Стела Тенант - живот на модния подиум, завършил със самоубийство

Миналото лято тя се раздели със съпруга си
16 яну 2021 14:19, Теодора Драгоева
8
Стела Тенант - живот на модния подиум, завършил със самоубийство
БГНЕС

Преди броени дни британският супермодел Стела Тенънт сложи край на живота си. Оказва се, че 50-годишната красавица е страдала от психични проблеми и след като дълго време се е борила със заболяването си, в крайна сметка „се е почувствала неспособна да продължи“, казват в изявлението си членовете на нейното опечалено семейство.

За сега не е ясно как точно Стела, която беше една от най-любимите музи на Карл Лагерфелд, е отнела живота си. Знае се, че е починала в дома си в Дънс, Шотландия, на 22 декември.
 
Супермоделът можеше да се похвали със знаменита кариера на модмния подиум. Тя участваше в многобройни рекламни кампании и ревюта за брандове като Calvin Klein, Chanel, Hermes, Burberry и Versace.
 
Стела е била известна в модните среди като креативна и интелигентна личност. Тя имаше и аристократично потекло - беше внучката на Андрю Кавендиш, 11-ият херцог на Девъншир.
 
Източник, близък до семейството на Стела, разкрива, че тя така и не е преживяла развода си с бившия си съпруг Дейвид Ласнет, от когото има четири деца - Марсел, Сесили, Жасмин и Ирис, които са на възраст между 15 и 22 години.
 
Модният гуру Карл Лагерфелд пък й приписваше прилика с Коко Шанел, която също е налагала унисекс стила. Карл е споделял, че се възхищава  на естествената елегантност. на брюнетката със сини очи
 
Стела се оттегля от модата през 1998 г., когато е бременна с първото си дете, но по-късно се завръща и е участвала в редица ревюта до 2019-та година.
 
Какво се случва с модела по-късно, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Реалистка преди 3 години
До ПравославенНяма сатана! Умря от секс! Но може да цунеш моя ***!
6
4
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Предлагам помощта си. Дарявам на дамата луксозен мавзолей с пирамидална форма. Възлюбленият ми народ го построи за 40 години.Ваш: големият дом Хуфу
5
0
 
17
 
! Отговори
До анонимен №4 преди 3 години
Аз пък познавам 25 г. Повлекани и дебелани, които никога няма да бъдат красавици.
4
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 годишна красавица????Красавица е на около 30-35, арна мома дет се вика и кралица в леглото. Тая е била бабишкер некъв... 50 годишна красавица вика. хаха
3
0
 
4
 
! Отговори
MAP преди 3 години
Френските мъже могат да докарат до това състояние всяка жена. Нямала е късмет
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПравославенГлупости. Говорим за психично разстройство, болест на мозъка. В бъдеще, а и сега се отива натам, депресията ще стане едно от най-разпространените заболявания. За съжаление, много хора изобщо не разбират и започват да осъждат или подиграват такъв човек. Накрая се стига до това, за което се говори в статията. За съжаление, и след това много хора все още не разбират...
1
22
 
5
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Рано или късно сатаната идва да прибере всеки, който го е целунал под опашката и му е обещал да му служи.

Спонсорирани публикации