Страсти в Дания заради човечето с най-дългия пенис на света

Анимационен сериал забавлява децата, а възрастните се карат
14 яну 2021 21:05, Елка Василева
125
Страсти в Дания заради човечето с най-дългия пенис на света
Кадър: YouTube

Джон Дилерманд има най-дългия пенис на света. С него той може да прави всичко - да лети като хеликоптер, да боядисва стени, да гаси огън. В Дания този нов анимационен сериал забавлява децата. А възрастните се карат.

Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в старомоден бански костюм: гащеризон на червено-бели райета, пише Дойче веле.

Джон Дилерманд има най-големия пенис на света. С него той може да прави всичко: да го развява, да изглежда конфузно или пък да спасява света, ако му разрешат. Или поне - ако Джеймс Бонд му отстъпи мястото си в спасяването на света…

Джони Чурката, както би могъл да звучи българският вариант, засега обаче се бори главно с дребните предизвикателства на всекидневието. Пък и неколкометровият му пенис, който също е раиран като банския, по-скоро прилича на една от онези захарни пръчки, които се продават по панаирите.

Понякога Джон Дилерманд извежда кучета на разходка, а ако някое побегне, лови го с помощта на своя пенис и парче салам. Със своя пенис той може да лети като хеликоптер, може да издига флагове, да боядисва стени и изобщо - да прави всякакви щуротии.

Децата се забавляват, възрастните се карат

Новият анимационен сериал на датската обществена телевизия DR очевидно се приема добре от целевата група - деца между 4 и 8 години. Шестгодишният Малте например казва, че е много забавно: "Джон не е като другите, защото има огромен пенис, ама направо много дълъг!". А седемгодишната Дилара добавя: "Не е нито срамно, нито... странно. На мен ми е просто смешно."

Джон Дилерманд обаче разбуни духовете сред възрастните датчани. Едно от обвиненията срещу сериала гласи: този филм е удар върху равенството между половете. Остри критики идват и от редовете на движението #MeToo, както и от специалисти по джендър-проблематиката като Кристиан Грус. Той смята, че с дългия си пенис Джон Дилерманд олицетворява един типичен джендър-стереотип. "Да, смешно е, но въпреки това според мен е неправилно, че пенисът на Джон не се натъква на никаква съпротива. Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд", казва Грус.

Абсурдна вселена на комични конфузии

Няма нужда от противотежест, отговаря Мортен Сков Хенсен, шеф на детския телевизионен канал. "Това не е програма, която обяснява на децата фактите за човешкото тяло. Това е една абсурдна вселена на комични конфузии, в центъра на която е герой с раиран пенис, достигащ до 10 метра дължина", обяснява Хенсен.

Мортен Сков Хенсен очевидно вписва анимационния сериал в дългата традиция на обществения телевизионен канал, който открай време поставя под съмнение всевъзможни табута или направо ги громи. Та нали тъкмо детският канал понякога показва кадри с разни грозно ругаещи чичковци или пък с чисто голи възрастни, където се виждат всичките им дребни и по-едри недостатъци или особености - само и само за да накара децата да се замислят за човешкото тяло и за някои фатално изкривени идеали за красота.

Сега явно е дошъл редът на Джон Дилерманд с най-големия пенис, който трябва да развесели най-малките. "Смешното е, че става дума тъкмо за пенис", казва Хенсен. "Малко конфузно, да, прекрачва граници и забрани, но в същото време тъкмо това е, което децата на тази възраст толкова обичат да правят."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скандинавито е тотално побъркано ! Боже този свят на къде тръгна !
54
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62Въпроса е в чия спалня. Както се казваше в една реклама: "близооооооооо":))))
53
1
 
5
 
! Отговори
ей ГНОМИ! преди 3 години
Да, да. Прав си човек. Просто се захласнах в коментарната секция. Не е окей тва.Но трябва да закриете и инстаграма и тиктока. Там са ви педофилите - не са по тия клипчета.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие обичате да си гледате гърбовете, ама защо е нужно да разказваш? ека си останев спалнята ти.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 58Дъгообразен е гърба на някой, който съм виждал наскоро :))))
50
4
 
2
 
! Отговори
ей ГНОМИ! преди 3 години
По принцип това е опашка, не знам дали разбрахте. Ама толко ви е и акъла. Лека вечер.
49
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво говориш бе, дъгообразно? И по принцип, женските слагат по десет-двадесет емотикочета, може би и задната предавка сте така, не знам?
48
1
 
3
 
! Отговори
Следя СТЕНОГРАМИ преди 3 години
Преди 2-3 месеца отворих едни стенограми от НЗОК.Там шефката казва нещо от рода на: "Дайте да го предложим, ама така - между другото, да не се вдигне шум."Говореха за покриване на задължения към болници от 2005-2006, но в условия на корона-криза. ;)Демек - използват кризата, за да лапнат някое друго финансиране, насочено към техни болници.Това като ти го обяснявам, също няма много смисъл, но е в стенограмата. Официално.И през това време, вие сте спорили дали да се носят маски .. ***!
47
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Онкел ЛортЗатова в България тинейджърчетата чупят рекордите по това колко по-отрано ще започнат да се плющят, щото на запад са "***", нали, тавариши? :))))
46
0
 
6
 
! Отговори
Лу Тзе преди 3 години
Приятелю "верно е" прав си. Затъваме в блатото, и лошото е, че и четирите колела на каруцата са в дълбоката кал.
45
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХхххНе можеш, щото тук не е реалния живот. В реалния живот а изръсил нещо такова, а фейса съм ти го превърнал в картина на Дали.:)))))
44
0
 
5
 
! Отговори
Онкел Лорт преди 3 години
Който има действщи неврони, ще забележи, че има само ЧИЧО ДИЛМАН. Няма ЛЕЛЯ СКЕДЕ, която може, примерно, да донесе хелоуинската тиква на топло. Играта е, както обикновено, за привикване с пенисните игри, вече и при 4 до 8 годишните. Щастливото, светло бъдеще.
43
1
 
11
 
! Отговори
Верно е. преди 3 години
Ти разбра ли, например че докато умирахте от страх от тоя вирОс и треперехте от страх по къщите си, вкараха в закона на МВР член, според който могат да следят телефоните на ВСИЧКИ граждани, под предтекст че може да си нарушели карантината?Това се съмнявам да си го чул или да се интересуваш. За това говоря аз.То се прави толкова завоалирано, че като говориш за това, звучи безпредметно - словоизлияние на луд. Ама не е.
42
0
 
15
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Пълна глуностия.Равенство и толерантност не се възпитава с пошла себеирония,извращения и полически коректни анимационни герои....гнусно гнусно..Европейски ценности....Това филмче е създадено единственно с цел ПЕДОФИЛИЯ - да се радват малките момченца на стария чичко с голямата п....а в това да няма "нищо лошо",даже било забавно...Господ да Ви накаже извратеняци долни!Да горите в ада до един!
41
1
 
13
 
! Отговори
Майсторът преди 3 години
Мдааа, забавна идея, смешната дама с голямата ваджайна може да носи покупките от пазара, и тротинетките на децата... Ама не е това идеята. На никой не му е изтрябвало децата да свикват с ваджайна. Нужно е да приемат, да привикнат, е ***-НИ-СА е нещо забавно, интересно, и с което да играят. ОЧЕВАДНО е какви са целите на филмчето. Но,вече срам няма. А войните на дъгата бдят, и сега ще ми набият кофата, че казвам очевидното.
40
1
 
7
 
! Отговори
Верно е. преди 3 години
До Инжинер ГаринИмам предвид, че с всички тези мерки, прокарват какви ли не политики.Някои от които са озаконяване на педофилията, други са изолация на личните отношения.Демек - ше ви направят страхливи. Да умирате от страх. От всичко. До такава степен ще ви промиват мозъците, че няма да искате да излизате на улицата от страх да не срещнете някой човек.Демек - ти си представяш, че ще легализират педофилията, но то ще е доста по-сериозно.
39
1
 
8
 
! Отговори
те too преди 3 години
Да направят и един женски образ с огромен орган, че да не се чувстват потиснати от анимационния мъж. Побъркан свят.
38
1
 
1
 
! Отговори
Инжинер Гарин преди 3 години
Приятелю "верно е", По-неразбираем коментар не съм срещал скоро. След 10 години ще изпитваме паника, ако срещнем детелюбец ли? Изрази се, обясни се. Изпитвам паника от пълната безпредметност на мисловната ти дейност.
37
2
 
3
 
! Отговори
Верно е. преди 3 години
До СЕЩАЙ СЕ СНАХОНе само тва. Както сега ви е страх от улични кучета (щото ги затриха, за добро или лошо), така ще ви е страх и от хора след време.След 5-10 години ще изпитвате паника, ако срещнете човек в "неконтролирана" среда. С други думи - в метрото ще се возите, но от там всичко по тротоарчето - до у тях си, а всичко останало се арестува.Това ще се случи. Виждам го ЯСНО.
36
1
 
6
 
! Отговори
Швейк преди 3 години
...Ударната група на войните на дъгата е налазила коментарите - все пак , детелюбците са им душевно близки, и трябва да се защитават взаимно - и СМЕЙ нещо да им кажеш напреки. Новите училищни побойници- сега са мекокитките, атакуват с агресивно хленчене и злобно оплюване на неприемащите заднолюбството.

Спонсорирани публикации