Овен, Лъв, Риби... Кой се учи най-бързо от своите грешки?

Някои са склонни да ги повтарят отново и отново
26 яну 2021 20:30, Теодора Драгоева
2
Овен, Лъв, Риби... Кой се учи най-бързо от своите грешки?
Pixabay

Някои хора се учат от грешките си бързо – достатъчно им е веднъж да сбъркат и това им е обеца на ухото за цял живот. Други пък се учат доста трудно като повтарят отново и отново едни и същи гафове. Замисляли ли сте се в коя категория попадате?

 
Прочетете, за да разберете кои звездни знаци са рецидивисти в допускането на едни и същи грешки и кои се учат по-бързо от грешните си стъпки в житейски план:
 
Овен
 
Овенът не се страхува да се подхлъзне – макар че би било по-точно да се каже, че той не се притеснява, защото не смята, че може да сгреши. Овенът е импулсивен и често направо си разбива главата в стената. Когато нещата се объркат, той рядко поема вината за това, а по-скоро обвинява другите хора, късмета, съдбата или обстоятелствата. Той трябва да се научи да бъде по-самокритичен, което би му помогнало да избягва да повтаря едни и същи грешки отново и отново.
 
Телец
 
Телецът прави всичко по силите си, за да избегне възможните клопки по пътя си. Той не взима решение, докато не обмисли внимателно ситуацията. Проблемът е, че отлагането на решенията до „идеалния момент“ всъщност не предпазва Телеца от грешки. А когато пък сгафи, той си обещава, че никога повече няма да повтори грешката си, но става още по-бавен при вземането на решения. Той трябва да разбере, че страхът от това нещо да не се обърка, не е начинът да накара живота да върви гладко.
 
Близнаци
 
Мнението на човека Близнаци за това, дали нещо е било грешка или не, може да се промени с течение на времето. Това, което днес им се вижда като лош избор, утре може да им се вижда разумно решение. Близнаците добре разбират факта, че винаги има какво да се спечели от грешките, които допускаме. Близнаците просто трябва да помнят, че нещата, които са ги разочаровали силно в житейски план, просто не бива да бъдат повтаряни! Опитът е името, което даваме на гафовете си.

Рак
 
Острата интуиция на Рака може да му помогне да избегне много потенциални клопки в живота. Проблемът е, че емоционалната му несигурност често го кара да пренебрегва вътрешния си глас. За негово щастие той е надарен с добра памет, която му помага да избягва повторението на една и съща грешка. Ако Ракът излиза по-често от черупката си, той ще разпознава по-добре правилния начин на действие. Той трябва да осъзнае, че понякога е по-добре да сгреши, отколкото нищо да не прави.
 
Лъв
 
Рядко се случва Лъвът да признае, че е преценил ситуацията погрешно. Лъвовете вярват, че са безпогрешни. Когато нещо се обърка по тяхна вина, те се стремят да убедят околните, че ситуацията е под контрол и че в крайна сметка действието, което са избрали, ще се окаже правилно. Повечето грешки, които те допускат, се дължат на това, че са склонни да се поддават на чужда манипулация. Те са лесни за подвеждане, защото често не успяват да преценят, че комплиментът към тях може да крие скрити мотиви.
Какво правят останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Дид преди 3 години
Тез хороскопи са пълни измишльотини зако изобщо ги има да дават празни надежди на хората25
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам да чета хороскопа си- само там имам много пари, успешен ден, красива жена и куп други екстри