Короната: Ще предаде ли Елизабет Втора трона си на принц Чарлз?

Тя продължава да язди
30 яну 2021 18:43, Дарена Найденова
34
Короната: Ще предаде ли Елизабет Втора трона си на принц Чарлз?
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет II ще отпразнува своя 95-и рожден ден през април, но няма никакво намерение да се отказва от ролята си на монарх.

През последната година се заговори, че тя може да се откаже от трона, за да го даде в ръцете на принц Чарлз. Всички тези слухове обаче бяха разбити, след като източник от двореца заяви, че кралицата ще остане на власт колкото се може по-дълго. Засега тя се чувства добре и има възможност да ръководи делата си. 
 
"Нито физическото, нито психическото й състояние са в риск", казва източникът пред списание People.
 
Всъщност, кралицата продължава да се грижи сама за своите животни - кучето Кенди и няколкото понита, които има в конюшната. По време на изолацията от двореца споделиха няколко кадъра, на които се вижда как Елизабет II дори язди в градината си. Единственото, което се е променило е, че тя е заменила високите си коне с по-ниски понита, за да не стане инцидент, ако падне. 
 
Още за кралица Елизабет Втора и отношенията й с Чарлз ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей тва е то да имаш колониии из целия свят, почваш да се ддърррвиш на камили. жениш се за страхотна мацка обаче предпочиташ камилите
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това му е наказанието на Чарлз, да не подуши трона, заради отношението му към първата му съпруга.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква peптилска драма, уважаеми дами и господа!
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камила няма как да стане кралица, бе хора. При тях короната се предава по кръвна линия на първородния наследник и само той става крал или кралица. Съпругата или съпругът намат същите права и носят титлите, които им бъдат дадени. На тази мъжът се води принц Филип, не крал Филип.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно Елизабет се е зарекла, че няма да умре преди Чарлз, защото не иска Камила да стане кралица.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и на свинче да сложиш корона, да му предоставиш неограничен бюджет, да насочиш камери към него и да твърдиш противно на всяка логика, че е перфектно, ще се намерят достатъчно хора да го обожествяват в секта и да ахкат колко стил и класа има свинчето. Казва се социална манипулация. Просто светът е пълен с хора, готови да се кланят на всичко, на което се кланят другите. Без това качество крале и кралици даже нямаше да има.
12
2
 
12
 
! Отговори
11 преди 3 години
По-добре да го предаде в музея!Крайно време е!
11
0
 
6
 
! Отговори
Сегааааа.... преди 3 години
Ако си говорим за плана маршал, трябва да споменем и за плана антимаршал .... тоест Ран/Ът - не да се препострои, а да се тотално унищожи .... и си плащате за това в момента с лихвите!
10
0
 
4
 
! Отговори
Плана Маршал! преди 3 години
Ако ми говориш за времето на плана маршал и как Европа беше препостроена със САЩ пари за културна и туристическа дестинация ще си припомним и за Ганди - може да имаш дето се казва една дреха на гърба си ама да е индийско производство. Та за ловешкия велур може много да приказваш ама си беше българско производство, а колкото за автомобилостроенето - ти се смееш ама имаше много добри попадения и си бяха български ... между другото публиката е наистина добре облечена на тия кадри! Работеха шивачи
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поддържана мадама. Браво.
8
1
 
2
 
! Отговори
Смях, смях, смях ... преди 3 години
Жан Пол Готие има стил и класа и демонстрира стил и класа - мога да ти изброя още петдесет човека със стил и класа - само не и тия неоколониалисти!
7
2
 
6
 
! Отговори
Стил и класа ли? преди 3 години
Смях !!! Каква класа все едно гледам оная картина на американските селяни с вилата! Симо Горския ли? ха ха ха ха ха ха - чакай че забравих и незаконната сеч на едни гори! Не бе не е проблема Симо "Горския", а че ако и когато Горския хване Симо - ще има премигване на парцали и пелтечене от сорта на "Вервайте ми не бех аз, хората ми бяха и царските *** дето ги докарах от чужбина учени недоучени ... Да те посвиха това онова ама не и аз - докато му не покажеш сметките му на различни места...
6
5
 
3
 
! Отговори
Mass Effect 3 преди 3 години
Това е една брилятна по сюжет творба, където в недалечното бъдеще човечеството открива на Марс останки от древна технология, която прави космическите пътувания възможни и относително бързи. И там някъде в млечния път се оказва, че човечеството не сме сами, а има и други цивилизации - различни и сходни. Ноооо го има и Сорен - сорен е един спектър на който галактическия съвет има огромно доверие, а се оказва, че той е злодеят в определени отношения - тоест Симеон 2 Сакскобурготски!
5
3
 
16
 
! Отговори
факт преди 3 години
На никой от нас не ни пука за тези там.
4
7
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
да сравняваш Кралицата с нашия Симо Горския, е като да сравняваш еднорог с магаре, Лясковец с Люксембург. Тая жена има стил, има класа. Мен ми се струва, че самите служби и политици не и позволяват да се оттегли. Защото в момента, с всичките им проблеми, тази жена (дори и знаейки че издаде заповед да претрепят снаха й) е единственото, което обединява жалкото им кралство ии бивша имперйка. Сина й... е меко казано ..странен, а внуците й се мрязят помежду си. Нищо че са братя.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не е сигурно, дали изобщо ще има монархия след нея. Ама сега, с тоя Брекзит и бъдещите проблеми на Англия, като нищо може да има рев за "твърда ръка" и "добро ръководство", токувиж някой принц станал нац. герой и кандидат за трона.
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наконтени дърти изкуфелници.
1
5
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НЕ НЯМА!!!ПРИНЦ ЧАРЛЗ Е ОСВИДЕТЕЛСТВАН И ДОРИ С МИКРОФОН В УХОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ И С НАМИРАНЕТО НА НУЖНИКА В ЗАМЪКА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1 ЧАС И ЗА ТОВА ДО ЛЕГЛОТО МУ ИМА ВИНАГИ ГЪРНЕ, ЗА ТОЛКОВА МУ СТИГА АКЪЛА!

Спонсорирани публикации