Не е нито срамно, нито... странно. На мен ми е просто смешно."

Джон Дилерманд обаче разбуни духовете сред възрастните датчани. Едно от обвиненията срещу сериала гласи: този филм е удар върху равенството между половете. Остри критики идват и от редовете на движението #MeToo, както и от специалисти по джендър-проблематиката като Кристиан Грус. Той смята, че с дългия си пенис Джон Дилерманд олицетворява един типичен джендър-стереотип. "Да, смешно е, но въпреки това според мен е неправилно, че пенисът на Джон не се натъква на никаква съпротива. Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд", казва Грус.

Абсурдна вселена на комични конфузии

Няма нужда от противотежест, отговаря Мортен Сков Хенсен, шеф на детския телевизионен канал. "Това не е програма, която обяснява на децата фактите за човешкото тяло. Това е една абсурдна вселена на комични конфузии, в центъра на която е герой с раиран пенис, достигащ до 10 метра дължина", обяснява Хенсен.

Мортен Сков Хенсен очевидно вписва анимационния сериал в дългата традиция на обществения телевизионен канал, който открай време поставя под съмнение всевъзможни табута или направо ги громи. Та нали тъкмо детският канал понякога показва кадри с разни грозно ругаещи чичковци или пък с чисто голи възрастни, където се виждат всичките им дребни и по-едри недостатъци или особености - само и само за да накара децата да се замислят за човешкото тяло и за някои фатално изкривени идеали за красота.

Сега явно е дошъл редът на Джон Дилерманд с най-големия пенис, който трябва да развесели най-малките. "Смешното е, че става дума тъкмо за пенис", казва Хенсен. "Малко конфузно, да, прекрачва граници и забрани, но в същото време тъкмо това е, което децата на тази възраст толкова обичат да правят."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извратеняци, бате.
74
7
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд", казва Грус."===Ами то си има, ама ти си толкова специалист по джендъризъм, колкото аз съм Брад Пит. Още 1997 година във филма "Austin Powers" има един женски персонаж, който се казваше Alotta Fagina, прознесено обаче, се чуваше A LOT A *** (а лот а ваджайна (много голяма, дълбока .... :)))
73
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"специалисти по ***-проблематиката"?!?!? :)))
72
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ???Когато прочета такъв въпрос ми е ясно, че задаващия го никога не е живял "в чужбина""Тук във Великобритания". Тъй като съм живял във ВБР доста време, да кажа, че ако си черпиш сведенията от Сън и Дейли Мейл е нормално да говориш такива глупости. Това е все едно българите да си черпят информацията от вестник Шок. Българите имат една от най-ниските възрасти за започване на половия живот и то имам предвид нормалните българи, не римските братя.
71
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.
70
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 82Няма нужда да ловя куршуми със зъби, за да те е страх: достатъчно е да знаеш, че ще те направя труден за рисуване, ако си позволиш да се държиш непристойно. Аз съм много миролюбив човек, но съм се обучил на каквото трябва, защото знам, че повечето наглеци не разбират от миролюбие.
69
5
 
27
 
! Отговори
Извинете, ама... преди 3 години
Гейщината не е нещо нормално.Природата за какво ни е дала пишкa? То верно, че може да влезе навсякъде и повечето мъже са пробвали всичко, ама чак да замениш жената с мъж... това е някакво голямо болно извращение.
68
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До педерперунпегелВреме е да отиваш за обичайните ти занимания по това време на денонощието. И докато си вършиш работата да не ти излиза от ума картинката от статията, нали, разбрахме се?:))))))
67
1
 
11
 
! Отговори
Д. Грей преди 3 години
Естествено, мазните геее-йове най-добре са научени да се преструват, да се нагаждат, да лъжат, да се подмазват - съответно, са спокойни, че по китайската схема ще хванат добри точки.
66
3
 
1
 
! Отговори
До педерперунпегел преди 3 години
Ще видим. Не бързай да залагаш.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
65
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧАЙНА МАЙНАВие дето не излизате от разни розови сайтчета, а и демокрацията лошо ви е научила да критикувате, не мисля, че ще оцелеете в Китайската точкова система грам, тъй че си нялягайте парцалите и се молете, да не се стига дотам.:))))
64
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Жан ВалжанСбъркани са ви на вас настройките, но не се притеснявайте, вие сте се запътили яко към Историята.:)))))
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно казано, не се притеснявам за северняците, скоро мюслите ще станат мнозинство, и ще им подредят приоритетите.
62
2
 
5
 
! Отговори
ЧАЙНА МАЙНА преди 3 години
Лошо предсказание имам за мъжете, които ползват китайското приложение ТИКТОК за педофилски цели.Когато дойде точковата система тук, ще се родите с много малък брой точки. Направо ще ви пратят в превъзпитателен лагер, от където ще излезете с минимален брой точки.Евентуално.
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки мъж над 18 години, който влиза в "тикток" или "инстаграм" - нещо не е съвсем точен.
60
1
 
7
 
! Отговори
Инста преди 3 години
Ако искате да намалите педофилията - закрийте тикток и инстаграм.А ако сте потребител от мъжки пол, който не е педофил - напуснете.
59
2
 
4
 
! Отговори
66то щурмтруперче... преди 3 години
Семейството ми спи, а аз слушам народна музика... И се боря със лошите хахах. Скоро ще излезе, че аз съм лошия, понеже говоря СРЕЩУ нормалното, естествено детелюбно чувство.
58
1
 
1
 
! Отговори
Що за преди 3 години
Глупости !
57
1
 
11
 
! Отговори
Брат Вурст преди 3 години
Скоро в кината: "Джон Дилеманд срещу Мери Вагинсон". Злодейката използва гигантска черна дупка.
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 60Червен калпак се възмущава на детски анимации, но няма семейство и гледа по цяла нощ филмчета, включително с малолетни (или такива котио играят малолетни), налиииии?

Спонсорирани публикации