У дома: Самолетът на Навални кацна на "Шереметиево"

Руските сили за сигурност задържаха негови привърженици на друго летище
Обновена: 17 яну 2021 19:43 | 17 яну 2021 19:43, Веселина Йорданова
80
У дома: Самолетът на Навални кацна на "Шереметиево"
Снимка: БГНЕС

Пътническият самолет, на чийто борд се намира руският опозиционен лидер Алексей Навални, кацна тази вечер на летище "Шереметиево" в столицата Москва, предадоха Франс прес и Ройтерс, като се позоваха на свои хора на борда.

Още по темата
Самолетът на руската авиокомпания "Победа", който излетя днес следобед от Берлин, трябваше по разписание да кацне към 19.20 ч. (18.20 ч. българско време) на друго московско летище - "Внуково".

То обаче затвори за пристигащи полети малко преди това и той бе пренасочен към "Шереметиево".

По-рано руските сили за сигурност задържаха на "Внуково" десетки привърженици на Навални, които бяха дошли, за да го посрещнат.

Според журналист от Франс прес, който се намира на борда на самолета, пилотът първо съобщил, че кацането ще се забави с 30 минути заради "технически проблем". След това той уведомил пътниците, че самолетът ще кацне на летище "Шереметиево", а не на "Внуково".

Навални се завърна в Русия за първи път след като през август бе отровен и откаран за лечение в Германия.

Руският опозиционер се качи на самолет за родината си, въпреки че властите обявиха, че ще го арестуват веднага след като пристигне по обвинение, че е нарушил условията по условната си присъда. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: РусияСергей Навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41 АТАКИСТХа,ха,ха, твоят Владимир вкара Русия в глуха улица.Сега САЩ с повод (анексията на Крим)се гаврят с тях навсякъде.Вчера и швейцарската фирма застраховаща ,,Северен поток" се оттегля от проекта поради санкции от САЩ.А идва Байдан и ще стане много забавно за някой и много трагично за Путин!
34
6
 
3
 
! Отговори
Дедикът пак сгафи преди 3 години
С този арест и пъченето, че ще му сменят условната присъда с ефективна, зорлем превърнаха нищото Навални в много виден политически деец. А бе, Вовата да няма суицидални тенденции на стари години? Или това е номер на някоя друга "кремълска кула", за да го подхлъзнат още веднъж по пътя към "почетното пожизнено сенаторство"? Егати сеира.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успокойте се човечетата, вече са го задържали. Спете спокойно.
32
1
 
5
 
! Отговори
+- преди 3 години
Цъкнете минус ако ви по-малък отколкото на путин.Цъкнете ако ви е по-голям.Според ЦРУ путиновия е 7см.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Путин казва, че Навални е незначителен и не се интересува от него. В същото време гъмжи от полицаии на летището"Защото за Навални има издадена заповед за арест за присвояване на суми в особено големи размери от компанията Yves Rocher и още пари от преработвателна компания.В това отношение е значителен за закона.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36 Я кажи защо беше арестуван.
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27 За Навални някакви други закони ли важат ?извършил е престъпление , нарушил е условията на гаранцията си , каква трябва да е съдбата му ? В или извън затвора ? Ако беше някой друг , щеше ли да се прави на въпрос влизането му в затвора?
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените ботове бързат да цъкат минусите, че ако ги хванат да не работят ги чака същото като Навални.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 25Е, ако беше Бойко Борисов, който арестува криминален престъпник с гранатомет вместо с пистолет, да, може.
26
5
 
4
 
! Отговори
АнатемаНаСашоНереза преди 3 години
Със следващият самолет за Сибир.Само у нас може да се краде без последици.Съд и разстрел за СДС-Шайката!
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предпочете в руски затвор вместо в Германистан.
24
2
 
5
 
! Отговори
нежен преди 3 години
До до 8Елцин, казваш, демократичен бе, казваш, не можа да хариза Русия на хищниците, за съжаление , казваш, Березовски, казваш, Гусински, казваш, оня на Юкос, казваш, Ленин, казваш Троцки, казваш, е тия кърлежи нямат край, оставете е тая Русия на руснаците, бре кърлежи мили, сокато е иядете ядрената хурка, няма да мирясате
23
2
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ХахахаНе Навални, а тези посрещачи, дето са изтопуркали на Внуково са били целта на заигравката! Стар като Троянския кон трик!
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин казва, че Навални е незначителен и не се интересува от него. В същото време гъмжи от полицаии на летището в очакване да го арестуват и вече аресуваха неговите симпатизанти. Кое е накрая? Интересува ли се от него или не? Съдете по действията, не по думите.
21
13
 
6
 
! Отговори
Ozzy преди 3 години
Задържаха Навални на влизане в Русия. Много го е страх джуджето, та спретна целия този цирк. Този път си вкара голям автогол. Позор за Путин!
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Иначе Путин лесно можеше да жертва и пилотите, и стюардесите, че и журналистите от Ройтерс на борда с една ракета земя-въздух!!!"Разбира се, даже с ядрена балистична ракета щеше да ги свали но трябваше да вземе дъщеря си от мола и отложи армагедона за друг ден.
19
4
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Западната пропаганда се опитва да го изкара тоя някакъв дисидент застрашаващ Путин едва ли не !
18
1
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Нещо се мъти около Северен поток-2, газовите тръби в Украйна, или, или...! Ще видим! Едва ли някой ще вади от нафталина тази кукла на конци просто така! Следва продължение на заигравките между Великите сили!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Номер 1 казва абсолютната истина!Номер 1, ти си номер 1!!!Пак добре че е кацнал!Иначе Путин лесно можеше да жертва и пилотите, и стюардесите, че и журналистите от Ройтерс на борда с една ракета земя-въздух!!!
16
8
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Путин каквото и да прави все е губещ.Ако го остави на мира, ще е сигнал, че е слаб.Ако го затвори, ще изпадне в ситуацията на Ким чен Ун.Още санкции до посиняване за руската ***

Спонсорирани публикации