Страсти в Дания заради човечето с най-дългия пенис на света

Анимационен сериал забавлява децата, а възрастните се карат
14 яну 2021 21:05, Елка Василева
125
Страсти в Дания заради човечето с най-дългия пенис на света
Кадър: YouTube

Джон Дилерманд има най-дългия пенис на света. С него той може да прави всичко - да лети като хеликоптер, да боядисва стени, да гаси огън. В Дания този нов анимационен сериал забавлява децата. А възрастните се карат.

Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в старомоден бански костюм: гащеризон на червено-бели райета, пише Дойче веле.

Джон Дилерманд има най-големия пенис на света. С него той може да прави всичко: да го развява, да изглежда конфузно или пък да спасява света, ако му разрешат. Или поне - ако Джеймс Бонд му отстъпи мястото си в спасяването на света…

Джони Чурката, както би могъл да звучи българският вариант, засега обаче се бори главно с дребните предизвикателства на всекидневието. Пък и неколкометровият му пенис, който също е раиран като банския, по-скоро прилича на една от онези захарни пръчки, които се продават по панаирите.

Понякога Джон Дилерманд извежда кучета на разходка, а ако някое побегне, лови го с помощта на своя пенис и парче салам. Със своя пенис той може да лети като хеликоптер, може да издига флагове, да боядисва стени и изобщо - да прави всякакви щуротии.

Децата се забавляват, възрастните се карат

Новият анимационен сериал на датската обществена телевизия DR очевидно се приема добре от целевата група - деца между 4 и 8 години. Шестгодишният Малте например казва, че е много забавно: "Джон не е като другите, защото има огромен пенис, ама направо много дълъг!". А седемгодишната Дилара добавя: "Не е нито срамно, нито... странно. На мен ми е просто смешно."

Джон Дилерманд обаче разбуни духовете сред възрастните датчани. Едно от обвиненията срещу сериала гласи: този филм е удар върху равенството между половете. Остри критики идват и от редовете на движението #MeToo, както и от специалисти по джендър-проблематиката като Кристиан Грус. Той смята, че с дългия си пенис Джон Дилерманд олицетворява един типичен джендър-стереотип. "Да, смешно е, но въпреки това според мен е неправилно, че пенисът на Джон не се натъква на никаква съпротива. Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд", казва Грус.

Абсурдна вселена на комични конфузии

Няма нужда от противотежест, отговаря Мортен Сков Хенсен, шеф на детския телевизионен канал. "Това не е програма, която обяснява на децата фактите за човешкото тяло. Това е една абсурдна вселена на комични конфузии, в центъра на която е герой с раиран пенис, достигащ до 10 метра дължина", обяснява Хенсен.

Мортен Сков Хенсен очевидно вписва анимационния сериал в дългата традиция на обществения телевизионен канал, който открай време поставя под съмнение всевъзможни табута или направо ги громи. Та нали тъкмо детският канал понякога показва кадри с разни грозно ругаещи чичковци или пък с чисто голи възрастни, където се виждат всичките им дребни и по-едри недостатъци или особености - само и само за да накара децата да се замислят за човешкото тяло и за някои фатално изкривени идеали за красота.

Сега явно е дошъл редът на Джон Дилерманд с най-големия пенис, който трябва да развесели най-малките. "Смешното е, че става дума тъкмо за пенис", казва Хенсен. "Малко конфузно, да, прекрачва граници и забрани, но в същото време тъкмо това е, което децата на тази възраст толкова обичат да правят."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СЕЩАЙ СЕ СНАХО"Както сега вече не може дума да кажеш срещу пердетата."Е , те тва много дразни българския ***: че не може да каже дума срещу някой, с който си няма нищо общо.Каква невероятна селска драма, уважаеми зрители!
34
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1ъЗначи това е причината за разбития морал на червените: затова и нямате семейства.
33
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ааа НЕ!По-скоро изпадам в смях като те гледам как се опитваш да се маскираш пред себе си :)))Та не разбрах, смееш ли да поглеждаш розово, или там ... китката на обратно?:))))
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де да беше и толкова дебел.....!!!!!
31
1
 
28
 
! Отговори
преди 3 години
Сексуализацията на децата от невръстна възраст е дълбоко засегната в теория на *** идеологията. Представете си какво има приятелката на този анимационен герой и как то ще бъде представено на малчуганите. За да бъде разбито едно общество, трябва да се разбие основната му клетка - семейството и семейните ценности.
30
3
 
4
 
! Отговори
Ааа НЕ! преди 3 години
До Анонимен"Не вървиш, тарикат"Абе не се засягай! Нямам в предвид нито теб нито някои от твойте!Аз съм за традиционните неща но допускам и вашето съществуване - стига да е тихо и ненатрапчиво. Сега се почувствах зле - може да изпаднеш в депресия и немощ седмици наред.Е жалко...
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ааа НЕ!Не вървиш, тарикат :))) Коментарите ти нямат никакъв смисъл, ако нямаш това предвид, а аз съдя за теб по това, което казваш. Хем мислят мръсотии, хем лъжат :))))*** ориентация си получил ти: никога не съм виждал такива "мъжлета" като в тоя сайт: много мъжествени, но ги е страх от всичко, което не е по техните представи. Согурно розово не смеете да погледнете за да не обърнете китките :)))))))))
28
1
 
7
 
! Отговори
Ааа НЕ! преди 3 години
До Анонимен"Това, че българина като види такава статия и започва да мисли мръсотии..."Това че ти го асоцираш така - нямам вина.Темата, визуалното оформление и асоциациите не са за малките деца - доста *** ориентация ще получат от тая погнуса.Дразни ме публичността. Ако си го првят за квртална консумация - дори може да мине за национална особеност. Ама така...
27
0
 
8
 
! Отговори
А пък в БНТ преди 3 години
Кошлуков осъществи деЦката си мечта да бъде "важен" и "някакъв". ЕВАЛА КЛОШЛУКОВ! ГОЛЕМ СИ!
26
1
 
26
 
! Отговори
Войко преди 3 години
Едва изчетох този *** пасквил без да по върна!!! Живеем в отвратителни времена..
25
0
 
13
 
! Отговори
Боже колко мъка има преди 3 години
Боже колко мъка има по този свят, боже!Предствяте ли си какви комплексари са там и какви са им размерите за да стигнат до тази публичност?Горките!
24
0
 
3
 
! Отговори
Кошлуков преди 3 години
Спираме "Лека Нощ Деца".Пускаме "Лека Нощ Народе"!Решено! Епа.. кАжете едно благодаря.. таливизията беше тотал щета. Само Камен Воденичаров правише нещо тука. Едно мерси няма... тц тцНеблагодарно племе.
23
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ааа НЕ!Абе приятелю, ако знаеше нещо за запада, който така обичаш да коментираш, щеше да знаеш, че тия "новини" в западните държави засягат само хора, на които им е интересно като тема, иначе те такива "новини" не прозивеждат. Това спада в графата "любопитно". Също така, понеже говориш за ценности: техните МНОГО свестни семейства като процент надвишават българските такива, да не говорим за разни страни от третия свят. Това, че българина като види такава статия и започва да мисли мръсотии...
22
1
 
4
 
! Отговори
ХАХХАХ преди 3 години
До СънчоПитай кошлука, ама и той не знае. Сигурно му е по-важно да лапка. Лека нощ деца няма, ама има Лека Нощ Народе?
21
2
 
7
 
! Отговори
Сънчо преди 3 години
А какво стана с бг варианта - Кънчо?
20
0
 
11
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ преди 3 години
До новите героиАБЕ! ТВА ОПАШКА ЛИ Е, ХАХАХХАХХАХАХАХХАХА
19
0
 
12
 
! Отговори
новите герои преди 3 години
Цветен американец изкачил стълби на заден и човечето със опашкопишката...Шах и Мат!Къде сме се набутали?
18
0
 
19
 
! Отговори
Забавление за деца преди 3 години
Пък в САЩ никой не е пропищял от Дисни.Явно тези в Дания са някакви аматьори по детските с подсъзнателни съобщения за п*шки и е*ане.Клетите датчани.Добре че поне тука сме добре. Средната възраст за първи полов акт е 14 години сигурно.Още на времето се филмирах, че не съм правил секс до 16 годишна възраст. Ако имах шанса да се срещна със себе си от тогава - бих си казал "не бързай". Няма нужда. Но е късно Хаха
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те арабите ще дойдат в Дания да ви полажат техните пениси и за 100 години няма да има спомен от Дания. Ще я претопят или по-скоро п*ат.
16
1
 
16
 
! Отговори
Ааа НЕ! преди 3 години
До Анонимен"Вие точно никъде"???Да разбуираме ли многоцветни мой НЕприятелю, че вече си минал всички нива на Алиса в страната на чудесиите?Май няма нужда да водим изобщо диалог- къде съм аз къде сте вий...В щатите децата предават майките си.Тука пишат приказки за пениси...Нашите зелени *** се възбуждат от това..Къде попаднахме? какви "ценности" приехме?

Спонсорирани публикации